reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzien dobry :-)
patrysia a u mnie wszystko ucichło;/ nawet nic nie zaboli od wczoraj:szok:
mama a my od 2 tygodni nie wyspani bo remot rur pod oknem mamy;/ masakra od rana wiercą;/ mam nadzieje ze skaczą do urodzin dziecka bo by w ogole chyba nie spalo;/

reklama
Daria ło matko współczuję :baffled:

Kasia hahahaa..nie no do Ławicy mam jakies 15km to myślę ,że samoloty są bezpieczne :-p

Jagienko i ja ściskam Laurę :))))))) wczoraj Twoja kończyła roczek a dziś moja :)))

kurcze u nas taka ciemnica,że siedzę przy zapalonym świetle w salonie:baffled:

Daria to ci wspolczuje.... mam nadzieje ze szybko skoncza

Jagienko
dla Laury milego bezstresowego dziecinstwa i caly czas usmiechnietej buzi. Buzka

Mama dla Zuzi wszystkiego co najlepsze, duzo sloneczka, usmiechu na twarzy i powodzenia w szkole. Buzka

to robią Niemcy i szybko na bank nie skaczą;d jak ich widze to częściej fajke pala niz robia porażka jakas ;/ jedna rurę wymieniają tyle czasu jak by robili cała ulice :-p
mama dla corki
250_Urodziny.gif

Jagienka spoznione dla corki
6477_roczek.gif

Ostatnia edycja:
Hejka Kochane!!!!
I ja się na kawę piszę pogoda nie sprzyja ponuro i deszczowo :-( ale troszkę żyje stresem Kubuś w poniedziałek zaczyn II klasę a Jasiek(ma 6 lat i zdecydowaliśmy że jednak go do szkoły puszczamy) I więc denerwuję się bardziej od nich oni w sumie to już się doczekać nie mogą :tak:
Miłego Dnia Babeczki!!!!!!

Kasia dziękować :))

Daria dzięki :)
życzę aby panowie mniej palili a więcej w ziemi grzebali:tak:

Misia cześć ..moja Zuza też do II klasy idzie teraz a Domi za rok pójdzie do I kl.jako sześciolatek ..Zuza też tak poszła i nie żałuję ..
powodzenia dla chłopców :)

Witam Kawowo
shutterstock_27542716.jpg

U nas dzis pięknie i słonecznie..w ogole tydzień zaliczam do bardzo udanych pod wzgledem pogody..
No faktycznie czas zasuwa. Jutro juz wrzesień!!!! Wakacje przeleciały migiem.

JagienKo Wszystkiego Najpiękniejszego dla LAURUSI
Niesamowite ze rok juz minął:))))) Ucałuj swoją córcię od e-cioci:)))

Patrysiu trzymaj sie dzielnie..moze jeszcze troszkę przetrzymasz...ja z takimi bólami chodziłam, 3 tyg zanim urodzilam wiec moze jeszcze chwilke Marceluś posiedzi:)))
No i kciuki za Dominisia, aby podobało mu sie w zerówce:))))

Daria to cisza przed burzą...skurcze sie odezwą niespodziewanie:))))
Mama - pijem kawke?>
1000 lat dla Zuzulki:)))) Kurcze jaka juz duza dziewczynka!!!!!

Ostatnia edycja:
Mama Ja puściłam Kubusia normalnie od 7 lat do I klasy i uważam że dobrze zrobiłam bo on nie był gotowy a Jaś jest inny a poza tym on miał być pierwszym rocznikiem który rozpocznie naukę w szkole jako 6 latki i poszedł do zerówki jak miał 5 lat a w trakcie roku okazało się że jednak jeszcze nie muszą iść 6 latki do szkoły i całą reformę przesuwają o 2 lata a Jasiek już był z trakcie zerówki to puszczam go do szkoły i taki sposobem witamy I klasę :tak:

reklama
Patrysia* dzięki kochana :)

Czarodziejka pijem ..pijem ---> u mnie ulewa aż szaro więc dziś kroplówka z kawy potrzebna:baffled:
także dziękuję za kawkę -mmmmmm jaki zapach

i dzięki w imieniu Zuza:tak:

no śmiga ten czas ,że nie wiem ....7 lat temu był gorącyyyyy dzień ..a o 16.55 jeszcze gorętszy bo przywitałam swoje pierwsze dziecko na świecie :)
zamykam oczy i jestem na porodówce:-)

Misia wiem ,wiem ..bo ja z tego własnie powodu ,że rocznik 2007 miał iść jako 6latki to wcześniej puściłam też Zuzę ...a teraz się okazało ,że dzieci urodzone do 30 lipca 2007 roku mogą iść jako 6 latki i urodzone od sierpnia do końca roku 2007 nie muszą ...a u mnie co ??????? Domi jest z 30 lipca:))) wiec Go daję tymbardziej ,że juz teraz mi czyta i liczy...a jeszcze przecież zerówka przed nim w tym roku..

państwo miesza a my się po tyłkach drapiemy co tu zrobić ..ale ja poobserwowałam dzieci,posłuchałam ich i nie żałuję decyzji :)

Ostatnia edycja:
Do góry