reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę. Potrzebuję dokładnego przepisu na dziewczynkę. Samej mi się udało zaplanować ale nie stosowałam się do wszystkich wszystkich metod. Mierzyłam tylko temp i robiłam testy owul. Wiem, że dużo na ten temat wiedziała Piranha, Oczywiście Piranho wszystkiego dobrego i gratki kochanej córusi.
Może któraś z Was ma gdzieś zapisane wszystko co i jak. Mam na myśli, zakwaszanie, czym to się robi, kiedy i jak, obserwacja śluzu, ph jakie ma być itd.... Przydadzą mi się wszystkie informacje. Wiem, że jest to wszystko wcześniej opisane ale niestety nie mam tyle czasu aby szukać;( Próbowałam ale mało znalazłam. Musiałabym wszystko dokładnie przeczytać...
Chciałabym urodzić następną córeczkę. Ale najpierw muszę się odpowiednio przygotować a mam na to dużo czasu, bo Anusia ma dopiero dwa miesiące;) Muszę sobie dokładnie wszystko zapisać, z pewnością, przyda się jeszcze nie jednej dziewczynie;) Z góry Kochane dziękuję,

hej laski

ale dzis super dzionek
moj mały waruje na podwórku a ja was podczytuje

marika gratuluje 2 kreseczke

pirania fajnie ze sie odzwałs

misia szkoda ale próbuj dalej

mama jeszcze trzymam kciuki dopoki @ nie przyjdzie jest nadzieja

ja czekam do 22 czerwca i zobaczymy czy @ sie pojawi ale sadze ze nie i bedziemy dalej próbowac

milego dnia kobitki

ide do synka bo babcia go pilnuje
a potem jeszcze muwze sklep odwiedzic

jestem po pracy..
dziękuję serdecznie Wam wszystkim za wsparcie-jesteście nieocenione!!!

ja dalej dół...

Martika poczekam z Tobą na to serduszko-wierzę ,że wszystko będzie oki-&&& za upragnionego syneczka ;)

Pirania milusio ,że wleciałaś;)

WSZYSTKIE!!!!!!!! was ściskam!

Misia tule cie mocno. wiem jak sie czujesz. najgorsze sa te nadzieje, jak okres sie spoznia, bo wtedy czlowiek odrazu sie nastawia i najgorsze jest to rozczarowanie :-(

Truskafffka przewaznie moje cykle trwaja 27dni.

powiedzcie mi czy takie bole podbrzusza moga oznaczać przed wczesny porod? sa troche mocniejsze niz na @ ale nie takie mocne jak porodowe zreszta mialam z krzyza to nie wiem jakie sa z podbrzusza;/ a dziecko wierci sie jak szalone .

reklama
Hej Dziewczyny ja już normalnie jak mam chwilke wolną to tylko do Was zaglądam:-)

Piranha super że ciągle o nas pamietasz i że jesteś już z Kajką w domu!!:tak:

Tasha mi ginek nic nie powiedział, że nie można z gynoflorem się starać. Miała mieć jeszcze eden lek ale go nie wykupiłam bo powiedził, że z tym raczej nie można a z globulkami i gynoflorem można. Ja mówiłam, że lacibiosfemina nie działa na mnie dobrze tzn słabo i juz chciałam napomknąć o gynoflorze a on że mi to da. W pt lub sb idę na monit i wtedy mojego ginka się jeszcze podpytam co o tym sądzi.Ale ja sobie tak myśle przecież te leki odbudowują naturalną florę pochwy więc nie mogą źle działać na plemniki...wiele z nas ma naturalne bardzo niskie ph lub wyższe...więc myślę, że wszystko ok najwyżej za kwaśno będzie:-) to wtedy spróbuję kolejny cykl bez sylku lub bez gynofloru.Ja mam plan też na 2 dni przed owu ale 2lub 3 razy po 7dniowej wstrzęmięźliwości i potem 0+12.

Mama ja sobie tak o Tobie dzisiaj myślałam i jeżeli bierzesz duupka to przyjmujesz progesteron i jak go przyjmujesz to wtedy @ nie przyjdzie dopiero jak odstawisz wtedy poziom progesteronu spada i przychodzi do 3 chyba dni @, może stąd te dłuższe cykle?

Martika jak się cieszę i pocichutku gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko było jak najlepiej!!

Gal a co u Ciebie?????????

Kosmo jak kulasz się dalej?

Do góry