reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
WAKACJE !!!
Niech zyja....:tak::-D..

HIHI a ja juz mam wolneeeeeeeeeeee

Beciu moj m jutro wraca a nie dzisiaj,,,taa wraca,a w niedziele, na calyd zoionek an ryby jedZIe nad morze na kuter,,tyle go z matem bedziemy miec przez pierwsze dni,,ech:(....

pixella witaj kochana,u ans raxne doraźne,wesoło wspierajaco,,zycyzmy II i to jak najszybciej,juz 26 czerwca,buziaki

Dorka juz wyleciala cyz jeszce sie krzata???

Witajcie kobietki :-) Coś Wam opowiem . Dziś byłam w szkole na zakończeniu roku z Paulinką bo była wyróżniona i odbierałam list gratulacyjny :tak: I wyobraźcie sobie mama jej koleżanki z ławki a moja bardzo dobra znajoma tak jakoś przytyła . Coś mnie tknęło i pytam jej czy nie jest w ciąży , a ona mówi że tak :szok::szok::szok: To bardzo fajna dziewczyna . Ma 12 letniego syna i 10 letnią córkę . Teraz zaliczyli klasyczną wpadkę , i mało kto wie że ona jest w ciąży A co najciekawsze to termin porodu ma na 10 sierpnia :szok::szok::szok: JUŻ . Ja jej nic nie powiedziałam bo nie powiem nikomu do końca 3 miesiąca :tak:
Dorotko bezpiecznej i spokojnej podróż i nie zapominaj o nas :tak::tak::-):-)

Proszę Was powiedźcie mi jak się wkleja te suwaczki bo próbuję , próbuję i mi nie wychodzi :-:)-(
1. na stronie ze suwaczkami zrobiłam swój a pod nim są jakieś trzy zestawy www...
2. wchodzi się w ustawienia
3. edytuj sygnaturę
................ i co dalej ??????????????? co i gdzie wpisać ??????????????? różnie próbuję i nic mi nie wychodzi . Nie jestem najlepsza w te klocki :zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-(

wow asus not o musi miec maly brzusiao,,skoro nikt nie wie

a suwackzi,to potem musisz kod skopiowac i wkleic w sygnaturze w okienku takim jak odpowiedź nasza...

nie wiem czy zrozumiale to napsialam

reklama
asus ja biorę suwaczki ze stronki- suwaczki pl musisz się tam zalogować i jak stworzysz swój własny suwaczek, to na końcu są 3 takie kody. Klikasz na pierwszy od góry żeby był niebieski i kopiujesz, potem wchodzisz na ustawienia, są po lewej stronie na samej górze forum , klikasz i potem wchodzisz w swoją sygnaturę i wklejasz, potem zapisz zmiany i jak chcesz sprawdzić to wejdz w ostatniego posta.

Ostatnia edycja:
Do góry