reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hehe, ładne rzeczy Ewcia :-D. To jak synek podrośnie i zacznie sprowadzać panny kiedy was nie będzie i jak zacznie wszystko odlatywać z okolic brodzika będziecie wiedzieli dlaczego (no chyba, że juz nie bedziecie pamiętać, że w młodości takie rzeczy roiliście :-D:-D)
Beatko tutaj czasami jak jesienią bądź zimą się pojedzie nad ocean to tragedia. Ja się zaraz zmywam bo zimno jak diabli i łeb chce urwać :szok:
Asus będę miała na uwadze jak będę w Krakowie :-)

Ewcia powiadasz że mąż kleił brodzik..... a to dobre......:-D:-D:-D

Dorotko te wiatry są najgorsze- bardzo poriwiste, prawda.....:rofl2::confused::rofl2:

Kasiu a co u Ciebie??????;-);-)

Beatko porwiste to delikatnie powiedziane. Ja powinnam wtedy z kamieniami w kieszeniach chodzić, żeby mnie nie porwało ;-)

witam !!!

Dorotka, to kiedy Ty jedziesz do tej Polski, bo lato wróciło, i ciepełko i słoneczko, tak więc możesz już przyjeżdać :tak::-D:laugh2:

a ja już zaliczyłam stomatologa, jeszcze 2 wizyty i koniec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, za jakieś pół roku dopiero do kontroli, nareszcie :tak::-D:laugh2:

pozdrawiam :tak:

miłego

Cześć
Też wszystkim życzę miłego i cudownego dnia.

Dziś na 17-00 idziemy do szkoły na zebranie- chyba bedą sprzedawać podręczniki.....;-)

Hejka :-)
Jarzębinko lecę w sobotę z samego rańca :-)
Beatko to kasę przygotuj, bo cię skasują pewnie nieźle za te podręczniki :confused:
Miłego dnia laseczki :-)

reklama
Do góry