reklama
E
Ewcia81
Gość
no dokladnie,,bo tam za bardzo pohasac sie nie da,,chociaz nie raz hasalismy,,a potem m musial kleic piankowac itp,,,hihihahaha....brodzik powiadasz...... taki do gry wstępnej- tak.....;-)

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Hehe, ładne rzeczy Ewcia
. To jak synek podrośnie i zacznie sprowadzać panny kiedy was nie będzie i jak zacznie wszystko odlatywać z okolic brodzika będziecie wiedzieli dlaczego (no chyba, że juz nie bedziecie pamiętać, że w młodości takie rzeczy roiliście 
)
Beatko tutaj czasami jak jesienią bądź zimą się pojedzie nad ocean to tragedia. Ja się zaraz zmywam bo zimno jak diabli i łeb chce urwać
Asus będę miała na uwadze jak będę w Krakowie :-)

Beatko tutaj czasami jak jesienią bądź zimą się pojedzie nad ocean to tragedia. Ja się zaraz zmywam bo zimno jak diabli i łeb chce urwać

Asus będę miała na uwadze jak będę w Krakowie :-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam !!!
Dorotka, to kiedy Ty jedziesz do tej Polski, bo lato wróciło, i ciepełko i słoneczko, tak więc możesz już przyjeżdać

a ja już zaliczyłam stomatologa, jeszcze 2 wizyty i koniec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, za jakieś pół roku dopiero do kontroli, nareszcie

pozdrawiam
miłego
Dorotka, to kiedy Ty jedziesz do tej Polski, bo lato wróciło, i ciepełko i słoneczko, tak więc możesz już przyjeżdać

a ja już zaliczyłam stomatologa, jeszcze 2 wizyty i koniec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, za jakieś pół roku dopiero do kontroli, nareszcie

pozdrawiam

miłego
reklama
Podziel się: