To i ja sie grzecznie przywitam
U mnie dzisiaj troszke słoneczka, więc po obiadku zabieramy dzieciaki na wycieczkę
a wczoraj miałam imprezkę w domu więc dzisiaj troszkę głowa boli
;-)
Maran, pewnie charakter M też może mieć wpływ, bo z kolei mój to typowy facet, gary go za bardzo nie interesują ale lubi dobrze zjeść. Wiele rzeczy typowo męskich robi sam, samochodu raczej nie naprawi ale wszystko inne tak
A ja z kolei byłam taką "babą z jajami" zanim go poznałam, mieszkałam sama, mialam swój samochód, dobrą pracę, byłam w 100% samowystarczalna. Potem, po urodzeniu dzieci, poprzestawiałam sobie priorytety w życiu i jak wiesz siedzę w domku i wychowuję bąbli
Jest ok ale czasem brakuje mi kontaktu z ludźmi, jak jest brzydka pogoda to siedze w dresie cały dzień :-( No ale czas leci szybko, wróce do pracy i pewnie będę jeszcze wspominać te czasy jak siedziałam w domu
krystainmartin, prosimy o fotki nowej sypialni
Antosiu, a jesli zaszłabym w ciąże 1 kwietnia to co Ci wychodzi. Z tej dużej tabeli chyba Strzelec/Koziorożec? Dobrze to interpretuję? ten pierwszy plik, w którym podaje się date ur i godz., już kiedys wygenerowałam, mam zapisany w kompie i wychodzi mi z niego F na 9 kwietnia dopiero. Bo on podaje tylko jeden dzień w miesiącu na daną płeć, tak?
Elmo, A ja widziałam twoją niunię, jest przesłodka, blondyneczka po mamie? Wczoraj w nocy bolał mnie lewy jajnik
Kurde ja chce @@@@@... truskaffka zwolniła miejsce ale mam nadzieję, że ja w nie nie wskoczę, ale życzę tego z całego serca krystianmartin
Daria, masz cudowne dzieci
faktycznie Nadia duża jest, mój starszy 5latek waży 21 kg
a 2latek 12 kg
Milla, pochwal się zakupami z Ikei, jak wrócisz
Czarodziejko, Sofi dokładnie takie życie, jeszcze pół roku temu siedziałam na innym forum, teraz jestem tu a kiedyś mam nadzieję przeniose sie na np. mamy lato 2014
Miciur-ka jak napisałaś, że uwielbiasz chodzić na usg i patrzć na dzidzie, to mi się tak w sercu zrobiło ciepło, bo to naprawdę jest przeżycie nie do opisania
Buzaczki dla wszystkich, łoż matko już 14.30
a obiad w lesie, lece tłuc kotlety
papapapapa