reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

gusia pamietam pamietam
i wielkie ogromne kcohana gratulacje i powodzenia ci zycze,,szybkiego bezbolesnego porodu i wogole cudnownosci zdrowej dzidzi

reklama
Witajcie :-). I wybaczcie, że zniknełam na kilka dni, ale dołek był ogromny :-(
Gusia a to powaliłaś mnie swoim postem. Ogromniaste gratulacje moja droga :-). Super, że ci się udało i to tak szybko :szok::-)
Pixxela gratuluje hartu ducha :tak:. Przykro mi z powodu swojej straty :-(. Wierzę, że już na gwiazdkę przydarzy ci się najpiękniejszy cud na świecie :tak:
Ewcia no kurczaki a testowanko było u ciebie?
Jarzębinko szkoda, że wrednota przyszła :confused:

Przepraszam, wiem że któras z was pytała sie o to jak się zabezpuieczam. Otóż do owulacji niestety prezerwatywami (chociaz ich nie cierpię) a po potwierdzonej owulacji juz niczym, bo nie ma potrzeby ;-).
Asus i chyba to twoja córcia miała urodzinki, tak? Wszystkiego naj dla niej :tak::-)
Anka moja mam mówi co samo, co twoja na temat: nie pamiętam, żebyście az tak broiły hihi.
Kinga pozdrowionka dla ciebie :-)
A co u mnie? jakoś pomaleńku leci czas. Pogoda deszczowa, więc dobija mnie i skłania do smutnych myśli. Ja chcę słońca :angry::tak:
Miłego dzionka

Dorka ja nie testowałam teraz,bo @ nie wiem kiedy ma przyjsc od 10-14 sierpnia,,nie wiem bo ostatnio jakos ms ie przestawilo i spoxniła mi sie przeciez 6 dni,takze do dupy to wsyztsko,,
ale ja czuje dzisiaj @ oj czuje,juz chodze z książka,,,ech:(

dziewczyny zamiast rozpamietywac staram się porobic wszystkie badanka i dociec co się stało, jak na razie badania h-p sa ok, nie wykryły jakichś nieprawidłowości ani choroby, po pierwszej@ idę na badania hormonów, tarczycy itd... dziś robiłam toxoplazmozę, morfo, ogólne moczu ...
mąż mi się zgodził przebadac plemniczki, a od nastepnego miesiąca zaserwuję mu jakieś serum na wzmocnienie plemniczków...choć uważam, ze skoro dwa razy udało nam się za pierwszym razem to chyba jest wsszystko ok...
czas szybko leci, nie goi do końca ran po stracie dzidziusia, one pozostana na zawsze ale ja bede walczyc do upadłego ....:-) i własnie dlatego mój mąż mnie tak kocha :-), ze po morzu łez zawsze wychodzi u mnie słońce i swieci nad naszą rodzinką....

Pixella pięknie napisałaś :tak:.
Co do badanek u mnie to nic nie robiłam po poronieniu. Badałam się tuż przed ciążą i wszystko było ok. U mnie zapewne był inny powód. W grudniu brałam dwa antybiotyki, w tym jeden jeszcze na początku cyklu, w którym zaszłam. Dostałam infekcji pochwy, a tuz przed obumarciem Maleństwa brałam trzeci antybiotyk i różne kremy dopochwowe, ze względu na infekcję. Maleństwo nie podołało temu wszystkiemu :no:
A pierwsze poronienie tez ma wiele prawdopodobnych powodów. Ciężka praca, dźwiganie (nie wiedziałam, że byłam w ciąży)

Gusia wszystkiego dobrego i samych szczęśliwych chwil i ...... porodu bez bólu .... :tak:

Pixella, witam po krótkiej nieobecności ....... i trzymam kciuki za pozytywne i dobre wyniki, oraz poprostu życze spełnienia marzenia o maleństwie ..... :tak:

Dorotka, to może podeślemy troszkę słoneczka, nie mamy go też za wiele ale możemy się podzielić, aby uśmiech zagościł na Twojej twarzy ...... :tak:

Ewcia, czyli jeszcze nic w tym cyklu nie jest przesądzone tak do końca .... :tak:

ppozdrawiam
miłego ..... :rofl2:

Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa i życzenia dla mojej Kasi :tak:
Ewcia , Jarzebinka dziewczyny skoro udało się Wam już raz to i drugi też się uda . Różnie to bywa u mnie z Kasią też długo się staraliśmy . Nogi do góry ;-) i do przodu. Coś czuję że już nie długo będę Wam gratulować . Trzymam kciuki za nowy cykl . I tak nieśmiało przypomnę : a może jednak monitoring ? Co Wam szkodzi spróbować ?
Pixella podziwiam Twój hart ducha i optymizm i życzę szybkiego spełnienia marzeń .
Dorotko rozumiem i przytulam .

reklama
Bodzia witaj i tutaj
asus kochana ja juz sie skuszam ku monitoringowi wiesz..hm..a tak sie zarzekałam,ze mi niepotrzebny...meza jzu nie ma i ten cykl bez starankowy niestety,,potem we wrzesniu moze cos sie trafi,,a powiedz mi kochana w ktorym dniu ty poszlam na monitoring co kilka dni czy jak???

Do góry