reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Martucha napisz cos wiecej jak badac ph pochwy :szok: czyz nie jest ono naturalnie kwasne a podniesienie ph moze wprowadzic stan zapalny?
Paulinka zdarza sie ze cykle sa bezowulacyjne, moze faktycznie tak bylo u Ciebie. A moze to psychika, chcialas zeby byl to go nie bylo.
Ja mam bardzo bolesne owulacje aczkolwiek slyszalam ze uczucie bolu mozna odczuwac w roznych momentach owu, przed w trakcie badz po. I badz tu madry :/

Ostatnia edycja:
reklama
Mama tylko kierowniczka? No coś Ty! Ja bym tam na Twoim miejscu od razu na Panią Prezes startowała:tak::-)

U nas dziś znajomi odwołali wizytę i tak się błąkam po necie już 4 godzinę:szok: Tylko jakieś takie mało efektywne to siedzenie, bo poza bb nic ciekawego nie czytam:baffled: Tak sobie myślę, że mój okruszek teraz szaleje, no bo wiadomo, że ma sporo miejsca. Z drugiej strony, jak tak będzie szalał i później, to mnie przecież porozrywa:szok::-D

Magda
hahahaaaa

Natusia
:szok: demonie ???? no weź ..bojem siem:-D:-D
jaki tam ze mnie demon....Noemi ,Matruchaa---> ooooo..to tak ,ale ja .. bo mój usłyszy i się nie wywinę:sorry2:
a z jakimi Ty dziewczynami gadasz jak masz nas???:dry:........:-D

Studiuje Bio medycyne z pataologia :)

Ja mam tetnice ale implant nie jest blisko tetnicy....

Ja mam zamiar wyciagnac implant okolo wielkanocy i zaczac staranka w sierpniu :)

Natusiu moje łobuzy właśnie mi na głowę wchodzą:baffled: Wiesz, takie szaleństwo tuz przed padnięciem. Zaraz mąż je kąpie i wreszcie błoga, upragniona cisza
Urodzinki planujemy na sobotę, chyba że któremuś z gościów nie przypasuje, to zmienimy. Przygotowania trwają. Jutro mąż z mamą jadą na zakupy. Nelcia aż ma wypieki, jak mówimy o urodzinach. Chyba pierwszy raz tak przeżywa. A jak Twój synuś? Wydobrzał już całkiem?
Pyszności porobiłaś. fajnie, że mogłyście tak sobie poplotkować. Ja się nie mogę spiknąć z psiapsiółą odkąd jej się dzidzia urodziła. A szkoda.

Mama
, a Ty tu niewiniątka nie udawaj. Już my dobrze wiemy, co z Ciebie za ziółko

reklama
Magda
hahaha ziółko mówisz :-D

:-p:-p

a ja sie szykuję na jutro---> rano o 9 jad na szkolenie i szykuję ubrania bo nie chcę sie szarpać rano ..

Madzia --> życzę ukojenia wieczornego :)) moje juz chrapią :)

Do góry