reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcia no ja też 2 lata i nic, dlatego olałam sprawę....;-) Już dziś wiem na 100% że nie chcę więcej dzieci:no::no::no: mi ten stres i cała szopka z liczeniem dni płodnych wcale nie ułatwia życia :no::no: Więc po co mam się wkurzać?????? Jest jak jest, mam Oskara i mi starczy :tak::-D:tak: A tak to tylko chodziłam smutna i załamana a teraz odzyskałam radość życia......:-D:-D:-D

reklama
Ewcia no ja też 2 lata i nic, dlatego olałam sprawę....;-) Już dziś wiem na 100% że nie chcę więcej dzieci:no::no::no: mi ten stres i cała szopka z liczeniem dni płodnych wcale nie ułatwia życia :no::no: Więc po co mam się wkurzać?????? Jest jak jest, mam Oskara i mi starczy :tak::-D:tak: A tak to tylko chodziłam smutna i załamana a teraz odzyskałam radość życia......:-D:-D:-D
no ja tez bym chciala taka radosc miec
narazie mam prace w glowie i mojego dizubeczka,ktorym sie caly czas ciesze:):):)
wazne ze mam synka....

echh....bedzie good.....

dobranoccccccccc

Ewcia81 witaj i gratujuje nowej pracy!
Beatko pewnie,że tak. Często chcemy to czego nie możemy mieć, a niecieszymy się z tego co mamy. Masz mądrego synusia i wiele powodów do radości, więc po co się smucić.

Witam dziewczynki:))
Ewcia .. mi sie nie udalo w tym miesiacu ..wiec tez jak cos to dopiero nie nawet w zimie ale na wiosne!!Więc bedzie nas 2 ;-):-)

Beatka..powiem Ci ze masz racje z tym "odpoczynkiem " bo to sie juz staje chore jak czlowiek przed @ zerka co chwilke czy juz ..a moze sie udalo..mysli wiecznie tylko kraza w jednym temacie:-(... potem rozczarowanie..żal..niedosyt:-(..Ale jak juz sie czlowiek z tym oswoi to jakos tak lzej:-);-)..jakby inny swiat:-)

Medio...Ania... Pozdrowionka i Buziaczki;-)

Milego dnia wszystkim:)

Sylwia75 wierz mi ja tez już nie wierzyłą,że nam się uda (zaciązłam za 5 razem). Powiem krótko dopóki próbowałam zaplanować płeć dziecka to nie mogłam zaciązyć, jak to "olałam" to zaciążyłam i choć będzie drugi synek i na początku byłam rozczarowana to teraz jestem przeszczęsliwa i już nie mogę się doczekać grudnia jak będzie już z nami.

Dzień Doberek! :-) Dziewczyny, czy któraś z Was posiada w wersji elektronicznej książke "dziewczynka czy chlopiec"? Swego czasu NiaNia rozsyłała forumowiczkom. Jeśli ktos ma to bardzo prosilabym o przeslanie na adres avatar1313@poczta.onet.pl
pozdrawiam!!!

witaj Leila, w tej kwesti ja nie pomogę, nie posiadam tej książki :no:

a wogóle to gdzie wywiało całe towarzystwo ????? :szok:

ja wczoraj tylko czytałam BB, bo na pisanie już nie miałam siły:baffled: , pół dnia na kibelku :baffled:, chyba jakieś zatrucie albo cuś, i dzisiaj kolejny dzionek tylko na sucharkach, ale juz można w miare funkcjonować ... :tak:

miłego :tak::-);-)

Witajcie Kobietki!
No własnie ja tez wczoraj kuknęłam i wichura widze straszna. Gdzie nasz Ewcia? jak tam jej się w szkole wiedzie?
Jarzębinko wracaj prędko do zdrowia, bo pogoda nieciekawa,. dzis u nas mgła i wilgoć i oby Cię więcej zarazków nie dopadło.

Jarzębinko zdrówka życzę.

Ja ciągle mam problemy z niestrawością, wczoraj cały dzień miałam wrażenie jakbym połknęła piłeczkę która stoi mi w przełyku, dziś podobnie, ciągłe odbijanie i wogóle.
A w Anglii dziś piękne słoneczko:)

reklama
Witajcie :-)
Jarzebinko szybkiego powrotu do zdrowia :tak:
Ania u mnie też paskudnie ale słoneczko zaczyna przebijać się przez mgłę więc może popołudnie będzie już ładne
Medio przyślij nam tutaj trochę tego słońca , no i tobie też życzę lepszego samopoczucia

Ja dziś cała w stresie (ale też pełna nadziei ) o 17.00 wizyta i usg - trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było dobrze . Brzuszka jak nie było tak nie ma :-(

Do góry