reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha no Ty to już chyba się nie smutasz:-) Zaraz słonko wyjdzie:-D
Daria ja nie wiem, ale to może przez to położenie posladkowe, to może mi tak ciężko jest, w nocy ani sie przekręcić ani nic, i tu w okolicy mostka mam główkę twardą. Jedyny plus to taki, że nie mam nacisku na pęcherz, więc do kibelka w nocy idę raz, albo wcale:-)

reklama
Daria: coś czuję, że ty tez niedługo zobaczysz - ta cisza to taki objaw tuż przed, a potem siup i rodzisz:)
Martuchaa: testujesz za 3 dni? jakie ty masz długie cykle? serduszek masz rzeczywiście dużo, normalnie sama już jestem ciekawa czy ci się udało:)
axarai: ciesz się ostatnimi chwilami brzuszka i boksowania od wewnątrz, bo jeszcze zatęsknisz:p
piranha: widzę, że Krzyś podobnie jak Misia - kurcze martwię się, że do poniedziałku jej nie przejdzie, a to pierwszy dzień w przedszkolu, więc mi się ważny wydaje...eh

ja to znowu mam caly czas pupe wypieta albo nozke :-p a tak sie pcha jak by przez brzuch chcial wyjść :-D z Nadia co chwile chodzilam siku a teraz ide gora raz czasami dwa ale jeszcze troche i bedzie koniec wstawania siku tylko karmienie;d

Dzięki dziewczyny! :-)

Martucha, to ja Ciebie dobiję ;-), w 10 dpo nawet test 10 mIU/ml rzadko kiedy coś pokaże, bardziej nastawiłabym się na czwartek (12 dpo) :tak:

Jagienko dziękuję :-)

Axarai a no poważny wiek u Zuzy ..jeszcze trochę i @ dostanie
hahahahaaaaa
teraz dzieci szybciej dorastają :-D

Pirania --> tak zrobię ,wyściskam Ją :tak:
zdrówka dla Krzysia ..pamietasz jak Ci kiedyś pisałam o kropelkach miętowych lub eukaliptusowych??
w dzień nakrop Mu na bluzeczke --> bedzie miał zapach ciągle pod noskiem
a na noc po 1 kropli na każdą stroną podusi....mięta wysusza katarro:tak:

Martuchaa przyjemności na zakupach :)
ja odbiorę wypłatę i zaraz wydam :-D wołają mnie do księgarni:-D muszę kupić Zuzi książki do szkoły---> wszystko ma,ale książek jeszcze nie...elewacja:-p

u nas caaały czas pada ...fak!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LAURKI I ZUZI

mama-czy takie cosik jest dobre czy to tylko dobra reklama BEAUTY MAKE-UP * BLENDER MAKE-UP + CLEANSER* (2586769272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a i pytanko ile u was kosztuje ta mikrodermablazja?bo byłam pytac u nas i tak z ciekawości i ile razy trzeba to powtórzyć aby był efekt?

Daria-czy ty ćwiczyłaś zwykłym hula-hop bo musze się zabrać za swój brzuch
bo ogólnie jest ok.tylko ten brzuch wygląda wciąż jak ciążowy ,nie wiem dlaczego :-(

Cześć dziewczyny.

U nas dziś wyjątkowo słoneczko świecie i właśnie już jedną nogą jestem z dziećmi w ogrodzie:tak:

Mama dla Twojej córeczki oczywiście wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i co tam jeszcze sobie ona sama wymarzy!

images

I oczywiście dla Twojej córeczki Jagienko również coś. Niech Wam rośnie zdrowo!

images

Kasiu uk dziękuję za słoneczko. Nawet do nas doszło. No i odliczaj, odliczaj.... już niedługo wielki dzień;-)

Patrysia
jakoś się wszystko poukłada. Nie martw się niczym, bo to na dobre Ci nie wyjdzie. Ja takie bóle miałam 3 tygodnie przed porodem i jakoś dotrwałam do terminu. Będzie dobrze!:-)

Daria pogoń ich tam. Wiesz, ciężarnej się nie odmawia;-):-D

Misia
bo to zazwyczaj jest tak, że my matki wszystko bardziej przeżywamy. Trzymam kciuki za Twoich chłopców, no i za Ciebie:happy:

Agagsm dużo zdrówka dla córci. Oby tylko do poniedziałku jej przeszło:tak:

Martuchaa
fakt, wymęczył, ale ja to nazywam pozytywnym zmęczeniem:-p A co do Ciebie, to wiesz, piłka wciąż w grze, także bez dołków mi tu proszę;-)

Axarai
no to miałaś przeboje. Mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę na odpoczynek w dzień:tak:

Pirania, a cóż to za podły nastrój Cię dopadł? No życzę poprawy kochana;-)

Tusia witaj słońce:happy:

Dla wszystkich życzę miłego popołudnia!

I w końcu byłabym zapomniała. W końcu obiecałam;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kto chce, niech bierze!

Ostatnia edycja:
Tusia ja cwiczylam na zwykłym hula hop co chyba mialo z 20 lat;p teraz mówiłam mężowi ze od razu jak urodzę to ma leciec po hula hop :)
magda z uk wiesz tutaj oni chyba nie patrza ze ktos w ciazy w kolejkę nawet mnie nie wpuszcza;/ jakas masakra w pl nie zawsze ale sie zdarzyło ze wpuścili a tu nic ;/
moją siostre porosze o cos to nawet nic sobie z tego nie robią jeszcze mi każe z jej psem wyłazić;/

reklama
Daria, to faktycznie jakąś znieczulicę mają na ciężarnych. Ja nie mówię, że tu w Uk, czy w Pl mnie ludzie na rękach nosili, no ale jednak zawsze jakąś życzliwość okazywali. Aż jestem w lekkim szoku, że tak tam masz:baffled:

Do góry