reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

asus, w tym wszystkim, dobrze,że jestes pod opieką specjalistów i na pewno wszystko dobrze sie skończy ......... będzie dobrze....... :tak::-D:tak:

posdrawiam i słonecznego dnia życzę... bo u nas nawet jest słoneczko, troszke wieje ale znośnie, mam nadzieję,że i ciepełko się zrobiło, bo przez okno w biurze ślicznie wygląda, ale nie wiem jaka rzczywistość .... :tak::-D:tak:

PS. a dzisiaj dzwoniła moja siostra, która jest na końcówce 5 miesiąca i jest wszystko w porządku i najprawdopodobniej będzie synek ...... ( troszke sie jej ciążą stresuje, bo już 3 straciła.... ale odpukać )

miłego :cool2:

reklama
U mnie dzidzia kopie, delikatnie daje osobie znać. Niedługo wyjazd do Polski:)
W sierpniu, dokładnie 5 mam usg 3D we Wrocławiu mąz tez będzie ze mną, bo już 6 sam wraca do Anglii, a my zostajemy na dłużej.Dziś Krzysiu ma wreszcie zakończenie roku, zaniósł kwiatki, a jak dawał to był tak zawstydzony,że aż mi się chciało śmiać z niego.

U mnie dzidzia kopie, delikatnie daje osobie znać. Niedługo wyjazd do Polski:)
W sierpniu, dokładnie 5 mam usg 3D we Wrocławiu mąz tez będzie ze mną, bo już 6 sam wraca do Anglii, a my zostajemy na dłużej.Dziś Krzysiu ma wreszcie zakończenie roku, zaniósł kwiatki, a jak dawał to był tak zawstydzony,że aż mi się chciało śmiać z niego.

oj, tych kopniaczków To Ci troszeczkę zazdroszczę ......... :tak::tak::tak: ale nic poczekam cierpliwie na swoje ......

Medio ...dziękuję :tak::-D:tak:

a pogoda dzisiaj...masakra, wieje, chłodno i chyba będzie padać, brrrrrrrrrrrrr :szok: a z małym muszę iść do lekarza, bo chyba będzie alergikiem, od połowy czerwca ma katar, i ostatnio strasznie mruga oczkami :szok: więc albo alergolog albo okulista ( M nosi okulary) :szok:

miłego :cool2:

Jarzębinko wiem co to znaczy alergia, ja mam, mąż też ,a synek też czasem zaczyna kichać w sezonie pylenia. To niestety zmora naszych cywilizowanych czasów.

A u nas zanosi się na duchotę nie lubie, ciężko mi się oddycha.
Krzys jeszcze śpi smacznie, a ja bior ę się za robotę, śniadanko napierw i sprzątanko później.
Pozdrawiaski.
Beatko?
Dorotko?

Witam pora nocna dla Was.
malo mnie teraz na forum, bo troche zaltwien i tak mi jakos schodzi.
dzis mialam normalne jak zwykle bole owu, nie odczuwalam ich w poprzednim cyklu.
Przesylam dobre fluidy, mam nadzieje do poklikania jutro;-)

Ostatnia edycja:
Witam się piątkowo!
Wczoraj byliśmy z mężem i synkiem na małych zakupach, kupiliśmy mu buciki, bo niszczy grając w piłkę w tempie exspresowym.
Ja ostatnio mam zachciankę na czekoladę z orzechami laskowymi, szkoda,ze tak kaloryczna.
Juz za tydz mam usg i może sie uda podejrzeć płeć maleństwa.

Ja ostatnio mam zachciankę na czekoladę z orzechami laskowymi, szkoda,ze tak kaloryczna.
Juz za tydz mam usg i może sie uda podejrzeć płeć maleństwa.

zachcianki na słodkości ...................... to chyba ......... dziewczynka ....... ale czekamy na USG :tak::-D:tak:

a wogóle to miłego dzionka i słonecznego :-)
bo u nas chyba wróciło latooooooooooooooooooo:-)

Kacper dostał kropelki do oczu na to mruganie, ale i tak jest wskazana wizyta u okulisty, zobaczę czy mu przejdzie po kropelkach a we wrześniu po urlopie i tak odwiedzimy okulistę :cool2:

pozdrawiam

miłego dzionka ...............:cool2:

reklama
Witam
35e57cf0282037b3.gif

Medio ale fajnie czuc kopniaczki :-) Fajnie ze synek ma juz wakacje.
Powiedz mi Kochana czy ciebie tez tak brzuch na poczatku bolal, bo juz nie pamitam jak to bylo w 1 ciazy... wsumie ja to sie dowiedzialam ok. 7 tyg. wiec inaczej niz teraz...

Jarzebinka trzymam kciukasy i wytrwałosci w czekaniu na test;-)

U nas pogoda paskudna pada deszcz i zimno wrrrrrrrrrrrrr a wczoraj bylo tak goraca i slonecznie :dry:

Podczytuje Was sobie bo milo tu z Wami ale nie mam sily komentowac...
Ciagle jestem glodna - a do tego trszke mnie brzuch boli :baffled:

Chcialam sie umowic na USG - zeby uslyszec bijace serduszko i powiem Wam ze juz sama nie wiem w ktorym to tygodniu czy 6 czy 7 tyg. slychac???

Wszystkim starczko przesyłam FLUIDY zaciążenia !!!!!:-D
0029bac640ca2c42.gif

Do góry