reklama
Elmo2
Fanka BB :)
Czesc to ja KOT haha
Ej dziewczyny zapodałam dzis taka dawke niezdrowego jedzenia ze az mi glupio powinnam sie wstydzic, baba w ciazy i nie moge sie opanowac
No Elle alez jestem ciekawa czy sie skusisz na wieczorne przytulaski. Rzeczywiscie szkoda cyklu a ph masz takie ładne. Ale nie namawiam, musisz byc pewna zeby pozniej nie zalowac!
Zuza dawno spi, m wybyl w miasto, niech sie chlopak rozerwie bo zdziczeje przy mnie doszczetnie. To ja sie przytulam do poduszki a wy tam dzialajcie.
Dobrej nocki!
Ej dziewczyny zapodałam dzis taka dawke niezdrowego jedzenia ze az mi glupio powinnam sie wstydzic, baba w ciazy i nie moge sie opanowac
No Elle alez jestem ciekawa czy sie skusisz na wieczorne przytulaski. Rzeczywiscie szkoda cyklu a ph masz takie ładne. Ale nie namawiam, musisz byc pewna zeby pozniej nie zalowac!
Zuza dawno spi, m wybyl w miasto, niech sie chlopak rozerwie bo zdziczeje przy mnie doszczetnie. To ja sie przytulam do poduszki a wy tam dzialajcie.
Dobrej nocki!
mamakaja
Elmo nie przejmuj się, każda kobieta w ciąży pozwala sobie czasami na małe co nie co Słodkich snów;-)
Dorcia działaj działaj a ja trzymam kciuki aby się udało:-)
Elle jeśli się skusisz na dzisiejsze przytulasy, będę trzymała kciuki za iksy, niech tam sobie dotrą do celu:-)
Ja też niedługo idę spać, dzisiejsza pogoda tylko do tego się nadaje:-)
Dobranoc do jutra:-)dołączę się rano z miętą
Dorcia działaj działaj a ja trzymam kciuki aby się udało:-)
Elle jeśli się skusisz na dzisiejsze przytulasy, będę trzymała kciuki za iksy, niech tam sobie dotrą do celu:-)
Ja też niedługo idę spać, dzisiejsza pogoda tylko do tego się nadaje:-)
Dobranoc do jutra:-)dołączę się rano z miętą
mamawczesniaka
grrr.... siorka mi przywiozal z Polski paski do mierzenia PH i moj synek je wrzucil do kibleka, razem z kilkoma innymi cennymi dla mnie rzeczami. Swietnie. No nic zamowilam na eBay - dwa razy drozsze ale nie mam wyjscia.
Jak sie czyta o mierzeniu temp, badniu sluzu i szyjki itp to wszystko brzmi tak prosto i latwo, ale jak przyjdzie co do czego to jest szok. Niestety nasz ciala to nie zegarki nigdy nic z nimi nie wiadomo. Ja zawsze @ mialam 3 dni a w tym cyklu 6 dni byla!
Jak sie czyta o mierzeniu temp, badniu sluzu i szyjki itp to wszystko brzmi tak prosto i latwo, ale jak przyjdzie co do czego to jest szok. Niestety nasz ciala to nie zegarki nigdy nic z nimi nie wiadomo. Ja zawsze @ mialam 3 dni a w tym cyklu 6 dni byla!
Matik2012
hejka dzioułchy :-) a ja biegam od 3 czy już 4 dni bo nie pamiętam siku , dzisiaj sprawdziłam co jaki czas i wychodzi że co godzinę ale jaja a normalnie to 3 chyba że dużo piję wody to wtedy więcej ale co 1godz? ciekawe czy coś z tego będzie ale by były jaja nie planowane :-) w tym miesiącu
Elle87
KochajacaMama87
No tak a ja zamiast działać to siedzę przy kompie i czytam o owulacji ale nic nowego się nie dowiedziałam mój M już totalnie zdezorientowany o co w tym wszystkim chodzi bo miały być częste przytulanki do 0 a tu tylko raz 2 dni temu i ciągle nie mogę się zdecydować kiedy kolejne... ale pobolewa mnie podbrzusze i widzę że śluz jest bardzo mocno rozciągliwy więc typuję dzisiaj wieczorem na owulkę i chyba staranka jutro rano ;-) chyba nie będzie za późno tak myślę.
Mamakaja ja sie na szyjce totalnie nie znam ale z tego co czytałam to jak szyjka jest otwarta to jak najbardziej możesz być płodna kto wie może udało się w tym cyklu &&&&&&&&&&&&
Elmo gdyby to wszystko było takie proste ;-)
Mamawczesniaka ale Ci się przytrafiło... :-( ale jak zamówiłaś na ebay to po weekendzie będziesz mieć i jeszcze spokojnie sprawdzisz sobie ph. masz rację w teorii wszystko wygląda na takie łatwe i można sobie poukładać plan w głowie a jak dochodzi co do czego to panika i wszystko namieszane... ale trzymam kciuki za ten cykl na pewno Ci się uda
Matik zawsze jest szansa nawet te 3 dni wcześniej więc niedługo testowanko :-)
Mamakaja ja sie na szyjce totalnie nie znam ale z tego co czytałam to jak szyjka jest otwarta to jak najbardziej możesz być płodna kto wie może udało się w tym cyklu &&&&&&&&&&&&
Elmo gdyby to wszystko było takie proste ;-)
Mamawczesniaka ale Ci się przytrafiło... :-( ale jak zamówiłaś na ebay to po weekendzie będziesz mieć i jeszcze spokojnie sprawdzisz sobie ph. masz rację w teorii wszystko wygląda na takie łatwe i można sobie poukładać plan w głowie a jak dochodzi co do czego to panika i wszystko namieszane... ale trzymam kciuki za ten cykl na pewno Ci się uda
Matik zawsze jest szansa nawet te 3 dni wcześniej więc niedługo testowanko :-)
Matik2012
o witam z kawą z rana i ztakimi mdłościami że zastanawiam się czy nie iść do toalety
reklama
Matik2012
wczoraj robiłam ale to 10d po owu to przecież nie ma szans , po za tym ok mam mieć w czwartek piątek, oglądając wykresy zauważyłam że niektóre dziewczyny testują 12 dni po owu i mają pozytywne a inne dopiero w 15 dniu po owu
Po za tym boję się że to maja torbiel daje mi nowe zanki
Po za tym boję się że to maja torbiel daje mi nowe zanki
Podziel się: