reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam :tak:

u nas dzisiaj też pochmurno i deszczowo :baffled:, ale za to weekend był śliczny ..... :tak:

a co do testów, to one miały mi tylko troszkę pomóc w mojej obserwacji, czy dobrze interpretuje swój organizm, wiec bóle,śluz i ..... :tak:

i wiecie co mieszkanie, nawet z najlepszymi znajomymi to .......:baffled:........ dobrze,że to tak krótko i przejściowo, człowiek nie może sobie znaleźć swojego kąta, nie wie co ma robić, czym sie zająć ....... ciagle muszę kontrowlować małego co robi, aby oczywiście nie nabroił........ to nie chodzi o znajomych, tylko o to ,że człowiek jednak nie jest u siebie ........

podrawiam:-)
Jasne,że tak, ie ma jak u siebie. Trzymaj się jakoś, oby szybko zleciało. Mierzysz tempke?

reklama
Witam
Jarzębinko a do kiedy będziecie tak mieszkać?????

Medio co u Ciebie????? Pewnie szalejesz na zakupach :-)

Ja jutro na 12-00 mam spotkanie z fryzjerką i będę robić włoski, ale już mi urosły do połowy pleców.....;-) dłuższych nie chcę, taka długość mi wystarczy.
Dziś z rana już zaliczyłam jazdy po mieście i parkowanie, poszło dobrze- nastepne jazdy w czwartek.....;-)

Beatko no to długie masz już włosy, a co pasemka sobie strzelisz?
Ja ostatnio kupiłam małemu parę drobiazgów, pajacyki 5 szt., kocyk. Musze jeszcze kupić kombinezon i ręczniczek, no i jeszcze kilka drobiazgów.
Później łóżeczko, przebierak, no i wózek na koniec.

Medio więc szalejesz.....:-D:-D:-D

A włoski tak jakoś sobie urosły.....:-D chcę spód ciemny brąz a górę jasną i troszkę ciemnych pasemek, ale jeszcze zobaczę co wyjdzie....:tak:;-):-D
A mój Oskar dziś dostał z J.angielskiego A , a z rel. 5.... :-D:-D:-D Już umie 2 czytanki do przodu, więc jest ok. Dziś mieli osie liczbowe, troszkę nie kumał ale wszystko mu wytłumaczyłam i już mówi że - KUMA......:-D

Mierzysz tempke?

nie mierzę, ale pomysle o tym na jutro rano.... :tak:

Jarzębinko a do kiedy będziecie tak mieszkać????

przy mało sprzyjających wiatrach max do końca grudnia :no: ale może tylko do przyszłego tygodnia: gdyż, małżenstwo, które nam sprzedawało chatke we wrześniu sie rozwiodło, i babka ma gdzie mieszkac, a facet niestety nie i on szuka teraz mieszkania dla siebie, za ta kaske, ktora otrzyma od nas, i ma czas maksymalnie do konca grudnia, choć z rozmowy wynika,że jednak zalezy mu na szybkim załatwieniu sprawy ....... dzisiaj dzwoniła agentka,że juz cos maja, co im pasuje i pytaja kiedy będzie kasa, wiec jest światełko w tunelu i może już w przyszłym tygodniu wprowadzimy sie do siebie .......:tak:

Beatka, gratki dla KUMAtego synka :-D

hej wam
jestem i juz nie walcze z kompem,,dawno,,hyh

Dostalam prace,mezus byl w domu dwa tyg,no i wiecie mnostwo orboty
pracuje w zs i ucze swojego przedmiotu,matmy,,hih.....mam sporo zajec,,,,a wogole to jest super

tylko staranka teraz nie,,,tzn nie mamy tych dni,,,do konca roku odpada czas staran,,bzykac na maksa tak,,ale nic nie wyjdzie,,bo poprzestawialo sie i maz inaczej zjedzie,,ech kiepsko,,moze po nowym roku....

oc co aj czytam jarzebinko,,,,czekamy.....

Jarzębinko to super, bo to mieszkanie u kogoś (już nieważne czy znajomi czy rodzina) to przerąbane, to tak jakbyś ciagle była u kogoś w gościach. Trzymam kciuki żeby szybko poszło

Ewciu...no wreszcie.... to gratuluję Ci pracy...super. Czyli rozumiem że z ZUS - u nici ale w szkole wyszło?

Kobietki miłego wieczorku.

reklama
Do góry