reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie
Milena GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamakaja nadal trzymam kciuki:tak:
Elmo czuję, że owu sie zbliża:-D, kreska coraz mocniejsza, już ledwo się różni... ja weekend spędzę nad jeziorem, morzem,
Miłego weekendu dla wszystkich

reklama
Daria...już myślisz o anty ??? Ja miałam dwa razy zastrzyk i czułam się okropnie !!! Libido zerowe, mdłości, tycie i w ogóle cuda na kiju !!! Ale nie każda się tak czuje,bo znajoma do tej pory się "ostrzykuje" i sobie chwali :tak:
Przez ostatnie dwa lata stosowałam krążek dopochwowy NuvaRing i byłam baaaaardzo zadowolona. :-D
Miałam też zaraz po córce założoną wkładkę Mirena i też byłam niesamowicie zadowolona ( 4 lata ) !!!

sczerze to ja nie jestem za antykoncepcja;/ ale musze pomyslec cos po ciazy :-D bo lekarka powiedzialazeja stworzona do porodow to zebym czasem druzyny pilkarskiej nie miala :-D ale pewnie nie zdecyduje sie na antykoncepcje moja siostra bardzo po tabletkach tyla;/ i w ogole ;/

wiecie ja mam 23 lataa tu 3 dziecko;d do 30 to chyba bym miala 10 ;d

ostatnio mowilam mezowi zeby to on sie podwiazal czy cos tam bo czemu to zawsze kobieta ma sie zabezpieczac;/ przecież jest równouprawnienie;d

Ostatnia edycja:
witam, ale naskrobałyście :-) ho ho ho
millena gratuluję dziewczynki z tego usg
daria a ty przy 3 podejściu to już się jednak starałaś na dziewczynkę? możesz przypomnieć? bo teraz pisałąś o staraniach na colina , prawda czy coś pomyliłam?
elmo też tak mam że jak ktoś jest w ciąży to od razu przepytuję a co jadłaś kiedy owu itp. :-)
mamakaja taki spadek to na prawdę nie spadek każda zaciążona ma prawie takie delikatne a czesem nawet i mocniejsze spadki więc to nadal nic nie daje , śmiem twierdzić że tą tempką to naj mniej należy się sugerować i odpoczywać relaksować się do okresu albo testu , a masz inny ból typ okresowy?
krystianmarti DZIAŁAJ trzymam kciuki może w końcu się uda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja tym razem mam mniejszy okres bo ostatnio to co niecała 1 godz tampon i podpaskę musiałam wymieniać razem!!
a wczoraj spokojnie 1 tampon wystarczył
mdłości i bóle piersi mam nadal więc znowu coś się dzieje z torbielą martwię się czy kolejny nie powstał :wściekła/y:
ale tu wizyta u lekarza ginekologa to 80 euro!! a usg gratis dobre nie:tak: ja za miesiąc na kontrolę mam iść więc wtedy się dowiem jak to wygląda ale się boję tyle się naczytałam o tym szok

Matik przy nadii powiedzialam ze chce miec dziecko (ciagle bylam sama w domu liczylam ze dziecko mnie uszczesliwi i tak bylo ) i plec nie miala znaczenia nawet o tym nie myslalam ale wiedzialam ze to corka no i tak bylo a co zrobilam nic oprocz tego ze seks byl bardzo czesto jadlam pelno slodyczy i fast fodow :-D i tak to wygladalo :)

a przy 3 :) kupilam suplementy ale nie zdarzylam za bardzo uzyc;p na wakacjach pilam caly czas cole leight a maz piwo pil ;p na sniadanie codziennie nalesniki czasami jogurt lub platki tylko tyle ;p a suplementy bralam moze 2 tygodnie :) no i tyle wiec nie mam nadziei na corke ;p

niezla cena ale ponoc w niemczech prywatnie tez trzeba tyle liczyc ;/

Ostatnia edycja:
Dziękuje Dziewczyny za tak miły odzew i tyle gratulacjii i fajnie że widzicie że to dziewczynka ;) Faktycznie wrzuce na in gender tam sporo specjalistek:) Bardzo Wam dziękuje.
Milla fajnie że jest tu jeszcze jakaś Milena, tera to nasze imie coraz bardziej popularne się robi też zauważyłas?Jak ja bylam mała to nie było tyle Milenek.

Ewelin ja zaszłam jakoś w okolicy zawodów:) też jadł witamine C garściami. Nie narzekasz na męza że tak dużo trenuje i nie ma go w domu przez to? Ja już czasami mam dosyc tego całego triathlonu, mój szykuje sie na Gdynie 10 sierpnia:)

mamakaja 12 dni po owu to mało więc spoko czekaj i nie myśl czytaj książkę idź na spacer cokolwiek aby nie myśleć o @ bo to przyciąga jak magnes :-)
ja właśnie zamawiam testy 10ml przez allegro min 30szt bo inaczej zbankrutuję :-) i z 20szt 20ml :-) czułości
mam nadzieję że dojdą tu :-)

Milena mój narazie zakończył w tym roku. ostatnio byl 2 czerwca w Malborku a starnia były 29 maja.wiec w najbardziej goracym czasie.Oczywiście że sie denerwuję cały czas go nie ma, nawet nad jezioro jak jedziemy to ja z dzieciakami autem a on musi skorzystać z okazji i pedałuje rowerem. Ale z dwoja złego nie wiem czy czy nie wolałam jak trenował ostro bo teraz oczywiście dalej treningi ale znowu piwko wróciło do łaska. a wczesniej sportowiec dbał o formę i zero alkoholu. Ostatnio mi przesłał świetny artykuł o zonach triathlonistów. Zaraz jak go znajde to Ci wkleję, naprawę fajny.

reklama
Do góry