Dzien dobry laseczki
No i w koncu jestem…uff wczoraj mialam mega zabiegany dzien, niby wieczorkiem próbowałam poczytac co u Was ale kompletnie mi to nie szlo:/ po prostu padlam na cyce,obejrzałam nowy odcinek lekarzy i to wsio.
Mój Em calkiem na lajcie podchodzi do poczecia dziewczynki-twierdzi, ze się zaprogramowal na corke i będzie cora
i powtarza: „widzisz chcialas syna masz syna, to teraz będzie corka” hahaha,żeby to było takie proste. Mój Em w ogole to moglby mieć drużynę pilkarska,ale to chyba nie ze mna-bo ja sie na to nie pisze
Ehh
Tusia nie przejmuj się głupim gadaniem ludzi,może Ci zazdroszcza i dlatego!
Agagsm
A synus skacze
może Olympijczyk mi rosnie
Tasha
Hehe co Ty nie przeczytalam wszystkiego. Staram się czytac jakos po stronie 3400ale jeszcze mi sporo zostalo. Chyba nie ogarne tego:-(
Sliczna coronia-gratuluje
Missbella
Co do wozka, to ja Ci powiem tak-wydaje się,ze to Pikus ale szalenie wazne wybrac go nie tylko pod siebie ale tez pod dziecko. Ja jako przyszla mama oczywiście stwierdzilam, ze kupie wozek 3w1,ze starczy 1 na caly okres wozkowania a tu duuuuuuuupa!!!mielismy x-lander ax i po pierwsze gondolka super ale przy spacerowce zaczely się schody-ja durna myślałam,ze syn przez 6 mies napatrzy się na matke i w koncu będzie chciał widziec swiat-szkoda tylko,ze ja nie mogłam go obserwowac podczas gdy szamal na spacerze przekaski. Poza tym mój syn nie był stworzony do wozka rozkladanego na plasko bo po prostu siedzial w nim przegięty jak paragraf,ile się nawkurzalam co 5 min na spacerze zatrzymywanko i podciągałam malucha:/do tego doszlo,ze siedząc w tej spacerowce on w ogole się nie ruszal,nawet oczami nie mrugal wystraszylam się,ze może cos z nim nie tak,ale przypadkiem poszliśmy po cos do dziegciowego (u nas jest tak, ze maja rozne wozki dla klienow i na czas zakupow wklada się w nie lejbika.) Wsadziliśmy malego w quinny buzz i zupełnie inne dziecko-nagle zeczelo się cieszyc siedząc w wozku. No wiec zdecydowaliśmy się na spacerowke z kubelkowym siedzeniem- padlo quinny zapp xtra (obracane kubelkowe siedzisko)byliśmy zadowoleni bo sam stelaz zajmowal malusieńko miejsca a siedzisko zawsze się gdzies upchnęło
ale ni stad ni zowąd zaczely nam przeszkadzac glosnie kolka,wozek do Żyda i kupiliśmy maclarena xt
powiem Wam tak, jeśli się często gdzies jezdzi autem gdzie macie w planach zabierac wozek to kupno kloca nie ma sensu-po okresie gondolkowania będziecie maly go serdecznie dosyc i będziecie szukac lekkiej spacerowki. Mysle,ze lepiej zainwestowac w swietna lekka spacerowke niż w mega ciezki wozek 2w1. Ja w kazdym badz razie nie zaluje zakupu quinny bo na tamta chwile byl niezastapiany. za to zaluje zakupu x-landera
Andziak
Tule, twarda z Ciebie babka a do dola,każdy może mieć prawo:*
Marzycielka
Kciuki za owocne staranka
przykre z ta poprzednia grupa. My z naszej usunlysmy dziewczyne tylko raz ale to przez to,ze nazwala dziecko jednej z dziewczyn prosiakiem. Także glosowanko i out…
Pirania
Oby bol odpuścił,lacze się w bolu- w czwartek wyrwali mi 8 i nadal cholernie boli rana:/