reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witaj się i ja!
ale się sprasowałam wczoraj - chyba ze 3h walczyłam z żelazkiem, ale stos prania był niebotycznej wielkości - aż mnie zaczął na koniec kręgosłup pobolewać...

Moja córa pokasłuje i katar z nosa leci - choć walczymy dzielnie i kurka musi do poniedziałku być zdrowa, bo jak w pierwszy dzień przedszkola ma być chora? eh Całe wakacje kataru nie miała - moczyła się godzinami w zimnym morzu i nic - teraz jak czas przedszkola, to przeziębiona i też nie wiem skąd to diabelstwo, a najgorsze, że mi też już z nosa zaczyna katar lecieć i w gardle drapie:-(

Jagienka: wszystkiego najlepszego dla córci!
mama: również przesyłam moc życzeń dla twojej pociechy! a tobie solidnej wypłaty życzę dziś :-D
patrysia: dasz radę - te ostatnie dni/tygodnie to się ciągną, bo chciałoby się już, ale jeszcze trochę wytrzymasz i z Dominisiem pójdziesz w 1 dzień szkoły:)
nullka: jak u ciebie? u mnie owulka zbliża się jak żółw - wczoraj tak mnie brzuch bolał, byłam pewna, że rano na teście owu będą dwie krechy, a tu zawód - niewielka zmiana od wczoraj - patrząc na tempo przyrastania tego LH to jeszcze ze 2-4 dni zanim dwie krechy zobaczę, jeśli zobaczę. Wczoraj dałam spokój m., żeby się zregenerował heheh, ale dziś już mu nie podaruję... normalnie ciężko jak tak owulka jest koło 20dc. bo się dłuży jak ni wiem...
daria: przyłączam się do mówiących, ze to cisza przed burzą:)
axarai: jeszcze chwilka i będzie Adusia - super wieści:)

dziś już piątek na na na :rofl2::-D:rofl2::-D

reklama
Mama dokładnie ci na stołkach robią co im się podoba a ty na dole kombinuj :confused: żeby było dobrze i żeby dziecka nie "skrzywdzić "

hej dziewczęta

Mama Wszystkiego Naj dla Zuzi, a na słodkie zapraszam do siebie, wczoraj upiekłam szarlotkę, przepyszna. To jedyne ciasto, które mi wychodzi. A moi chłopcy mogli by ją wcinać na okrągło więc nie szkolę się w innych wypiekach:-)

Jagienka spóźnione ale szczczere życzenie urodzinowe dla córeczki

Patrysia, może wytrzymasz jeszcze trochę? Postaraj się dużo odpoczywać, w miarę możliwości oczywiście

Daria, a może u Ciebie to cisza przed burzą?:-)

u mnie też cisza... pakuję torbę do szpitala:szok:
pozdrawiam Was gorąco

Martuchaa witaj ;)
tak ja mam rzut beretem do Poznania ;)
dziękuję w imieniu Zuzinka :-p

a tempka ładnie się uniosła ,więc nadal megaśne &&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
są zaciskane ;)

Patrysiak dziękuję kochana ..
pakuj torbę i czekaj ..
w końcu się zacznie ..nie może być ciągle inwentura-że wszystko zamknięte:-D -w końcu zawory puszczą i zrobi się rozwarcie:-)

ja dostałam smsa od sąsiadki zebym jej kwiaty podlała na parapetach:-D:-Dmyślałam,ze Ona żartuje..piszę do Niej...a Ona ,że są w górach i u nich słonko...
podjechałam do niej pościągałam pelargonie i stoją na podjezdzie...podlewa je deszcz..
zmokłam ,ale już zrobione..

hej dziewczęta

Mama Wszystkiego Naj dla Zuzi, a na słodkie zapraszam do siebie, wczoraj upiekłam szarlotkę, przepyszna. To jedyne ciasto, które mi wychodzi. A moi chłopcy mogli by ją wcinać na okrągło więc nie szkolę się w innych wypiekach:-)

Jagienka spóźnione ale szczczere życzenie urodzinowe dla córeczki

Patrysia, może wytrzymasz jeszcze trochę? Postaraj się dużo odpoczywać, w miarę możliwości oczywiście

Daria, a może u Ciebie to cisza przed burzą?:-)

u mnie też cisza... pakuję torbę do szpitala:szok:
pozdrawiam Was gorąco

nie wiem właśnie tez sobie tak pomyślałam :)bo teraz co wieczor w nocy mialam jakies bole albo cos a dzis kompletnie nic nawet siku sie nie chcialo;p u mnie torba juz stoi i czeka;p

Hallo kochane!!!
Dziś w nocy katastrofa, Ada urządziła sobie galę boksu zawodowego, zakończonego super czkawką o 2 w nocy, M szedł dziś wcześniej do pracy, i obudził mnie o 5.30, później nawiedzone psisko sąsiadów, i majstry remontowe od 7 rano:szok: Czuję, że nic nie czuję!!!
Jagienko, o Matko już Roczek, niedawno w ciąży byłaś:szok: Buziaczki dla Malutkiej!!!!
Mama 7 lat, no no to poważny wiek, już zaczęłam sobie wyobrażać, jak moja Ada będzie wtedy wyglądać:-) 1000 lat dla Córeczki!!!!
Patrysia ja też z Kackiem w poniedziałek do przedszkola pierwszy raz:szok: Właściwie to jeszcze jedno dobrze się złożyło z tą CC, M już dziś załatwił sobie urlop na 2 tygodnie, a Kac będzie w przedszkolu, nie wiem co prawda, czy M będzie mógł być ze mną, no ale jak tak, to nie będę miała problemu gdzie zostawić Kacka:-) Bożesz jeszcze 10 dni:-)
Patrysiak Ty idziesz w poniedziałek prawda?
Martucha ja nigdy w wykresy się nie bawiłam, ale oglądałam wykresy dziewczyn, i Twój wygląda bardzo dobrze, z resztą tyle serduszek musi się udać:-D
Madzia uuuuuu....... romantyczny wieczór był, w zasadzie szkoda, że M był z Tobą na USG, bo ładną karteczkę z niespodzianką BOY mógł by dostać przy kolacji;-)
Dziewczynki moje starankowe przesyłam porcję w pełni dojrzałych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~fluidków ciążowych!!!!
Miłego dnia!!!!!!

Hello!

Patrysia, trzymaj się, do poniedziałku tuż tuż to może zdążysz? Trzymam mocno kciuki abyś dotrwała do poniedziałku.

Jagienko, spóźnione ale szczere życzenia dla Laurusi, dużo zdrówka i samych powodów do uśmiechów!

Mama, dużo zdrówka, radości i spełnienia marzeń dla Zuzi! Wyściskaj ją od zdalnej cioteczki! :-) U Krzysia niestety się z katarkiem pogorszyło :-(

Martucha, objawy ciążowe przed implantacją to tylko bujna wyobraźnia :-), tak naprawdę nasz organizm nie wie o ciąży dopóki zarodek się nie zagnieździ, dzielący się zarodek zmierza to macicy i nic dodatkowego nie jest wydzielane, to identyczna dla organizmu sytuacja jakby to wędrowała niezapłodniona komórka jajowa. Tak więc na objawy ciążowe jeszcze czas :-), trzymam kochana kciuki!

U nas szaro, buro i ponuro a ja jakaś taka wypompowana, pogoda idealnie odzwierciedla mój nastrój.

reklama
axarai wiem co czujesz ja cala noc prawie nie spie bo dziecko mnie tak ciagle kopie z bolu to sie zwijam;/ a najgorsze jak teraz sie rusza to mnie tak na pecherz naciska ze czasami nie wiem czy mi wody odchodza czy siku chce:-p Nadia tez byla tak zywa w brzuszku i do teraz tak zostalo i juz sie boje jak to dziecko tez takie bedzie :szok: a maz mnie budzi codziennie o 4.15 ja wstaje do pracy;p albo bardziej to ja go budze;d
fajnie jak juz wiesz kiedy zobaczysz swoje dzieciątko a ja nie wiem i to takie czekanie najgorsze :)

Do góry