reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej Dziewczyny!!

Kamea jak to ;p;p;p kiedy to się stało:) miałaś zacząć planować?? Gratulacje ogromne, ominie Cię stres liczenia łykania i takie tam:)

Witam Wszystkie !!!
Kamea Gratulacje !!!!
Siedzę w pracy przy kawusi i ciachach przyniesionych od dostawcy chociaż przy dzisiejszej pogodzie mało prawdopodobne że sie obudzę pada i pada masakra a my jeszcze ferii nie mielismy mam nadzieje że śnieg jeszcze spadnie bo jakie to będą ferie bez śniegu i nart więc liczymy z chłopcami i całą reszta dzieciaków na śnieg i mróz a po feriach może być nawet 20 stopni byle ferie były zimne :-)
Miłego Dnia Dziewczynki zaciążone, Satające się, planujące i wszystkie pozostałe 3majcie się :-)

Kamea ogromne gratulacje a przede wszystkim zdrowej i spokojnej ciąży, teraz przynajmniej o pracę możesz być spokojna:) no i synek słodziak
Któraś z Was pytała o globulki zakwaszające, szczzerze powiem też miałam z nimi dyllemat obawiając się czy w jakiś sposób nie uszkodzą plemników. Gdzieś tylko czytałam że nie powinno się ich blisko starań stosować.
Ann co u Ciebie? Jak przebiega ciąża?

kamea gratulacje!!!!!!!!

dziewczyny, ale mi smutno, ze nie zdazylam sie przygotowac tak dobrze jak Wy
eh o Kubusia stralismy sie pol roku, a teraz Antek wyskoczyl sama nie wiem jakim cudem...........
juz sie nawet pogodzilam, ze bedzie drugi chlopak, a dzisiaj pani w przedszkolu mnie zapytala o płeć dzidziusisa w brzuchu, powiedzialam, ze chlopczyk, a ona "ojej, matko boska, to ja pani naprawde współczuje"
oczywiscie wrocilam do domu i becze do poduszki...........

hej
Kamea GRATULACJE !!! Zdrowych 9 miesięcy życze
mama kublki, ja mam 3 chłopców, i jak byłam z 3 w ciąży to też mi nie którzy współczuli, tylko jak pytali o płec to ja mówiłam od razy zdrowy chłopczyk, i nie komentowali już tak bardzo, szczerze to mnie te uwagi ludzi denerwały, bo mi nie zalezało az tak na płci dziecka jak wszystkim dokoła, tak, ze głowa do góry, i nie przejmuj sie tym co mówią inni

Witajcie dziewczyny

Jaki tutaj ruch super. Normalnie czuję energie wszystkich staraczek i zazdroszczę przygotowań. Ja niestety na razie sama przygotowuję się bo M nieokreślony :-(. No ale ale poczekamy zobaczymy :-).

Czarna mega gratulacje . Jakie to musi być boskie usłyszeć podczas USG , o wymarzonej płci
Piranha nadal jestem pełna podziwu dla Twojej wiedzy chylę czoła i to nisko :-). Również poproszę o przepisy na PW . Bardzo dziękuję
Kamea gratulacje serdeczne

Mama kubulki przykre są niesamowicie reakcje no co za baba oby ją ...., kochana przechodziłam i jak dziś pamiętam pytanie o płeć i mówię , że drugi chłopczyk na co zazwyczaj no grunt żeby zdrowy był. Ani gratuluję ani super no skąd się Ci ludzie biorą. Tulę Cię bo wiem , że to trudne momenty ale pamiętaj , że jak tylko zobaczysz Antka to świat wejdzie w inny wymiar . Trzymaj się.

Mamo Kubulki Kochana ciskam Cię najmocniej jak potrafię !!!!
Kochan nie przejmuj się takim głupim gadaniem ludzie klepią 3 po 3 i nie myślą że mogą kogoś zranić, Niestety głupich nie sieja i pewnie nie unikniesz tego typu tekstów musisz wymyślić jakąś odpowiedz która zgasi rozmówcę i następnym razem się zastanowi zanim wypowie coś tak głupiego. Kochana jestem z tobą na prawdę cię rozumiem ale jedyne co mogę powiedzieć to głowa do góry najważniejsze żeby synek był zdrowy a pamietaj nie wykluczaj opcji 3 dzidziusia ( u mnie mój synek nr 2 bedzie miał w tym roku 7 lat i my dopiero teraz się zdecydowaliśmy na 3 dzidziusia a dla przypomnienia to będziemy dziergać dopiero po wakacjach więc nigdy nie mów nigdy ).

kamea gratulacje :):)
po użyciu czopka na noc ph 4,38 skakało czasami o jedno lub dwie liczny w dol lub w gore ale najczęściej stanęło na 4,38 :)
u mnie na razie @ nie ma;/

pirahna a powiedz mi czy np stosunek pare razy moze duzo oslabic meskie plemniki ?bo jak zaszlam z nadia to stosunek byl w jden dzien np do 7 razy a z colinem gora 2 to moze przy nadii meskie oslably ?

reklama
Do góry