reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam się, ale wczoraj byłam padnięta.W Polsce upał, a tu zimno i deszcz brrr
Wycieczka do Polski udała się, było super, byliśmy w górach, nawet wchodziłam po stromym szlaku, w zoo, i ciągle kogoś odwiedzaliśmy, zwiedzaliśmy spacerowaliśy.
Wg usg mam termin porodu 3 dni wcześniej, jutro mam kolejne usg w angielskim szpitalu, więc zobaczymy jak tu wyjdzie.Dzidzia podczas usg spała, chyba dlatego tak rośnie:tak:Nudności nadal mam, ale apetycik też:tak:.W Polsce jadłam pyszne obiadki, wszystko mi podali, a tu jakoś trzeba sobie radzić.

Asus serdecznie gratuluję!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witaj Medio :tak: i same dobre wieści od rana, super,że wszystko w porządku,że dzidzia rośnie :tak: a te mdłości w końcu przejdą :tak::-D:tak:

miłego :-)

Witaj Medio :tak: i same dobre wieści od rana, super,że wszystko w porządku,że dzidzia rośnie :tak: a te mdłości w końcu przejdą :tak::-D:tak:

miłego :-)
Jarzębinko, mdłości już na szczęście nie są tak dokuczliwe więc da się wytrzymać.

Przeżywam jutrzejsze usg, bo to w Polsce było praktycznie tylko potwierdzające ciążę, nic wiele lekarz mi nie powiedział,a ja na początku bałam sie patrzec na monitor i czekałam co lekarz powie.Jutrzejsze usg ma trwać z 30-40 min,a to w Polsce trwało z 2 min.

Cześć

Witaj Medio.....;-) widzę że urlop w Polsce bardzo udany, cieszę się.

Jarzębinko rozglądacie się za nowym domkiem????

Kasiu??????

Dorota obudz się śpiochu.

asus miłego dnia.

Ewcia jeszcze dziś a jutro już wolneeeeee......;-)

U nas dziś duszno, Oskar w przedszkolu a ja sprzątam....;-) jak zwykle.

"Wiecie co kobietki ? przydało by się nam tu trochę ,, świeżej krwi ,, :tak: Na tym wątku jest nas 6 - 7 i nikt nie przybywa "

Ja przybywam i witam wszystkich serdecznie :-) Czytam to forum juz od jakiegoś czasu i jestem pełna podziwu dla Waszej cierpliwosci i wzajemnej serdeczności.
Już za kilka dni dołączę do grona starajacych się o dzidziusia. Chyba wolałabym żeby to była dziewczynka (jak większość na tym forum) ale po przeczytaniu tego forum nie nastawiam się na to że mi się uda. Mam już synka wiec może być i drugi :blink:Teraz wyjeżdżam na wczasy i nie będę mogła chwilowo się udzielać ale jak wrócę to troszkę tu popiszę. Pozdrawiam i trzymam kciuki!

Medio witaj :-) dziękuję :-) to super że wakacje były udane :tak:Cieszę się że z twoją dzidzią wszystko ok. :tak: Na kiedy wyliczają ci termin porodu? A tym usg to się nie stresuj kochana tylko ciesz :tak: Skoro już wiesz że wszystko w porządku to tylko będziesz sobie spokojnie patrzyć :tak: Ja choć chodzę do prywatnego gina to powiedział że usg zrobi mi dopiero ok.10 tygodnia :crazy: Dziwny jakiś . Na kasie mu nie zależy czy co ? Przecież wizyta z usg droższa :tak: Czekam więc z niecierpliwością na to co napiszesz o twoim usg . Buziaczki ;-):-D
Dorotko , Ewciu , Beatko , Jarzebinko , Kasiu witajcie kobietki , i miłego dnia Wam życzę :-):tak::-)
Indygo witaj :-) Fajnie że ktoś nowy nam przybędzie :tak: pisz , pisz - będziemy czekać :tak:

reklama
Jarzębinko rozglądacie się za nowym domkiem????

na razie troszke nam zapał uleciał, ale ogłoszenia śledzimy, jak będzie coś wartego uwagi, to napewno się weźmiemy do roboty i zaczniemy działać :tak::-D:tak:

Ja przybywam i witam wszystkich serdecznie :-) Czytam to forum juz od jakiegoś czasu i jestem pełna podziwu dla Waszej cierpliwosci i wzajemnej serdeczności.

witam serdecznie :tak::-D:tak: czyli testujesz już po urlopie ???????? :-D i poroszę troszkę więcej o Sobie, tak dla poznania nowej starającej się o córeczkę

asus i Tobie miłego dnia :laugh2:

Do góry