reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria faktycznie 27 grudnia wychodzi dziewuszka, ale zastanawiam się czy dokładnie wiedziałaś kiedy masz owulację.
A czy udało Ci się wygenerować swój kalendarz "owulacji księżycowej" ? Jak nie to podaj mi na PW swoją datę urodzenia i godzinę -może mi się uda-oczywiście jeżeli chcesz:-) Ja tylko tak z ciekawości:-)

reklama
Hej dziewczyny.
Ladnie naprodukowałyście :-)
Potem nadrobie.
My cale wczorajsze popoludnie szalelismy na zakupach. Mielismy w planie obejrzec dywany no i prosze szok, weszlismy i w pierwszym sklepie zakupilismy dywan :szok: szok bez sporow klotni itd. :-)
Potem jak zwykle wydalam fortune na Zuzke, a teraz szaleje tu w rytm vivy w nowej sukience, lakierkach i kokardach. Bywa zabawna :tak:
Mamo kubulki Ewelin jeszcze startuje w marcu. Jutro powinnam dostac @ i zacznie sie ostatnie 6 tyg wiec wiesz, spinam sie na maxa. Troche sie stresuje wiec w calym tym ferworze przygotowac musze tez zajac mysli czyms innym, w pracy mam mlyn do konca kwietnia musze zrobic bilans wiec ok, a w domu... myslimy o malowaniu zeby troche odswiezyc no i kilka zmian aranzacyjnych ;-) wiec pewnie w przyszly weekend tez uderze na ikee. Jak chodzi o same przygotowania no to jak wiesz diete trzymam juz dwa miesiace, czasem mam chwile slabosci, lampka wina czy kawka... suplementy lykamy ostro oboje. Imiona wybralas sliczne. Antosia mam w rodzinie wiec tez bede rozwazac Adasia :tak:
Antosiu jak dowiem sie o godz moich urodzin to odezwe sie do Ciebie bo narazie tego nie obczajam :/

Dziewczyny milej niedzieli.
Odezwe sie jutro na spokojnie z pracy bo teraz juz tu nade mna wiszą... :tak:
Pozdrawiam!

witam I ja

Antosia wyslalam priwa bom sama jest ciekawa jak u mnie z tym cyklem :) I dziekuje za pomoc

Elmo widze, ze zakupy udane :) no I musisz zajac czyms glowe by nie skupiac sie tylko na starankach bo niepotrzebnie bedziesz sie nakrecać... a ja na te Twoje staranka czekam oj czekam I kibicuje Ci z calego serca :*

daria wystarczy, ze owu nie byla dokładnie I już moze Ci sie nie zgodzić, ja na tej stronie twoja plodnosc sprawdzalam sobie z tych automatycznych wyliczen wstecz I tam Ala mi sie sprawdza bo owu wypadla w różowe dni a z Maja juz nie bo owu nie było w dni niebieskie tylko w te w ogóle bez koloru... tzn była na 3-4 dni przed dniami niebieskimi I mam Maje ;)

pozdrawiam I zycze udanej niedzieli :)

WITAM
Antosia
czarna magia z tymi wyliuczeniami możesz mi to zrobic na 1 rok moja data urodzin 18.04.1975 godz 21:00
Miłej niedzieli
Sypialnia wyremontowana:tak:

Witajcie :)
Napiszcie mi na PW daty i godziny, oraz maila bo tego nie da się tak wkleić. Wygenerowany plik jest w formacie txt, więc jak bym go chciała przenieść do innego programu to mi się rozsypie tekst.
Obiecuję że jeszcze dzisiaj wam to powysyłam jak tylko będę mogła, bo na razie BB mam odpalone na komórce a z tego kiepsko się pisze. Maran_atha dla Ciebie mam już gotowy plik, czekam tylko na maila

reklama
To i ja sie grzecznie przywitam ;)

U mnie dzisiaj troszke słoneczka, więc po obiadku zabieramy dzieciaki na wycieczkę ;) a wczoraj miałam imprezkę w domu więc dzisiaj troszkę głowa boli :huh:;-)

Maran, pewnie charakter M też może mieć wpływ, bo z kolei mój to typowy facet, gary go za bardzo nie interesują ale lubi dobrze zjeść. Wiele rzeczy typowo męskich robi sam, samochodu raczej nie naprawi ale wszystko inne tak ;) A ja z kolei byłam taką "babą z jajami" zanim go poznałam, mieszkałam sama, mialam swój samochód, dobrą pracę, byłam w 100% samowystarczalna. Potem, po urodzeniu dzieci, poprzestawiałam sobie priorytety w życiu i jak wiesz siedzę w domku i wychowuję bąbli :) Jest ok ale czasem brakuje mi kontaktu z ludźmi, jak jest brzydka pogoda to siedze w dresie cały dzień :-( No ale czas leci szybko, wróce do pracy i pewnie będę jeszcze wspominać te czasy jak siedziałam w domu ;)

krystainmartin, prosimy o fotki nowej sypialni :)

Antosiu, a jesli zaszłabym w ciąże 1 kwietnia to co Ci wychodzi. Z tej dużej tabeli chyba Strzelec/Koziorożec? Dobrze to interpretuję? ten pierwszy plik, w którym podaje się date ur i godz., już kiedys wygenerowałam, mam zapisany w kompie i wychodzi mi z niego F na 9 kwietnia dopiero. Bo on podaje tylko jeden dzień w miesiącu na daną płeć, tak?

Elmo, A ja widziałam twoją niunię, jest przesłodka, blondyneczka po mamie? Wczoraj w nocy bolał mnie lewy jajnik :no: Kurde ja chce @@@@@... truskaffka zwolniła miejsce ale mam nadzieję, że ja w nie nie wskoczę, ale życzę tego z całego serca krystianmartin :tak:

Daria, masz cudowne dzieci :tak: faktycznie Nadia duża jest, mój starszy 5latek waży 21 kg ;) a 2latek 12 kg ;)

Milla, pochwal się zakupami z Ikei, jak wrócisz :tak:

Czarodziejko, Sofi dokładnie takie życie, jeszcze pół roku temu siedziałam na innym forum, teraz jestem tu a kiedyś mam nadzieję przeniose sie na np. mamy lato 2014 :-D

Miciur-ka jak napisałaś, że uwielbiasz chodzić na usg i patrzć na dzidzie, to mi się tak w sercu zrobiło ciepło, bo to naprawdę jest przeżycie nie do opisania :)

Buzaczki dla wszystkich, łoż matko już 14.30 :szok: a obiad w lesie, lece tłuc kotlety :-D papapapapa

Do góry