reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Agagsm no właśnie Ty już masz tą swoją wymarzoną córeczkę więc teraz ktokolwiek siedzi w brzuszku to i tak będziesz szczęśliwa :tak:
Mamakaja a jakie masz ph? jeśli nadal takie samo to ja bym próbowała w tym cyklu ;-) a jonasem i innymi kalendarzami chyba nie ma co się sugerować a tym bardziej przekładać staranek z tego powodu :tak:

reklama
Elmo, Ewelin cieszę się waszym szczęściem, wiedziałam że wszystko będzie dobrze !!!
Napewno w waszych brzuchach kryją się dzieciaczki upragnionej płci:-)
Czarna gratuluję cudnego synusia.Jest przesłodki!!!!!!!!!!!!!!:-)
Antosia możesz mi też wysłać na pw staranka dziewczyn o których pisałaś wcześniej???:tak:
Krystianmartin trzymam kciuki za udane,niezapomniane i owocne wakacje:-):-)
Antosia wciąż trzymam kciuki &&&&
Dziewczyny czy po tych moich kłopotach zdrowotnych i braniu tych różnych tabletek itp. powinnam przełożyć starania? U mnie dziś 8 dc.Patrząc na cykl Jonasa tylko ten miesiąc mi sprzyja.Sierpień już nie:zawstydzona/y:
Ja wcześniej cytowałam Noemi. Ona tam napisała że może wysłać na PW ale nie wiem czy nadal się udziela:tak:

Elle nie mierzylam ph w tym cyklu bo jeszcze mam plamienia po @.U mnie niestety tak długo trwa @......
Dorcia sto lat.Spelnienia marzeń!!!

Oki Antosia;-)
Elle niestety w tym cyklu nie mierzyłam jeszcze ph bo mimo że jest u mnie 8dc nadal mam plamienia:-(
U mnie tak długo trwa @.......
Dorcia sto lat:-) Spełnienia marzeń :-):tak:;-)

Dorcia wszystkiego najlepszego :tak: oby się spełniły Twoje wszystkie marzenia a w szczególności jedno... :*
Mamakaja ja też mam plamienia tylko że przed @ tak z 3 dni :-( dziś dopiero pierwszy dzień plamień ale przynajmniej wiem że @ zaraz będzie. zbadaj ph po @ i ja tam bym działała ale rób jak serce Ci podpowiada :-)

elmo ewelin super, ze po wizycie wszytsko ok ;)
krystianmartin udanych wakacji! dziewczyny dobrze mowia, sprobuj sie wyluzowac, oczywiscie w miare mozliwosci, bo wiem, ze to wcale nie takie proste ;) stres powoduje blokade, o pierwsze dziecko staralismy siepol roku , a jak tylko przestalismy i sie wyluzowalam, mielismy znow sprobowac po nowym roku to nagle zafasolkowalam juz w pazdzierniku, mózg i myślenie to potęga ;) pamietaj, moje kciuki są zawsze zacisniete ;)
polisia trzymam kciuki ;) ja cytrynian tez bralam 2 razy dziennie, ale mna sie nie sugeruj, bo jak widzisz mam drugiego chłopca ;)

wczoraj znow rozmawialam z mężem, do trzeciego dziecka nie jest przekonany, a o adopcji to nawet nie chce słyszec, a ja wczoraj poczytalam jak matki chca albo musza oddac swoje dziecko i mozna takie dziecko adoptowac ze wskazaniem, ryczalam przez to caly wieczór i oczywiscie wiekszosc osob chce adoptowac dziewczynke, zobaczcie: Adopcja - forum - Szukam rodziców dla dziecka • zaadoptowani.pl

reklama
O matko co ja narobiłam!!!! pisałam z telefonu i wysłałam kilka takich samych wiadomości!!!! wybaczcie:-( Gamoń ze mnie:-D

Do góry