reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hallo Kochane!!!
Ann widać kreseczkę!!!! Ada ze Świat, ostatnia @ 14 grudzień, termin wg USG niezmieniający się 19 września:-) No ciuszki będą pasowały,miesiącami, ale jak będzie dziewczynka to niestety nie:-p Ja mówiłam, że po Kacku się coś przyda, ale jakoś dziwnie nic się nie przydaje;-)
Daria o to trochę mały waży:szok:, Adi ostatnio miała 5800, zobaczymy 15 stycznia:-D
Ewcik Oficjalne Serdeczne Gratulacje!!!! Trzymam kciuki Mamuśka!!!
Misia mój M jak się zgodził, to miałam taką minę:szok:, i szybko działałam, co by się nie zmienił zdania i nie ważna była płeć. Tylko mnie menopałza goniła, i wołała Dziecko, dziecko!!

Madzia Już jutro ten dzień Trzymam kciuki!!!! Na którą godzinę masz? Ja miałam na 9 być, a o 9:43 Adi była już na Świecie:)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki :-)

rzadko tu zaglądam, to ostatnio w ogóle jakoś mnie odrzuca od kompa, nie mam mocy, by posty pisac;-)

noemi szczerze przyznaję bez bicia, że nawet nie miałam jak nadrobić, więc pewno przegapiłam Twoje posty:zawstydzona/y: i`m sorry

axa aż boję się dziękować hehe

ann no pewno, ze krechę widać!

Axari, wyobraziłam sobie goniącą Ciebie menopauzę. :-D
Ann, schwanger jak w mordę strzelił. Nie ma, że nie ma, bo jest! :-)
Nullka, trudniej, to ja mówię o sobie, bo mała jakoś dobrze to znosi. :-)

Axari no ja też szok bo caly czas to ja naciskałam a teraz dałam spokój a on do mnie z dzieckiem :szok: więc ja szok ale nie ma co się szokować tylko dzialac szybko trzeba dlatego szybciutko do was napisalam o pomoc :-)

Ja dzisiaj padam na pyziol masakra chyba grypa mnie łapie wszystko mnie boli masakra ale myśl o tym że nie długo zaczynamy staranka 3ma mnie w pozytywnym myśleniu heheheheh

Hej dziewczęta:-)

Ja dziś zabiegana od rana i nawet nie mam jak siąść do BB. Wieczór już, a ja muszę jeszcze bardzo ważnego maila sklecić i jakoś nie mam weny, żeby go napisać. Biorąc jednak pod uwagę, że noce moje ostatnio są bezsenne, to myślę, że do rana się wyrobię.

Pytacie o samopoczucie. No więc boję się. Boje się strasznie:baffled: Z drugiej strony psychicznie jestem już gotowa i bardzo się cieszę, że od jutro czeka nas nowy etap życia. Mam w sobie tyle różnych emocji, że chyba aż mi z uszu paruje:happy2: Jak tylko Marcelek spocznie na mnie, to wszystko ucichnie i pozostanie już tylko radość;-)

Rano mam zadzwonić do szpitala, czy mają jakieś nagłe cięcia i jak nie to stawić się na 8.30. Wszystkich, którzy dysponują rano wolną chwilką, to bardzo proszę o potrzymanie kciuków, by nas nie przenosili już na inna godzinę, czy nie daj Boże dzień:sorry2:

Poza tym, jesteś kochane, że tak mnie wspieracie i dobrze życzycie:happy2: Mam nadzieję, że szybko do Was wrócę, żeby śledzić starania, wspierać w kolejnych miesiącach ciąży i na bieżąco podglądać jak rosną Wasze pociechy:-) Pozdrawiam serdecznie:tak:

reklama
Do góry