reklama
P
patrysia*
Gość
DARIA jak sie nie rozkręci to może olejek rycynowy (jakoś tak)?
Czarodziejka
Fanka BB :)
G
gość 574
Gość
Piranha: no ja tez się boję, ze starość nie radość i tym razem będzie trudniej hehe
Daria: no to kciuki żeby się rozkręciło jak najszybciej - koniecznie przed 13, bo potem cały kolejny dzień byś musiała nogi zaciskać poszczyp sutki - powinno trochę podkręcić skurcze (tak mi kazała położna jak rodziłam i po znieczuleniu siadły skurcze dosyć mocno...)
czarodziejka: mi nawet kawa nie pomogła - spać mi się chce okropnie - może ciśnienie nie teges... ty wstawiłaś te testy i już myśląłam, że kolejna dziś, ale doczytałam tym razem do końca, że to historyczne
Daria: no to kciuki żeby się rozkręciło jak najszybciej - koniecznie przed 13, bo potem cały kolejny dzień byś musiała nogi zaciskać poszczyp sutki - powinno trochę podkręcić skurcze (tak mi kazała położna jak rodziłam i po znieczuleniu siadły skurcze dosyć mocno...)
czarodziejka: mi nawet kawa nie pomogła - spać mi się chce okropnie - może ciśnienie nie teges... ty wstawiłaś te testy i już myśląłam, że kolejna dziś, ale doczytałam tym razem do końca, że to historyczne
P
patrysia*
Gość
A czemu nie 13??że pechowy dzien??czy o coś innego chodzi??
G
gość 574
Gość
Patrysia: Daria nie chce 13, bo ma złe skojarzenia z tym dniem i ciągle zastrzegała, żeby tylko nie 13-go
P
patrysia*
Gość
Aaa...no to DARIA do dzieła bo wtedy moze gorzej byc aby wstrzymac poród
reklama
Podziel się: