reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hejka...

za mną zabiegany dzień, rano zaliczyłam ginekologa, maluch bryka-ale tylko chwilkę go widziałam, wyniki badań ok, cytologia ok, kolejne badania do wykonania ;) szyjka krótka, ale nie skraca się, zamknięta. Więc nadal trzymamy rękę na pulsie, ale jest ok :)

potem do przedszkola poleciałam, pomóc w pakowaniu prezentów dla dzieciaków na pasowanie i imprezę starszaków.

potem pojechaliśmy z chłopakami obczajać temat tapet-remont robimy w przyszły weekend. Oczopląsu o mało nie dostaliśmy:-D ale o dziwo...wybraliśmy:-) także temat z głowy:-) teraz tylko remont zrobić buhahaha
Młody oznajmił że chce do siebie też tapetę- czarną, niebieską i białą:eek::-D

no i padnięta już jestem...więc leżę, wypoczywam i piję rumianek ;)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no i mamy kolejnego pięknego chłopczyka na świecie!!!!
Witamy na Świecie :D :D :D
Patrysia ogromne gratulacje!!!!!
Wracajcie do nas :D

Piranha
dokładnie podzielam Twoje zdanie i odstępie od owulki. Myślę że ma znaczenie zwłaszcza jak u kogoś pojawia się blisko owulki bj i ph wzrasta. Ale jak te elementy sprzyjają to odstęp już traci na znaczeniu ;)
ja działałam ok 48 h, 24h przed owulką i pare godzin po owulce
Ilaczek zaciskam kciuki za działanie ;)
Aga jak tam z mężulem?pogodzeni? Płodzić trzaaaaa!!!! u nas przy Matiku też raz i już...a teraz trzeba było jednak dłużej powalczyć..więc niech mąż nie będzie taki hop do przodu :p
Ewcik podpisuję się pod postami dziewczyn!! My wierzymy i Ty też uwierz :) Wiem jak męczące są te kłody pod nogi...ale wiem też że nadejdzie TEN szczęśliwy dzień :) trzymam kciuki żeby nadszedł jak najszybciej :)wy dzień :) trzymam kciuki żeby nadszedł jak najszybciej :)

Miłego Wieczorku ;) i meldować się leniuszki!!! ;)

dziewczyny doradzcie mi proszę

robiłam test po 18. wyszedł prawie że idealny (pozytywny) ale to jeszcze nie to całkiem. Nie wiem sama, chce o 22 zrobić ostatni raz dziś test i zobaczę co wyjdzie. wtedy zdecyduję czy dziś działać z mężem cosik czy nie...ale może jednak nie zastanawiać sie i serduszko zaznaczyć ładnie skoro taki mam śluz piękny.
hm?

tu zdjecia testów

16dc.

17dc (dziś)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kinguś nie zawsze testy wychodzą super dokładnie a owulka jest. Jak masz piękny śluz to może być tak, że np. będzie za 4 godz.a test w 100% nie pokaże tego. Kurcze ciężko to wszystko ogarnąć.

Do góry