kosmopolitan
Fanka BB :)
Naomi dziekuje ze pamietasz o mnie no nadal w dwupaku, ale juz nie jestem podirytowana jak bylam. skoro juz tyle przechodzilam to teraz zalezy mi zeby dotrwac do jutra wieczora bo jutro po poludniu mam spotkanie w sprawie przedszkola mojego synka ma to byc takie spotkanie inforacyjno-integracyjne, ma byc pani psycholog. bardzo mi zalezy zeby tam byc bo nie ukrywam ze bardzo wszyscy przezywamy pojscie synka do przedszkola. on jest bardzo wstydliwym i niesamodzielnym dzieckiem, mam wrazenie ze boi sie obcych, wszydzie kurczowo sie trzyma mamy, nie umie bawic sie z innymi dziecmi dopiero w pazdzierniku bedzie 3 latka i wszyscy mowia ze to niby normalne, ze w przedszkolu sie oswoi, ale bardzo sie boje zeby to nie bylo dla niego traumatyczne przezycie:-(
piranha bardzo wspolczuje sytuacji:-( wlasnie sie boje ze u mnie bedzie identycznie- w koncu nasze starsze dzieciaki sa takie podobne.
a moze wyprobujesz chuste? ja juz zakupilam dawno poniewaz kolezanki majace dzieciaki w wieku mojego synka twierdza ze okazal sie niezbedna przy drugim dziecku.
trzymam kciuki za Was
piranha bardzo wspolczuje sytuacji:-( wlasnie sie boje ze u mnie bedzie identycznie- w koncu nasze starsze dzieciaki sa takie podobne.
a moze wyprobujesz chuste? ja juz zakupilam dawno poniewaz kolezanki majace dzieciaki w wieku mojego synka twierdza ze okazal sie niezbedna przy drugim dziecku.
trzymam kciuki za Was