Maran to tylko parę dni zostało... w takim razie trzymam kciuki żeby @ tym razem nie przyszła
Elmo masz rację ostatni cykl mamy podobny i jakiś zakręcony no ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i oby te zawirowania przyniosły dzieciaczki wymarzonej płci
ja też zazdroszczę Ci tej letniej pogody bo u nas mimo że słonecznie to ciągle mocno wieje i jednym słowem zimnoooo :/ teraz czekamy na Twoją @ i po ruszasz :-) a ta nocka taka ciężka z powodu stresu???
OneMoreTime jak ja Cię rozumiem z tą dietą... sama mam powoli dość tych kefirów, mleka, serków i suplementów
tak jak piszę
Daria wapno jest tak duże że ledwo daję radę je przełknąć
a jeszcze jak sobie pomyślę że nie wiadomo za którym się uda to już w ogóle ciarki mnie przechodzą i zastanawiam się jak dam radę tak się katować przez dłuższy czas
po cichutku liczę że uda się za pierwszym razem
wierz mi że ja im bliżej staranek tym więcej szaleję... już po raz któryś zaczynam czytam forum wstecz nawet z 2011 roku bo może jeszcze coś ciekawego znajdę
mi też się marzy Maja
widzę że za parę dni zaczynasz boboseksy więc trzymam mocno kciukasy żeby się udało
Kasia uk ja Cię pamiętam bo podczytywałam forum jak się starałaś ;-) zdradź czy będzie synek???
Daria a robisz wykres? można gdzieś podejrzeć ;-)? który to Twój dzień od @ ? może będziesz miała podobną sytuację jak
Elmo i ja gdzie miałyśmy owulkę ok 20 dnia cyklu dopiero. powiem Ci że u mnie większość znajomych ma parki oczywiście nie planowane więc tylko pozazdrościć. zresztą Tobie też się udało i masz super parkę
u mnie w rodzinie moje pokolenie ma praktycznie samych chłopców chociaż brat ma parkę i siostra ma 2 chłopców i córkę a u mojego M to w ogóle sami chłopacy w rodzinie zresztą on ma też tylko brata więc każdy wyczekuję tej malutkiej księżniczki
Lukaa witaj w gronie, fajnie że jest nas coraz więcej
Dorcia ja już zaciskam kciuki żeby w tym cyklu mały chłopczyk zamieszkał w Twoim brzuszku ;-)
Miłego weekendu dziewczyny!