reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bardzo wszystkim dziękuję za miłe słowa i gratulacje :tak::-)
Anian ja mam nieregularne cykle i trafić w owulację pomógł mi ginekolog monitorując cykl .
A właśnie co do tego - po usg gin mówi do mnie że rzutem na taśmę nam się udało (bo on wie że to moja ostatnia ciąża ) a ja do niego że jemu też się udało , a on nie zajarzył o co mi chodzi - żebyście widziały jego minę :-p myślał chyba że zarzucam mu molestowanie czy coś takiego , dopiero gdy mu powiedziałam że to przecież on powiedział START to zrozumiał i uśmialiśmy się z tego razem . To bardzo fajny facet;-)
Tak sobie myślę że skoro on mówi że to chłopiec to tak jest ? Bo czasem słyszy się że gin wróżył jedno a rodziło się drugie :rofl2:

Asus akurat w tę stronę to rzadko się zdarzają pomyłki, zresztą w tym tyg ciąży już nie powinien się mylić, więc pewnie jest synuś:)

Witajcie Kobietki!
Dziś piękne słoneczko więc proponuję spacerek.
Asus więcej pomyłek jest z dziewczynkami niż z chłopcami. Jak już widział te klejnociki to na pewno nie znikną. Choć wiem co czujesz, bo ja tez nie dowierzałam i poszłam w sumie do trzech róznych lekarzy i każdy potwierdził córkę.

Miłej niedzieli.

I ja witam się w tą piękną , wreszcie słoneczną niedzielę :-)
Wiecie to chodzi o to że jak mam się już nastawiać na synka to chciałabym być na 100% pewna i choć lekarz zrobił zdjęcie tych ,,klejnocików,, i twierdzi że to to , ja za bardzo ich nie widzę dlatego wieżę Ani że nie dowierzała i sprawdzała u 3 lekarzy . Sama tak bym zrobiła ale u nas w miasteczku jedyny inny gin niż mój który ma usg to ten do którego chodziłam wcześniej i na pewno do niego nie pójdę . W czwartek jadę znów do poradni patologi ciąży na Kopernika i tam pewno też będą mi robić usg , no i wiadomo że sprzęt mają lepszy , ale ostatnio nie pokazali mi dziecka ani nic nie powiedzieli - jedyny komentarz jaki usłyszałam to - jeśli nic nie mówimy to znaczy że na tym etapie wydaje się być wszystko w porządku -:crazy: tak że tym razem pewnie będzie tak samo . W każdym bądź razie skoro i Ania i Medio twierdzą że trudniej pomylić chłopca z dziewczynką niż odwrotnie to ja jednak powoli zacznę się przyzwyczajać do myśli że to jednak Maciuś .
W piątek byłam z dziewczynkami w lesie na grzybach , znalazłyśmy kilka kani i trochę innych na zupkę ale oczywiście moja Kasia przyniosła też 2 kleszcze :crazy:i chyba choć bardzo to lubimy to chyba będziemy musiały zrezygnować z tych wypadów bo ona prawie zawsze łapie kleszcze .
Miłej niedzieli i oby ta słoneczna pogoda utrzymała się jak najdłużej :tak::-)

Kleszcze też mi działją na nerwy, zawsze się jakiś przypałęta, paskudy jedne. Też uwielbiam wycieczki do lasu, ale jak pomyślę o wszędobylskich kleszczech to mnie odrzuca.

Cześć laski

S już jest na lotnisku w Splicie i leci do Wiednia a potem do Warszawy i dopiero do Gdańska......;-)
brrrrrr...... też nie znoszę kleszczy.

Medio czy po owulacji też boli podbrzusze i jajniki????? Bo mnie od rana strasznie bolą, nie mierzę temp. bo się obraziłam....:sorry2::baffled::sorry2: śluz jak śluz od 2 dni kurze jajco.... :-D W piątek wyleciał mi tak fajny czop a potem był od rana w sobotę ładny płodny śluz, ja myślałam że wczoraj była owulka ale chyba jest dzis albo jutro- sama już nie wiem....:sorry2::dry:

asus czy Ty nie mieszkasz w Wejherowie????? Tylko imiona dzieci mi sie nie zgadzają.....:-D:-D:-D Pytam tak z ciekawości?????

reklama
Medio sama nie wiem, wczoraj ten śluz był takie 100% kurze jajco nawet były niteczki krwi- pierwszy raz:szok::szok::szok: No ale pewne na 100% jest że dziś będzie akcja, chociaż nie liczę nawet na cud......:no::no::no:
S już jest we Wiedniu teraz czeka na lot do Warszawy......:-D

Do góry