reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
elmo ewelin super, ze po wizycie wszytsko ok ;)
krystianmartin udanych wakacji! dziewczyny dobrze mowia, sprobuj sie wyluzowac, oczywiscie w miare mozliwosci, bo wiem, ze to wcale nie takie proste ;) stres powoduje blokade, o pierwsze dziecko staralismy siepol roku , a jak tylko przestalismy i sie wyluzowalam, mielismy znow sprobowac po nowym roku to nagle zafasolkowalam juz w pazdzierniku, mózg i myślenie to potęga ;) pamietaj, moje kciuki są zawsze zacisniete ;)
polisia trzymam kciuki ;) ja cytrynian tez bralam 2 razy dziennie, ale mna sie nie sugeruj, bo jak widzisz mam drugiego chłopca ;)

wczoraj znow rozmawialam z mężem, do trzeciego dziecka nie jest przekonany, a o adopcji to nawet nie chce słyszec, a ja wczoraj poczytalam jak matki chca albo musza oddac swoje dziecko i mozna takie dziecko adoptowac ze wskazaniem, ryczalam przez to caly wieczór i oczywiscie wiekszosc osob chce adoptowac dziewczynke, zobaczcie: Adopcja - forum - Szukam rodziców dla dziecka • zaadoptowani.pl

Przeczytałam kilka ogłoszeń i ryczeć mi się chce...

Czarna, nie miałam jeszcze okazji - gratulacje! Cudowny jest Twój synek. A jakie piękne i oryginalne imię! Cmokam!
Ewelin, olać trza ciepłym moczem i już. Wszystkim się nie dogodzi.
Elmo, teraz trzeba wyluzować, a nie przejmować sie już na zapas usg w sierpniu. :-) Wszystkie będziemy czekać na dobre wiadomości i szukać nuba w odpowiedniej pozycji. :-D
Dorcia, niech się szczęści!
mamakaja, co to jest cykl Jonasa, bo jam niewtajemniczona w tej kwestii. :-)
Antosia, ja mleczko jeszcze pół roku od odstawienia miałam. :tak:

ewelin korzystając z okazji:-)Czy te suplementy co biorę wystarczą? pytam Ciebię bo ty też o coreczkę się starałaś...
biorę b100
żurawina
Wit c
Magnez + Wapń

Ostatnia edycja:
Mama kaja Dorzuć kwas foliowy, magnez i wapń w postaci cytrynianu, a witaminę B brałam w postaci B-complex. A tak to ok. Tylko jeszcze napisz w jakich ilościach bierzesz bo ilośc tez ważna

elmo, czarna to i ja waszym śladem idę jeśli chodzi o suwaczek tylko w innym odcieniu, wiadomo jakim.

reklama
Tak wapń i magnez biorę w postaci cytrynianu raz dziennie.Wapń 300 mg a magnez 150 mg.Kwas foliowy biorę zapomniałam napisać 450mg oraz w zestawie bcomplex.B complex też raz dziennie.Żurawinę 36,0 mg raz dziennie.
Ewelin Elmo ehhh cudne suwaczki:))

Do góry