reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzień dobry

u mnie ciąg dalszy prania, sprzątania...przeglądania zdjęć ;)

Widzę że się rozpisałyście, biorę się za czytanie..

Kinga Ewcik... strasznie mi przykro :( :( :( aż brak słów :(
Jestem z Wami, tulę, płaczę

czesc dziewczyny.

kurcze jakie to niesprawiedliwe. Kinga, Ewcik tule was mocno dziewczyny :-(

Patrysia no widac ze chlopcy fajnie sie bawili w basenie. ladny kolor domu :tak:

pozdrawiam was wszystkie i zycze udanego dnia.
chociaz wiem ze dzis dzien bedzie ciezki, Ewcik, Kinga tule was mocno...

Tasha jeśli u mnie z Rybką będzie wszystko ok, to nie efekt urlopu tylko prezent urodzinowy :) bo owulacje miałam w dniu urodzin :)
ale tak, pewnie myśl o urlopie, dała pozytywne wibracje i udało sie zaskoczyć ;)
mnie czop przy Matiku nie odchodził...albo nie zauważyłam, ale to ponoć właśnie taki glutek, bywa zabarwiony krwią...chyba
już niebawem będziesz miała córcię przy sobie :)
MissBella jej ale masz maleńki brzuszek ;) ale widać że ciąża ci służy :) kwitniesz :)
i dziękuję, czuję się ok, piersi nieco nabrzmiały, ale nie bolą, podbrzusze czasem pobolewa-mam nadzieję że Rybka sobie robi miejsce w macicy
Samana super że niunia pięknie rośnie :)
Czarodziejka jak po wakacjach? bo mnie nie było jak wróciłaś i nie doczytałam jak wrażenia :)
Kasia dziękuję, kawkę na mleczku chętnie wypiję ;)
zdrówka dla córci
a tempka spada przed owulką, więc myślę że wszystko ok, powinien niedługo być pik LH ;)
Mama jak sie cieszę że jesteś :D laseczka z Ciebie :-p
Nie dostałam smsa...ejj wyśle ci jeszcze raz mój numer na pw, bo cholercia zamotałam sie strasznie na tej kartce z moim numerem, zresztą widać :p
Piranha piękne dzieciaki w suwaczkach :) &&&&&& za spokojny dzień, żeby Kaję brzuszek nie męczył i Krzysio nie dokazywał
Marzycielko staram się nastawiać pozytywnie i mam nadzieję że z Rybką wszystko ok, pewnie uspokoję się po kolejnych wizytach u gin...no nic, uważam na siebie i czekam i mówię do tej naszej małej kijanki że ma rosnąć w brzuszku ;)
Kate ŁAŁ pięknie wyglądasz :D chłopaki do schrupania, wycałować brzuszki proszę :)
i jakie fajniutkie suwaczki :)
Daria dobre wieści po wizycie, trzymam kciuki żeby dzidzia posiedziała jeszcze w brzuszku ;)
Patrysia ale fajne bąble w basenie :) dzieciarnia szaleje, aż miło popatrzeć :)
Misia &&&&&&&&&&&&&&&&&& na maksa zaciśnięte ;)

Dziękuję za te &&&&&&&&&&&&&&&&7 . Mam nadzieję że się udało dziewczynkę zmajstrować .... chociaż mam chwile zwątpienia

Kinguś , Ewcik ... tak mi przykro...

Jak dzisiaj otworzyłam kompa to normalnie złapałam się za głowę ile tu od wczoraj się wydarzyło

My dzisiaj wyjeżdżamy nad morze ... ciekawe czy będzie pogoda... ale zastanawiam się czy będę miala tam internet hi hi hi . Nie myślałam że tak mnie to forum wciągnie... strasznie fajna tu atmosfera u Was.

Tak wogle to lekarz zrobił mi wczoraj zdjęcie narządów dzidzi tylko ja nie bardzo tam coś widzę. Tak jak pisałam wcześniej on sam nie był pewny czy to chłopiec czy dziewczynka. No i muszę czekać... a to jest najgorsze bo jestem niecierpliwą osobą. :-)

MISIA poczekaj bo teraz też czesto na tym etapie o pomyłki i nie ma co sie nakręcac a tym bardziej jak gin sam nie wie...

reklama
Hej dziewczyny!

Marzycielko
, dieta też obniża pH :tak:, wpływa też na inne czynniki więc ma duże znaczenie. Ocet jabłkowy używany jest przy planowaniu dziewczynki tylko w przypadku irygacji. Wypity bardzo silnie alkalizuje organizm więc jest zalecany przy planowaniu synka. Ocet ten podobno obniża poziom glukozy we krwi, niski poziom glukozy sprzyja poczęciu dziewczynki, jednak ze względu na jego silnie alkalizujące właściwości (jest z nim tak jak z cytryną, sama w sobie jest kwaśna ale po spożyciu bardzo podwyższa pH w organizmie) nie piłabym go planując córeczkę.

kate, śliczne zdjęcia! Faktycznie zrzucanie ciążowej wagi to dla Ciebie pikuś! :-) Alanek jest przesłodki!

Mama, dzięki kochana, stopery wskazane bo dzisiejszy poranek zaczął się od krzysiowych awantur, nagle synuś zapragnął włażenia do dziecinnego łóżeczka, w którym to nie chciał nigdy spać ;-)

Ewcik, jak to??? :-( Az łzy mi napłynęły. Co się dzieje, że same smutne wieści na BB! :-( Nie wiem co napisać bo żadne słowa nie pocieszą, przytulam mocno. Wydaje mi się, że nullka miała łyżeczkowanie po tamtym poronieniu, choć mogę się mylić.

Kasiu, przesyłam zdrowotne fluidki dla córki! Co Ty chcesz od swojego cyklu? Tempka pięknie spada więc estrogeny rosną, zapewne owulka tu z tuż, rób testy :tak:

Tasha
, jejku, ja Ci nie pomogę bo mi nigdy nie odszedł przed terminem CC ale trzymam kciuki by to jednak nie było to i by córeczka jeszcze tą "chwilkę" w brzuszku posiedziała. Daj znać co i jak jak tylko będziesz mieć możliwość.

Daria, ja chyba też w tej okolicy będę wyprawiać chrzciny, chcę żeby już było po kolkach :-)

patrysia, śliczne fotki, super masz chłopaków!

Czarodziejko, ale miłe to co napisałaś, wielki buziak dla Ciebie! Nadal karmię (.)(.), chyba się wystraszyły tego, że pójdą w odstawkę jak mi jeszcze 5 raz taki numer wywiną :-D

Truskafffka, dzięki! :-*

Misia, a możesz wkleić to zdjęcie? :-) Udanego urlopu, pogodę macie wymarzoną :-)

Kinga, jestem z Tobą myślami i będzie tak jak napisałam, zobaczysz!

Do góry