reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej wam
ja po prayc,calym dniu
dobrze z ejutro 3 godiznki tylko,,a potem haj lajf,,hihi:):):)

Dorotko tak tak juz sprawdzone,to w razie wu an przyszlosc bede wiedizala dlaczego,,,;-)

Moj amly spi,ja jutro mam jakas wizytacje z Gdanska na zjaeciach,mus cos przygotowac,,a skzoda chcialm filmy poogladac sobie,a tu nicniiii:-(

bużka,,,

Dorotko ksiązki są za 145 zł- religia i j.angielski osobno. Mundurków nie trzeba.....;-);-);-) W Oskara klasie będzie troszkę znajomych z przedszkola i z placu zabaw, więc nie będzie aż tak zle. Nauczycielki jego nie znam. Dyrektor ten sam, jak ja chodziłam do szkoły. Spotkałam swoją nauczycielkę co uczyła mnie fizyki w kl 6-8. W sumie szkoła nie zmieniła się aż tak bardzo, od kiedy ją skończyłam.....;-)

Ewcia witaj- zapracowana kobito......;-);-)

Oskar spi- padł, ja zaraz też sie położe....;-)
DOBRANOC LASECZKI

Witajcie kobietki DZIEŃDOBEREK :-):-):-)
U nas wczoraj cały dzień padało a mnie tak się kręciło w głowie że musiałam pospać :tak:
Dziś od samego rana świeci słoneczko :-D Mam nadzieję że u Was też :tak:
Miłego dnia Wam życz :-):tak::-):tak::-):tak::-)

Cześć kobietki

asus u nas z rana świeciło słonko, ale teraz się zachmurzyło- normalka.....;-)

Dorota śpisz??????

Kasiu co u ciebie?????

Ewcia jeszcze dziś, jutro i zakończenie roku szkolenego i masz wolneeeeee. :-);-);-)

Na 13-00 idę na jazdy, dziś znowu 2 godz, ale to moja ostatnia jazda przed wyjazdem. Następne jazdy pod koniec sierpnia......;-);-)

Już nie śpię :-p.
Asus odpoczywaj ile się da. U nas też wczoraj lało i byłam nie do życia :baffled:
Coś cicho tu ostatnio.
Jarzębinko skarbie i jak tam, wyjaśniona sprawa dlaczego napisał, że to domek letniskowy :confused:?
Beatko, Ewciu, Kasiu całuski :-)

Jarzębinko skarbie i jak tam, wyjaśniona sprawa dlaczego napisał, że to domek letniskowy :confused:?

napisał,że to teren letniskowy, bo wynalazł,że w 2003r upłynął termin na jaki została wydana decyzja o zagospodarowaniu przestrzennym tego terenu :tak: ale bank uznał,że jest to w okolicy Poznania,że mogą nam to skredytować, ale problem,że tylko wg swojej wyceny czyli 190 tyś, a my niestety nie mamy reszty 50 tyś, więc szukamy dalej :tak: wszyscy mówią,że może i dobrze,że tak miało być i gdzieś czeka domek specjalnie dla nas i może bliżej Poznania ( bo jednak wolwlibyśmy tak do 30 km, no ale zobaczymy) :tak::-D:tak: niemniej już się nastawiliśmy,że w końcu będziemy na swoim, a tu nic z tego nie wyszło :no: więc szukamy dalej :tak:

Wiecie co kobietki ? przydało by się nam tu trochę ,, świeżej krwi ,, :tak: Na tym wątku jest nas 6 - 7 i nikt nie przybywa . Jak się rozjedziecie na wakacje to nam wątek zniknie :-(
Beatko no i co dziś ten Twój super instruktor wymyślił ?
Dorotko dziękuję - staram się odpoczywać , ale to troszkę trudne jak mężuś w pracy a dwoje dzieci w domu . A co u Ciebie ? Kiedy do Polski przybywasz , bo wydaje mi się że w sobotę - ale już w tą ??? Gdzie w Polsce masz swój port docelowy?

Szkoda Jarzębinko, że tak wyszło :confused:. Ten domek był niemal w zasięgu ręki, a jednak musicie szukać dalej i się nie załamywać :tak:
Asus wylatujemy w sobotę z samiusieńkiego rana :-)

reklama
hej wam

asus my brykamy an staraczkach,,prywatnie,,,no i tam ans sporo,,,a tutaj tez bedziemy zagladac,,obiecujemy,,,

jarzebinko no szkoda,,ale zycze juz powodzneia w nastepnym poszukiwaniach,,,

beciu:-)
Doroto:-)

Becia liczysz mi dni do waacji,,hehe,,ja smaa je od miesiaca odliczam,hehe

Kasiu :-)

Do góry