reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Magda może masz rację, ale czy ja dam radę teraz wyłapać O+12? Bo chyba tylko to mi pozostaje. Problem jest jeszcze w tym że mój M od piątku zakończył branie suplementów i zerwał dietę :(

reklama
Antosiu, a kiedy miałaś ostatnie staranka? Na wykresie nie mogę zlokalizować:confused: Tak sobie myślę,że jeśli jutro będzie skok temp, to jednak owulacja mogła być 16 dc. Czy zawsze w czasie owulacji masz jednoznaczne objawy? Zawsze takie same? Przepraszam,że pytam,bo pewnie już o tym pisałaś nie raz, ale nie mam czasu nigdy,żeby poszperać:zawstydzona/y: Tymi suplementami męża bym się nie martwiła. Inna dieta i ich brak tak szybko nie wpłynie na zmianę chemii w organizmie:-p

hej dziewczynki
trochę poczytałam ale nie dam rady teraz nadrobić wcześniejszych wiadomości.
Gratuluję nowym zaciążonym
A u mnie same zobaczcie jak wygląda wykres
Udało mi się moją doktor wyprosić w czwartek wiec przyjęła mnie tylko na szybkie usg i okazało się że jest torbiel 2,7cm mam poczekać 3 miesiące zrobić kontrolę i zobaczymy czy usuwamy operacyjnie czy samo się wchłonie
powiedziała że przez to zmniejszają się szanse na zajście w ciążę
no to teraz wiem z skąd ten wcześniejszy cykl był taki skrócony
Dziś zrobiła test owulacyjny i mam 2 mocne kreski wiecie dlaczego tak może pokazywać przed końcem cyklu?

Magda ostatni dzień staranek to 13 ale można podpiąć pod 14 bo było już po godzinie 24:00. Jeżeli chodzi o objawy to za każdym razem miałam ból owulacyjny, który zazwyczaj trwał 4 dni.

Antosiu mi się raz trafił cykl owulacyjny bez objawów, choć zazwyczaj doskonale czułam kiedy mam owulację;-)

Matik II wyraźne kreski n a teście owu pod koniec cyklu mogą oznaczać ciążę :tak: Mi wyszedł w cyklu szczęśliwym pozytywny test owu w 8 dpo;-)

tak zrobiłam i lipnie mi to wygląda bo tylko jak się mega przyjże to coś widać ale pamiętacie ok 2 tyg temu też tak widziałam więc to nie możliwe ,
pamiętacie jak pisałam o objawach które mam od połowy zeszłego cyklu? no więc one są takie jak ciążowe ale właśnie świadczą też o torbielu
jeżeli ten cykl mam mieć normalnej długości to 28 dni będzie w piątek więc nawet gdybym była w ciąży to chyba by jeszcze nie wyszło
ale zastanawiam się może któraś z was wie czy owulacyjny test będzie też LH podwyższone podczas torbieli ?
od zeszłego tygodnia przechodzę dużo stresu związanego ze śmiercią mojego dziadka
Macie tu w Polsce tyle zieleni pięknie jest tylko ta psotna pogoda :dry:

hej dziewczynki
trochę poczytałam ale nie dam rady teraz nadrobić wcześniejszych wiadomości.
Gratuluję nowym zaciążonym
A u mnie same zobaczcie jak wygląda wykres
Udało mi się moją doktor wyprosić w czwartek wiec przyjęła mnie tylko na szybkie usg i okazało się że jest torbiel 2,7cm mam poczekać 3 miesiące zrobić kontrolę i zobaczymy czy usuwamy operacyjnie czy samo się wchłonie
powiedziała że przez to zmniejszają się szanse na zajście w ciążę
no to teraz wiem z skąd ten wcześniejszy cykl był taki skrócony
Dziś zrobiła test owulacyjny i mam 2 mocne kreski wiecie dlaczego tak może pokazywać przed końcem cyklu?
Matik wielu dziewczynom test owu wychodzi pozytywn
y na koniec cyklu czyli koło @ kiedy były w ciąży więc dla pewności kup test ciążowy żeby się nie denerwować

reklama
Mati, ale u Ciebie wychodzi już chyba 12 dpo, więc test ciążowy może jak najbardziej wyjść. Mi przy owulacji w 13dc wyszedł pozytywny ciążowy w 11dpo. Był co prawda cień cienia, ale dziś ten cień ma ponad 5 mieś;-)

Do góry