reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:)

DARIA sliczne dzieciaczki:)jak słodziutko Colin ziuśka :))
ANDZIAK ruszy ruszy :))
TRUSKAFFFKA córcia słodziutka:))

Smaki hmm z nimi różnie także nie ma co brać do siebie(jeśli chodzi o płec) gdyz ja np.z Marcelkiem na mięso patrzeć nie mogłam a słodycze wchłaniałam ;)kwaśne niee ja to nawet ogórków kiszonych nie jadłam a zawsze lubiłam na kanapke położyć sobie np.z serem...hehe pamiętam ze ja jadłam kanapke z samym masłem albo keczupem ;D

reklama
truskafffka piękne fotki malutkiej macie :) Super pamiątka

Ciekawe co u Andziak ???

Miłego dnia dziewczyny - wracam do pracy :-)

Jejku jeszcze tylko tydzień i USG - nie mogę sie doczekać :tak:

Dzień dobry :)

poniedziałkowo ślę, zgarniać proszę i ładnie się dzielić ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziękuję za miłe słowa o zdjęciach córci :) łatwo nie było, bo to zdjęcia z filmiku wycinane...mała tak sie wierciła na usg że Pani Dr ciężko było ostre zdjęcia uchwycić, a ja sobie w domu powycinałam, podrasowałam i pamiątka jest hihi :)
jeszcze niech tylko do mnie naprawdę dotrze że to córcia hihi

Nullka super, szybko zleci iiii już sie wieści nie mogę doczekać :D
Andziak Miss meldować sie ;) teraz już codziennie będziemy was wywoływać :p

Miłego dnia życzę :)

Ostatnia edycja:
dzien dory wszystkim :)

pirahna jak bylam w polsce i go wazylam to colin nie cale 6 kg wazyl a teraz kolo 7;/ ja ogolnie mam zawsze pulchne dzieciatka ;p i kazdy sie smieje ze mama chuda a dzieci takie grubaskie :-D

truskaffka super pamiatka :)
dzekuje za zyczenia w imieniu nadii :)

ja z nadia i colinem slodycze ryby i kwasne ;p ale przy colinie na mieso patrzec nie moglam a jak czulam to od razu zwracac mi sie chcialo;/

nullka jak sie nie myle to ty uzywalas tego lay comp ? powiedz mi jak to dziala ? czy to jest warte swojej ceny :)?

truskaffka u nullka imiona dla corek sa ?

Dzień dobry :-)

Melduję się w dwupaku...nic a nic się nie dzieje, dzisiaj wizyta u mojej ginki a później szkoła rodzenia, odezwę się wieczorem.

Andziak czekamy na wieści !! :tak::tak:

Truskafffko śliczności ta Twoja rybka :-)

witam
Daria wszystkiego najlepszego dla Nadii, moje dzieci tez takie kluski są, ale nie narzekam bo nie mam problemu z jedzeniem, i wyrastaja z tego później
Daria ja tez kupiłam Lady Compa, uzywam go 4 miesiące , jestem zadowolona
Magda sliczne suwaczki
Zycze wszystkim miłego dnia

Ostatnia edycja:
Witam:) Chciałabym zapytać czy wy też tak macie...mianowicie zaplanowałam z mężem,że bedziemy sie starali o synka i jakos tak termin wyszedl na grudzień tego roku. Wyliczylam dni,w który jest większe prawdopodobieństwo na chlopca. A teraz no cóż im blizej tego czasu tym bardziej z jednej strony nie moge się doczekać,a z drugiej mam mase wątpliwości. Mamy już córcie 4letnia i glównie obawiam się,ze jak się już pojawi drugie dziecko zawiodę ją jako matka brakiem czasu,rozmowy zabawy. A z drugiej strony kocham ja tak bardzo,że obawiam się iż nie bede umiała pokochać drugiego dziecka tak samo jak kocham córkę. Wy też macie.bądź miałyście kiedykolwiek takie wątpliwości? :-(

reklama
kate a powiedz mi on tylko temperature mierzy czy on tez pokauje kiedy sie zaczynaja plodne itp? i gdzie sie mierzy tem?

mam pytanie bo pamietam ktoras z dziewczynn mieszka w niemczech czym sie rozni to mleko pre od zwyklego modyfikowanego bo lekarze mi kaza dawac pre jak go karmie piersia (dokarmiam go ) a nie zwykle .. jest jakies lagodniejsze czy co bo nie bardzo rozumiem;p

Do góry