reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wzięłam gorąca kapiel bole sa moze teraz trochę mniej odczuwalne ;/ czop bez krwi taka galaretka gest kremowac albo i biala . boze niech to sie rozkreci bo oszaleje ;/

reklama
Ja też bym się rypsnęła do wyra ale.... jade po Antka i bliźniaczki do przedszkola a potem na 17 zebranie mam w przedszkolu ehhhh

Właśnie...... gdzie jest MAMA??????

Daria zobaczysz ze lada moment urodzisz..obserwuj śluz..

Piranho...ja robię tak...wiąże dzieci do kaloryfera a sama nakrywam sie kocem i odjezdzam:)))) A tak serio to idzie jesień nie ma co.....ale to tez ma swój klimat..niedługo znowu odpalimy kominek:)
7_1_120.gif

Piranha: no ja tez się boję, ze starość nie radość i tym razem będzie trudniej hehe
Daria: no to kciuki żeby się rozkręciło jak najszybciej - koniecznie przed 13, bo potem cały kolejny dzień byś musiała nogi zaciskać;) poszczyp sutki - powinno trochę podkręcić skurcze (tak mi kazała położna jak rodziłam i po znieczuleniu siadły skurcze dosyć mocno...)
czarodziejka: mi nawet kawa nie pomogła - spać mi się chce okropnie - może ciśnienie nie teges... ty wstawiłaś te testy i już myśląłam, że kolejna dziś, ale doczytałam tym razem do końca, że to historyczne:)

reklama
no właśnie sie boje ze jeszcze urodzę tego 13;/ drażnię sutki i nic ;/ a przed kąpielą takie konkretne te skurcze byly a teraz to juz całkiem cipowate;/

Do góry