reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam się dziewczynki.

Andziak, jaki on jest rozkoszniacki! CUDO! Zjadłabym go w całości. :-D
Truskafffka, spokojnie. 19 tygodni to kuuuuupa czasu.
Mama, jak się czujesz?
Magda, wszystko w porządku? Jak rodzinka? Jak Ty się czujesz?
Nullka, ja już może teraz zacznę zaciskać kciuki na jutro. :-)
Ann29, przyjdzie czas i pójdziesz do pracy.
Maggie, teściową się nie przejmuj. Plamienie ustało? Jak się czujesz? Dobrze, że mąż Tobie pomaga. :tak:

Missbella gratuluje córeczki!!!
U mnie sytuacja bez zmian,mimo że leżę. Nawet ciut bardziej plamię. Jutro do lekarzaa, no chyba że się pogorszy to do szpitala.
Andziak śliczny chłopczyk:-)

Nie wiem dlaczego tamto zdjecie potrojnie. Dzisiejsza nocka spoko.spal od 22 do 9.pobudki o 2 i wpol szostej. Ale ze mnie wychodzi teraz zmeczenie. Mama daje czadu maz juz ma dosyc. Ciagle go naucza i gada gada gada. A jak ja jej sie pojawiam na horyzoncie to tylko mi narzeka. Chlopcy ok.ale filip i kuba nadal kaszla. No i najtrudniej z najstarszym. Halasuje chodzi poźno spac nie slucha.kto by powiedział ze z 10 latkiem beda problemy

reklama
Dobry Dzień..
Chyba sie zaplacze....wyklepalam dlugiego posta a on zniknal....wrrrrrrrrrrrrr:crazy:
nie wiem czy zdołam odtworzyc wszystko co napisalam...
Po pierwsze
Miss Bella
Mega wielkie GRATULACJE!!!!
pierwszy poród i taki szybciutki..do tego bez nacinania!!!! uniknelas nieprzyjemnosci związanych z nacinaniem..ja przy pierwszym porodzie bylam nacieta a przy drugim nie bylam wiec mam porownanie....
Ciesze sie ze Wszystko przebieglo tak pieKnie...czekam na foteczki malej krolewny:))))

Andziak
Jedrus jest taki sliczny.
A jak w ogole bracia zareagowali na maluszka??? pomagaja Ci troche?

Magda
Jak dziewczynki?
Ja dzis z Maksiem jade do lekarza bo podejrzewam zapalenie krtani! :(

Pierogatko
Witaj
Powiem ci ze ja zabkowania tez nie wspominam jakos super....tym bardziej ze maksio przy tych pierwszych ząbkach goraczkował wiec noce były na nogach!!!!

Mama
a jak tam u Ciebie?
czujesz sie ciut lepiej??

Maggie
Kochana wyobrazam sobie jak sie denerwujesz!!!
kurcze mialam to samo..tez tak plamilam i lezenie nic nie dawalo...
ale powiem ci ze mimo tego wszystkiego urodzilam zdrowe dziecko!!!
trzymaj sie...jestem z Tobą myslami..

Piranho
a co tam u Was????
jak dzieciaczki?

Nullko
hOP hop

dzie wstalismy po 10!!!!!:)

No dobrze dziewczynki Milej niedzieli:))))))

Do góry