reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć dziewczyny. Postanowiłam do was dołączyć i mam nadzieje, że mnie przyjmiecie w swoim dość stałym gronie :-) jako świeżą krew. Przeczytałam przez ostatnie 2 tyg wszystkie wasze posty i razem z wami przezywałam radość gdy pojawiły sie II na teście i smutki i rozpacz ..... Jestem pod wrażeniem cierpliwości, ciepła i wsparcia jakiego udzielacie sobie nawzajem. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie tez cieplutko...i z wyrozumiałością
Staramy się dopiero pierwszy cykl i o chłopca bo dziewczynke już mamy. Czekam teraz na @ jak do 26.06 nie dostanę to zrobie test...cykle mam 28-30 dni i 26 to 31 dzień...
Nie mam żadnych objawów (prucz mdłości po każdym posiłku) ale to raczej wynika z mojej nadwrażliwości jelitowej i nie mogę nazwać objawem....
Jestem równiez na forum starające się 2008 ale jakos tam chłodno....

Pixella witaj wśród nas :-). Super, że świeżej krwi przybywa na wątku, bo coś cicho zaczęło się robić ;-). Trzymam kciuki żeby jednak był 31 dzień cyklu, czyli testowanko i dwie krechy :tak:
A ja już wszystko zrobiłam. jeszcze musze umyć się i małego wykąpać i wsio :-)

Już wróciłam, dzidzia zdrowa:tak:, od główki do pupci ma 8 cm, termin porodu 5 dni wcześniej niż wg OM, czyli na 25 grudzień.Idę coś zjeść, bo już nie mogę wytrzymać. Buziam.

pixella77 witaj wśród nas, fajnie że do nas zajżałaś......;-) Przeczytałaś wszystkie posty?????:szok::szok::szok:

Medio ale dzidzia już duża- nono rośnie jak na drożdzach......;-):-D:-D

Dorotko już posprzątałaś?????? Pewnie chomik nie może się ruszać- coooo?????:rofl2::happy:

A gdzie nasza Kasia2005??????:confused::confused::confused:

A ja już po kolacji, Oskar w ogródku z kumplami się bawią w wojnę......;-):nerd::happy:

reklama
Do góry