reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

właśnie, dlaczego chcesz sobie odpuściś pozostałe miesiące ..... :szok::szok:

Nie chcę ale tak chyba będzie najrozsądniej. W maju mój syn będzie miał I Komunię, nie chcę być wtedy w szpitalu na porodówce albo z tygodniowym dzidziusiem, co najwyzej mogłabym być w 9mcu ciąży. Gdybym zaszła w ciążę w czerwcu to w maju moje dziecko miałoby już 2 miesiące i jakoś dalibyśmy radę a skoro nie wyszło to chyba następne próby trzeba będzie wznowić w październiku tak żeby poród wypadł najwcześniej w połowie czerwca.

reklama
Medio no to super - już znamy Twój typ : to będzie .............. chłopiec albo dziewczynka ;-);-);-)
Ja też tak mam , ale u mnie po 1 to jeszcze za wcześnie na obstawianie , a po 2 częściej myślę że to dziewczynka i myślę nad fajnym imieniem .:cool2:

Asus wiem,że są dziewczyny które od razu wiedzą i czują kto tam pod serduchem mieszka, ale ja niestety do nich nie należe i oczywiście modlę się by dzidzia była przede wszystkim zdrowa, ale i też by sie chciała pokazać,...... oj jak ja nie lubie czekania.
A ja byłam pewna,że Ty chcesz teraz synusia, a tu na córcię masz przeczucia;)

Czesc

Medio juz nie dlugo do PL, mi troche zostalo jeszcze...
Ja wogole to na antybiotyku wyladowałam ,mam infekcje gardła z ropa:baffled: Masakra
Martwie sie o :-(Fasolke:-(

Ja bym chciała bardzo synka -ale wazne zbey bylo zdrowe...;-)

witam z rana kobietki ... i jak samopoczucie ??? :tak::-)

bo pogoda u nas mało sprzyjająca dla kobiet w ciąży, szczególnie wspołczuję tym wszystkim w 9 -tym miesiącu, to musi być straszne ... dlatego ja chciałbym zdążyć do czerwca, a czy sie uda ....zobaczymy .... :tak:

pozdrawiam csłonecznie i upalnie... miłego :cool2:

Hej kobietki :-)
Wpadłam tylko napisać że kupiłam mieszkanko :tak:. Wszystko opowiem jak wrócę w tą sobotę. Do usłyszenia :-)

Jarzebinko naszczęście w Anglii pochłodnailło, uf od razu lepiej!
Dorotko gratuluję i czekam na relacje!

Hej kobietki :-)
Wpadłam tylko napisać że kupiłam mieszkanko :tak:. Wszystko opowiem jak wrócę w tą sobotę. Do usłyszenia :-)

wielkie gratulacje ...... i czekam na szczegóły ...... :tak::-D:tak:

a ja właśnie wyskoczyłam do centrum zrobić chyba już ostatnie zakupy przed wyjazdem, ukrop jak cho........, ale musiałam jeszcze kupic małemu coś do opalania ( bo w weekend się skończyło), sobie też nowy balsam, nawet załapałam sie na klapki po przecenie, więc zakupy udane ...... :tak::-D:tak:

reklama
Do góry