reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam wszystkich :)
elmo ja mam tak samo z tesciowa z tego powodu to nawet do polski nie chce jechac bo jak ja widze to mi sie nie dobrze robi;/ mowie ze jak wroce do polski to sie wybuduje gdzies z dala od nich ;d

Matik i misia trzymam kciuki za II krechy:)

ja mam ostatnio lenia nic mi sie nie chce nawet wejsc na neta;/ jedyne co to mialam ochote na jagodzianki ( sprawka ciazowa:tak:) a ze tu nie ma jagodzianek to robilam :)Zobacz załącznik 571696Zobacz załącznik 571697

a u mnie zaczyna sie obawa czy dam sobie rade z tak mala roznica wieku miedzy dziecmi :szok: niedługo na zawal zejde :-) mowie gdyby colin mial chociaz rok ak zaszlam :-p

milej niedzieli lato23_(www.e.gif

Załączniki

• lato23_(www.e.gif
    lato23_(www.e.gif
    39 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Elle jak Twoje starania? Widzę że temperatura pnie się w górę :) Ja chyba zacznę stosować castangusa bo moja faza lutealna jest chyba zbyt krótka:-( a temperatura, jak patrzyłam w poprzednich cyklach jest na niezbyt wysokim poziomie. Jak te leki się stosuje? Mogę już zacząć je brać?
Dorcia co u Ciebie? Jak się czujesz? Owulacja już przebyta czy jeszcze nie? Mury całe?
Daria fajne te jagodzianki -zdolna jesteś. A takie dylematy jak masz to norma w ciąży. Dasz sobie radę na 100%:tak:
Miłej niedzieli!

Ostatnia edycja:
Antosiu a ta Twoja ostatnia tempka na pewno nie jest zaburzona? może poszłaś dużo później spać niż zwykle... czyli wczoraj wieczorem czułaś mocny ból owulacyjny? ja obstawiam że owulka była u Ciebie wczoraj ale ovufriend Ci tego nie wskazał. ja w sumie przez 3 dni czułam czasami kłucie w jajnikach i ból w dole brzucha więc nie mam pojęcia kiedy była owulka :-( mi się wydaje że w 12dc a ovufriend wyznaczył mi w 11dc... jeśli chodzi o castagnus to można go brać obojętnie w którym dniu cuklu więc śmiało możesz zacząć teraz brać :tak: no chyba że już @ nie przyjdzie za co trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&
Misia a gdzie można podejrzeć Twój wykres ;-)
Daria ale pyszności :tak: zdolniacha jesteś! czyli zaczęły się już mdłości?
Miłego dnia dziewczyny

Witam się niedzielnie !!!

Antosiu...wiem że dobrze się mówi...ale musisz wyluzować...ja też nie wiem kiedy miałam owulkę ! Ja tak jak Elle uważam że owu miałaś wczoraj !
Trzymam kochana najmocniej
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja natomiast nabawiłam się "syndromu miesiąca miodowego":baffled: co skłoniło mnie dzisiaj do zażycia no-spy i żurawinki (chyba nie chłopaczkowa) !!! Ałłłłłła co za ból !!! Mam to już któryś raz z kolei. Tak :tak: Antosiu ściany drżały ...pewnie tak jak i u Was ????

Daria ale PYCHA !!! Podziel się co ????? A dylematy odłóż na bok...delektuj się jagodziankami !!!

Elle to trzymać &&& za dzisiaj...czy za następny cykl ????

Misia szkoda że nie możemy podglądnąć twoich tempek :-( Tak:tak: moooocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pewnie ze sie podziele :) bo oczywiscie mila ochote zjadlam jednego i juz mialam na cos innego ochote:-D nie zdarzy sie za baba w ciazy :-p
dzisiaj sobie robie pizze taka nasza bo te niemieckie to sa ohydne w ogolę niemieckie jedzenie jest ohydne ;/

no witam dopiero co wstałam ale tu jest godz wcześniej :-) czyli 11, nie wiem dlaczego bo tak nie miałam tempka mi dziś spadła 36,78 czego w poprzednim cyklu tak wcześniej nie miałam tylko przed okresem ale jeszcze niżej.
Spać poszłam po 3.00 wypiłam 4 lampki wina ale małe a teściowa wyprowadzała mnie co jakiś czas z równowagi i to przy mojej rodzinie szok jak można być takim samolubem. Zrobiła kolację pożegnalną i nawet się nie zająknęła czy pomóc posprzątać No cóż synek mamuni i koniec.
Tak więc szczęścia to ona mi na pewno nie przyniesie
Wczoraj widziałam spadającą gwiazdę i pomyślałam żeby ta teściowa mnie w końcu pokochała
ale za raz pomyślałam nie wolę córkę

Matik, tempka jest zaburzona, a tym samym nie jest miarodajna - poszłaś późno spać, piłaś alkohol, późno mierzyłaś. Teściową się nie przejmuj. Najważniejszy jest mąż i on na pewno Ciebie kocha.
Misia, jutro testujesz, znaczy się? Matko, co za emocje! :-D
Daria, dasz radę. Jagodzianki wyglądają apetycznie. Miałaś czarną jagodę czy borówkę?

Ostatnia edycja:
Dorcia no ciekawe jak tam u Ciebie ;-) pewnie będziemy wszystkie 3 (razem z Antosią) w podobnym czasie testowały :tak: za mnie trzymaj kciuki lepiej w następnym cyklu bo w tym źle wycelowałam pewnie w 0+12 i nie dość że przytulanki były bo 2,5 dnia to jeszcze rano i myślę że w owulkę :wściekła/y:
Matik nie bierz pod uwagę w ogóle tej tempki bo tak ja pisze Macy jest zaburzona... alkohol plus późne pójście spać na pewno na to wpłynęło.

reklama
Antosiu a ta Twoja ostatnia tempka na pewno nie jest zaburzona? może poszłaś dużo później spać niż zwykle... czyli wczoraj wieczorem czułaś mocny ból owulacyjny? ja obstawiam że owulka była u Ciebie wczoraj ale ovufriend Ci tego nie wskazał. ja w sumie przez 3 dni czułam czasami kłucie w jajnikach i ból w dole brzucha więc nie mam pojęcia kiedy była owulka :-( mi się wydaje że w 12dc a ovufriend wyznaczył mi w 11dc... jeśli chodzi o castagnus to można go brać obojętnie w którym dniu cuklu więc śmiało możesz zacząć teraz brać :tak: no chyba że już @ nie przyjdzie za co trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&
Misia a gdzie można podejrzeć Twój wykres ;-)
Daria ale pyszności :tak: zdolniacha jesteś! czyli zaczęły się już mdłości?
Miłego dnia dziewczyny

Elle wczoraj czułam ból jajników a dzisiaj już nie i dzisiaj śluz jest typowo lepki. Wczoraj był głównie kremowy ale znalazły się też cechy śluzu wysoko płodnego...
A czy Castangus można łykać w ciąży? No bo ja już nie wiem czy mi się udało, ale chciałabym też jak najszybciej zacząć brać ten lek by zwiększyć swoje szanse w kolejnym cyklu:-(

Do góry