reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha dzieki za linka:tak:
Alez tam informacji:szok:
Po przeczytaniu wszystkiego stwierdzilam, ze ja jednak nie mam do tego cierpliwosci i az tak bardzo mi nie zalezy. Wszystko zostawiam w rekach Boga i matki natury:-) jesli doczekam sie coreczki bede przeszczesliwa, a jesli drugiego syncia bede rownie przeszczesliwa. Raczej nie dla mnie takie planowanie:zawstydzona/y:

reklama
jasne że piranha dasz rade:) na początku jak pojawia sie malutkie dzieciątko zawsze jest ciężko,inaczej ale wejdziesz w rytm poznasz malutką jej charakterek i wogóle..ona tez bedzie z każdym dniem coraz spokojniejsza mysle... wiesz jak tak piszesz że płakałaś z małą to wiedz że ja miałam to samo z Filipem... jak był malutki i mi płakał a ja nie mogłam go uspokoić robiłam wszystko co możliwe, nawet w wózku go usypiałam bo to lubił ale czasami nie dał sie i płakałam z bezsilności. Ty jeszcze masz do tego synka starszego... wiec co dwójka to nie jedno:) ale mąż ci pomoże na pewno! nawet jak bedziesz sama to juz sobie świetnie dasz rade zobaczysz! musisz uwieżyc w siebie. Staraj sie być spokojna, dzieko czuje...i też sie denerwuje,płacze..przeciez wiesz:) BUZIAK

Lena i bardzo dobre podejście do tematu:)
ja gdy byłam w ciąży nie byłam na żadnym forum i nic nie wiedziałam o planowaniu...
ale ja miałam pod górkę z zajściem -mam za sobą 2 poronienia i mi zależało na zdrowym dziecku urodzonym w terminie..brałam tyle hormonów ,że bałam sie o zdrowie dzieci..
a ze udało sie mieć parkę to jestem przeszczęśliwa ;)

mama ja to jeszcze 2 miesiace temu nie mialam pojecia, ze istnieje taka mozliwosc:-D a teraz tyle sie tego naczytalam, ze az glowa boli. Wiem tylko tyle, ze to nie dla mnie... znam siebie i wiem, ze nie wytrwalabym:-p zostawiam to losowi. Co ma byc to bedzie;-)
przykro mi, ze poronilas i to az dwa razy:-( zawsze smutno mi sie robi jak o takich rzeczach czytam. Potragie sobie jedynie wyobrazic jak to boli.

Lena boli....a co gorsze wciąż myslisz ile tamte dzieci miałby lat..czy był to syn czy córka....
najgorzej jest gdy "wybija" kolejna rocznica straty bo ten dzień na zawsze jest w głowie..
u mnie to 1 maja 2004-9t.c.
i 14 grudnia 2010-7t.c.

a Ty kochana działaj ,nie żałuj sobie przyjemności a my tu &&& pozaciskamy ,żeby córa z tego była:)
a jak bedzie synuś to tez będzie gites ;-)

Cześć Dziewczyny!!

Ja wybieram się na monitoring, proszę trzymajcie kciuki żeby już coś się działo w moich jajnikach:-) bo liczę na książkową owu przy całym cyklu brania Bromka.

Tasha dzięki za info ja wczoraj też zaaplikowałam przed starankami i dzisiaj rano ładne ph, jestem bardzo zadowolona z tych globulek bo ph miałam wysokie a teraz bardzo ładne odpowiednie i już nic mnie nie szczypie i piecze.

Piranha ściskam Cię mocno i trzymam kciuki za unormowanie sytuacji w domku, podziwiam Cię bo ja to samo przeżywałam przy jednym dziecku po powrocie do domku....Sylk wczoraj też M zaaplikował ale tylko sobie bo powiem szczerze że trochę Ciężko było bo suchota panuje u mnie;-)

Pozdrawiam resztę Dziewczyn i trzymam kciuki za wszystkie plany:-)

mama dziekuje i trzymajcie mocno:tak: a nuz sie uda:-D
noemi trzymam kciukasy za wizyte.

No i weekend mamy.
Przede mna jeszcze wizja spedzenia 7 godzin w pracy.
Ale pogoda jest tak paskudna, ze nawet mi nie zal;-)
Jakas niewyspana dzisiaj jestem, a spalam przeciez dlugo:baffled:
Byle do wieczora i jutro wolne:tak:

WITAM:)

Ja happy bo SŁONECZKO jest ciepełko też!!!

Pranie się już suszy:))ja umyję sobie głowę i po obiedzie sruuu na spacer :D

LENA ja podobnie jakbym starała się o córcie to owszme coś bym wprowadziła ale ja jednak bym nie stosowała sie tak na 100% a może 60-70%...
TASHA nie bój się cc :)
PIRANHA sobie pomyslałam a może koszula czy cuś twojego?moze jak bedzie wtulona w rzecz od ciebie to lepiej jej będzie się zasypiac?moze jakiś misio z odgłosem serca?ie wiem może po prostu w tą stronę aby zapewnić jej zapach mamy odgłosy z brzuszka...tulam:*
MAMA :((
[*]

reklama
Do góry