reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mam 30 lat i 8letniego synka. Myślę ze już najwyższa pora żeby miał rodzeństwo :-)
Zawsze mówiłam że wolałabym mieć drugiego synka ale mąz przekonał mnie do córeczki i z takim zamiarem zaczynamy starania chociaż płeć nie ma dla mnie az tak wielkiego znaczenia. Nie kupiłam testów owulacyjnych, jestem na diecie po której teoretycznie łatwiej począć dziewcynkę i będę próbowała "wyłapać" te 2 dni przed owulacją. Ale widzę, że dziewczyny przede mną też liczyły i sie przeliczyły :-D bo mają chłopców.
Mam zamiar juz zacząć się starać, niebawem wyjeżdżam na wakacje jak wrócę to się odezwę. Pozdrawiam!
Życzę powodzenia i udanych wakacji!:-)

reklama
Medio S pływa na takich pasażerach, ale to statek klasy średnie. Dwa lata temu pływał na statku klasy Voyager Rejsy wycieczkowe MARCO POLO TRAVEL

asus wszystko na statku jest super- basen, jakuzzi, siłownia, sauna, solarium, amerykańskie show, pizza o północy jest bezpłatne- Będziemy w Egipcie i za 20 usd możemy jechać do Kairu, ale sobie darujemy już tam byliśmy. Oskar salon gier ma bezpłatny- bo jest synem załoganta, opieka medyczna też bezpłatna.

Ewcia daj mi jednego kwiatuszka...;-)

Beciu dam ci ocyzwiscie...nawet wszytskie jakie dostane,jesli dostane,,hehehe

Kurcye ale twoj starz ma super na tzch statkach,,a wz rayem y nim,,nobombowo takie eleganckie pierwsya klasa,,bombaaaaaa

Ewcia ten Mariner był super- mieściło się 5000 ludzi. Na drugim zdjęciu jest promenada- czyli główna ulica- są tam sklepy, bary, restauracje itp. Ta kampania ma 20 statków i zatrudnia masę ludzi.....;-)
A ja już nie mogę się doczekać wyjazdu- mój mąż mówi że takie rejsy są najlepsze, że żadna wycieczka nawet w 5* hotelu nie dorówna takiemu rejsowi. No i tu przyznam mu rację, bo w nocy statek płynie a ty śpisz albo idziesz na imprezę, albo do teatru na show, na lodowisko, casyna albo kolację . A rano budzisz się i jesteś w jakimś mieście aklbo na wyspie- wychodzisz i już czeka na Ciebie autokar i albo wiezie Cię na miasto albo na plażę.....;-) Masz parę godzin czasu na zwiedzanie, zakupy albo kąpiel i opalanie a potem wracasz. Jak masz dzień na morzu też się nie nudzisz- dla dzieci jest przedszkole, są baseny i jakuzzi .

Beciu no yabiery mnie,,,jeyju ale drogie takie cos musi bzc,,ale atrakcji,,no soyk,,nigdz w yzciu nie poplzne takim na bank,,ech,,poogladam twoje fotki i ocyko nacieszeee;-)

Ewcia ten Mariner był super- mieściło się 5000 ludzi. Na drugim zdjęciu jest promenada- czyli główna ulica- są tam sklepy, bary, restauracje itp. Ta kampania ma 20 statków i zatrudnia masę ludzi.....;-)
A ja już nie mogę się doczekać wyjazdu- mój mąż mówi że takie rejsy są najlepsze, że żadna wycieczka nawet w 5* hotelu nie dorówna takiemu rejsowi. No i tu przyznam mu rację, bo w nocy statek płynie a ty śpisz albo idziesz na imprezę, albo do teatru na show, na lodowisko, casyna albo kolację . A rano budzisz się i jesteś w jakimś mieście aklbo na wyspie- wychodzisz i już czeka na Ciebie autokar i albo wiezie Cię na miasto albo na plażę.....;-) Masz parę godzin czasu na zwiedzanie, zakupy albo kąpiel i opalanie a potem wracasz. Jak masz dzień na morzu też się nie nudzisz- dla dzieci jest przedszkole, są baseny i jakuzzi .
Beatko super sprawa:rofl2:, a ile kosztuje taka przyjemność dla zwykłego człowieka?

Ja dziś jadę na to usg, trzymajcie kciuki:tak:.

reklama
Cześć

Medio trzymam kciuki za usg, jak wrócisz zaraz nam napisz czego sie dowiedziałaś...;-)
Co do cen rejsu są naprawde ogromne- dla pasażera pobyt 7 dni kabina na 2 deku bez okna- jest to koszt 1000$ cena nie obejmuje przelotu, np kabina na 4-5 deku za 7 dni już 1800$, natomiast na 8-9 deku już jest wyższa szkoła jazdy nawet 10.000$ ale jest to wypasiony apartament 100m2 z dwiema sypialniami, salonem z fortepianem, 2 łazienki i własne jakuzzi na tarasie.

Ewcia ale fajowo, dziś masz już zakończenie roku szkolnego- super. Mąż dziś chyba wraca???? Mam nadzieję że pogoda się poprawi i pojedziecie sobie na wczasy sami.....;-)

Dorotko, asus, Kasiu miłego dnia.

Jarzębinko a wykupujesz sobie dodatkowe jazdy przed egzaminem?????

Oskar dziś ostatni dzień w przedszkolu- u nas strasznie pada a u was????

Do góry