ewelin00
Fanka BB :)
Sofi niezły artykuł, fajnie ze go wkleiłas. Uważam ze każdy powinien decydować czy podjąłby wybrać płeć w taki sposób. Ja jak sie dowiedziałam że będę miec drugiego syna miałam podobne uczucia co mama kubulki i wtedy mówiłam do męża że nastepnym razem to jedziemy począć naszą dziewczynkę do USA przez in vitro (taka byłam zrozpaczona). Ale może was to pocieszy ze przeważnie takie dzieci później są przecudowne. Ja też pożniej sie wstydziłam sama przed sobą ze tak rozpaczałam. A moi rodzice nawet mi mówili żebym nie myślała o trzecim bo się załamie jak nie wyjdzie po mojej myśli. Dlatego postanowiłam że jeśli zapragnę trzeciego dziecka i będę potrafiła zaakceptować trzeciego syna dopiero sie zdecyduję, i chyba jestem gotowa,chyba.
Andziak a ty planowałaś wcześniej płeć, bo nic nie mogę znaleźć o twoich starankach.
Milla21 ciekawa jestem jakby się ona czuła kiedy miałaby trzeciego chłopca. Czy teraz byłąby taka cwana. Ale tacy są ludzie, szkoda gadać.
Powiem wam dziewczyny ze naprawdę fajne to forum, wiem że nie jestem sama z myślami i z tymi kombinacjami. Aha tez przyszły mi te paski ph i zrobiłam test dzisiaj rano. i chyba mam 4,5 (czy to możliwe). Wklejam zdjecie , ten drugi pasek z ph 7 to po zmierzeniu wody w kranie.
Andziak a ty planowałaś wcześniej płeć, bo nic nie mogę znaleźć o twoich starankach.
Milla21 ciekawa jestem jakby się ona czuła kiedy miałaby trzeciego chłopca. Czy teraz byłąby taka cwana. Ale tacy są ludzie, szkoda gadać.
Powiem wam dziewczyny ze naprawdę fajne to forum, wiem że nie jestem sama z myślami i z tymi kombinacjami. Aha tez przyszły mi te paski ph i zrobiłam test dzisiaj rano. i chyba mam 4,5 (czy to możliwe). Wklejam zdjecie , ten drugi pasek z ph 7 to po zmierzeniu wody w kranie.