reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki dziewczyny - normalnie wydaje mi sie że śnię ;-)

Hehehehe z tym Rysiem Kaliszem to mnie rozbawiłaś. Ale nic to jutro rano zrobie ten sam test i polecę na bete :-)

reklama
ja wpadam na moment
Czarodziejko dziekuje, mam własnie dodatki zielone, doniczki, miski itp, mysle o roletach rzymskich, tylko takich lekkich,chyba sie na nie skusze
dziewczyny dziekuje, u mnie głowny projektant mojego domu to M, bo ja niestety wyobraźni nie mam , jak nie zobacze w realu, to nie potrafie sobie wypbrazic
Nulka GRATULUJE !!!!! ciąza jak byk
pozniej z Wami popisze, bo mam tyle roboty, ze szok

Misia- dzięki wiem ,że pozytywne nastawienie to połowa sukcesu :-)
Piranha- a taką wit E to w aptece też dostanę?Bo wyczytałam ,że zapobiega poronieniom ,to właśnie 400 trzeba brać ,żeby była skuteczna?

misia, ta mieszanka pobudza pracę jajników, można kupić gotowca na Allegro Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo samemu ziółka wymieszać według przepisu poniżej (wtedy mamy pewność, że są świeże i we właściwych proporcjach):

lebiodka (oregano) 50g
koszyczek rumianku 50 g
macierzanka 50 g
pokrzywa 50 g
dziurawiec 50 g
rdest ptasi 50 g
ruta 20 g
nagietek 20 g
nostrzyk 20 g

Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, parzyć pół godziny. Pić szklankę odwaru przed snem.

mama po cichu dziękuję , ale nie puszczajcie &&&& aż do wizyty u gina.

Aaaaa właśnie - (jeśli to będzie ciąża i nie przyjdzie @ ) to kiedy powinnam się udać najwcześniej do gina wg Was???

reklama
Tusia wychodź z krzaków..
oj lepiej posiedze bo ludzi wystraszę :-D

Mama- podziwiam cię mam tyle energii i zapału do wszystkiego
tez bym tak chciała.
czy tą dermablazje morzna robic teraz bo chciałam zapisac sie pod koniec mies.
a babeczka powiedział,ze wstepnie zapisuje ale zadzwonic dzien dwa przed czy pogoda odpowieda?????

ale mnie kregosłup boli :-(

Do góry