so_happy
Fanka BB :)
czesc wszystkim
Czarodziejko współczuje nocki, mi lekarka poradziła, ze na wirusy żołądkowe dobry jest lokomotiv
albo aviomarin, faktycznie działa
daria współczuje, mój M tez mi przy dzieciach za bardzo nie pomagał, ale szaleje na ich punkcie, teraz jest troche lepiej bo wezmie ich na spacer ( oczywiście jak go o to poprosze i dzieci ubiore,), wykąpie, tylko, ze on jet 3 dni w tygodniu w domu, ale duzo nim bawi,
lola flora ja też musze liczyc tylko na siebie, moja mama też mi nie pomaga
Noemi tzrymam kciuki &&&&&&&&&&&
marucha miłego wyjazdu
Magda super auto, my tez bedziemy zmieniac teraz na większe z tych samych powodów co Ty, a doplacze faktycznie mam 2 małe i jednego nastoletniego, przy nich dostaje pałera
Nulka Ty masz jutro wizyte tak?? dobrze pamietam?
Pirhania u mnie też dzieci bardzo sa za sobą , to jest ten plus małej różnicy wieku
Nasusia nigdy nie ma odpowiedniego momentu na dziecko ( mówie to z własnego doświadczenia) zawsze coś,
dlatego nie ma rozważac za i pzreciw za bardzo tylko działac
agagsm chetnie wpadne, ale ja swojej chałupy ogarnac nie moge, chyba musze sie sklonowac,
albo niech dobe przedłuża
Truskafffka super zdjęcia, młody jak zwykle usmiechniety od ucha do ucha,
Czarodziejko współczuje nocki, mi lekarka poradziła, ze na wirusy żołądkowe dobry jest lokomotiv
albo aviomarin, faktycznie działa
daria współczuje, mój M tez mi przy dzieciach za bardzo nie pomagał, ale szaleje na ich punkcie, teraz jest troche lepiej bo wezmie ich na spacer ( oczywiście jak go o to poprosze i dzieci ubiore,), wykąpie, tylko, ze on jet 3 dni w tygodniu w domu, ale duzo nim bawi,
lola flora ja też musze liczyc tylko na siebie, moja mama też mi nie pomaga
Noemi tzrymam kciuki &&&&&&&&&&&
marucha miłego wyjazdu
Magda super auto, my tez bedziemy zmieniac teraz na większe z tych samych powodów co Ty, a doplacze faktycznie mam 2 małe i jednego nastoletniego, przy nich dostaje pałera
Nulka Ty masz jutro wizyte tak?? dobrze pamietam?
Pirhania u mnie też dzieci bardzo sa za sobą , to jest ten plus małej różnicy wieku
Nasusia nigdy nie ma odpowiedniego momentu na dziecko ( mówie to z własnego doświadczenia) zawsze coś,
dlatego nie ma rozważac za i pzreciw za bardzo tylko działac
agagsm chetnie wpadne, ale ja swojej chałupy ogarnac nie moge, chyba musze sie sklonowac,
albo niech dobe przedłuża
Truskafffka super zdjęcia, młody jak zwykle usmiechniety od ucha do ucha,
Ostatnia edycja: