reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam

Nie wytrzymalam juz jednego dnia ale mam Bardzo Dobra Wiadomosc - Udało sie !!!!!!

Słodeczko dzis u mnie swieci najpiekniej:-)

Ewcia milego urlopiku wypoczywaj

reklama
Sofik Wielkie , Ogromne gratulacje :-) Uważaj na siebie :tak: Spokojnej ciąży :tak:
Ewcia udanego urlopu i wspaniałej pogody :-)
Medio dziękuję Ci bardzo za wyczerpujące informacje :-)
Udanej niedzieli :tak::-D

hej wam
ja wpadłam zyczyc wam udanego tygodnia a ja
wyjeżdżam na urlop
zmykam niedługo wiec do usłyszenia...

przyjemnego wypoczynku, słoneczka i jeszcze wiecej słoneczka i samych wspaniałych rodzinnie spedzonych chwil ....:tak::-D:tak:

Witam

Nie wytrzymalam juz jednego dnia ale mam Bardzo Dobra Wiadomosc - Udało sie !!!!!!

wielkie gratulacje ...... szczęśliwych klejnych miesięcy z dzieciątkiem pod serduszkiem ..... :tak::-D:tak:

asus...też udanej niedzieli :tak::-D:tak:

a ja właśnie śledzę aukcje na allegro, chciałabym kupić małemu motorek na akumulator, a że sprzedajacy jest z Poznania, to może odejda koszty wysyłki, to moge więcej zaoferowac za sprzęt, ale czy sie uda ..... zobaczymy

cześć dziewczyny,,
ja się czyje dobrze, nadal jest mi przykro z powodu tego, że po 7 tygodniach radości tak moja przygoda z dzidziusiem się zakończy ale mam nadzieje, że nie na długo, skoro się udało 2 razy za pierwszym razem to uda się i trzeci o ile mi czegoś w szpitalu nie spaprzą.
kolejnym razem jak zobaczę II na teście ciążowym już chyba do tego 7tc nie będę w stanie się cieszyć. o ile dobrze pójdzie zamierzam zacząć staranka od listopada czyli za 4 m-ce :-)
Wika juz zdrowa, po tzrydniówce nawet nie ma sladu, mi powoli mdłości ustępują więc przynajmniej fizycznie-objawowo wracam do normalności...
Czeka mnie koszmarny tydzień ale potem zaświeci słonce
miłej niedzieli

Sofik, serdeczne gratulacje!!!:-D

Ewa, milego odpoczynku:happy2:

Ja tak skapo, bo dopiero wrocilam z imprezy, padam z nog i musze sie koniecznie polozyc.
Do jutra.

Cześć!
Mojemu synkowi jeszcze pozostały 3 dni i wakacje!
Mam oststnio nadkwaśność i normalnie kwas mi podchodzido gardła brr, nic na to nie biore. Może dlatego odrzuciło mnie od kwaśnych potraw.
Miłego dnia!

witam z rana ... :tak:

Medio, nadkwaśność ...brrrrrrrrrrrrr, mało przyjemne uczucie ...... :-(

Kinga, dzisiaj pewnie już wypoczęta po weselisku ???? :-)

pixella77, widzę,że pozytywne myślenie pomalutku się włańcza i takiego nastawienia życzę, cierpliwie czekamy do listopada, będzie dobrze ....:tak:

a co słychać u Kasi_2005......., halo, halo, i Eliczka ......

miłego :cool2::cool2:

tak sobie ostatnio czytałam forum i mi sie przypomniała dorotka... ona w kwietniu przechodziła to samo co ja, ech dziewczyny, dlaczego takie straszne rzeczy sie na ziemi przytrafiają :-(

reklama
ech dziewczyny, dlaczego takie straszne rzeczy sie na ziemi przytrafiają :-(

na to pewnie nikt nie zna odpowiedzi.... ale tam na górze wszystko jest zapisane i ma jakis sens..... teraz zadbaj o siebie, a wierzę,że za niedługo i ty bedziesz najpierw nosiła malenstwo pod serduszkiem a potem je przytulisz i powiesz "moje malenstwo" ..... będzie dobrze, głowa do góry ...... wiara czyni cuda .... :blink::blink::blink::blink::blink:

Do góry