reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak ile twoj najsatrszy syn ma lat?
moja siostra miala 11 jak ja sie urodzilam i to byla druga siostra i nie byla zawiedziona ani nic ;/
tylko sie cieszyla pomagala mama mowi ze wtedy to sbie odpoczela bo duzo renata przy mnie pomagala :) napewno bedzie tak samo jak sie im kolejny brat urodzi :)

reklama
czekam na wiesci od Pirany ??????? ach.....

andziak mój też miał 9lat jak młody sie urodził i tez reakcja była zła bo był nastawiony na siostrę przez teściową
(tesciowa ma szał na dziewczynki) ale wystarczyła jedna rozmowa i widok naszej akceptacji i radości ,ze to brat i było po sprawie.

Reakcja dzieic nie jest sama od siebie tzn.jeśli chodiz o takie sprawy...zazdrosć owszme zrozumiałe ale foch na płec?tu juz niezrozumiałe...pisze tutaj o dzieciach bo dla nich to nie powinno byc ważne jak dla nas a po prostu ze bedzie dzieciątko w domu...

Pamiętajmy ze dzieic widzą wszystko nawte jak sie chcemy ukryć z jakims problemem one i tak to wychwytają i myśle ANIDZIAK że u was to zauważyli(że dziewczynki pragniecie)i dlatego teraz taka reakcja...

Ja też mam dwie siostry a w życiu od mamy nie usłysząłam zeby jakieś tutaj były fochy na temat płci a jedynie najstarsza siostra była zazdrosna ze się urodziła nasza średnia siostra bo ejdnak sama byłą na początku a tu nagle "konkurencja"...

No juz nie mówiac o mnie ze ja sie w życiu nie pytałąm czemu nie mam brata a same siostry...po prostu mam siostry i tyle żadnych pytań nie miałam potrzeby kierować do rodziców...

moj maz ma dwoch braci i mowi nigdy by siostry nie chcial <LOL>to moze zalezy od dziecka :) on mowi zawsze wszedzie razem jezdzili a dziewczyna by im popsula bo musieli by ja pilnowac:-Dteraz mowi ze bedzie musial nadie pilnowac a jak jakis facet do niej sie zblizy to mu jaja przy ziemi utnie :-D

zazdrosć owszme zrozumiałe ale foch na płec?tu juz niezrozumiałe...pisze tutaj o dzieciach bo dla nich to nie powinno byc ważne jak dla nas a po prostu ze bedzie dzieciątko w domu...

tak was czytam i zgadzam się z patrysią... w pewnych sprawach DZIECI I RYBY GŁOSU NIE MAJĄ :no: i koniec... bedzie dzidzia i trzeba sie cieszyć!

Niby tak ryby i dzieci głosu nie mają ale jak już pyta się o ich uczuci i o to co myślą to mają prawo myśleć i czuć inaczej niż my i nasza w tym rola żeby sobie poradziły w sytuacjach kiedy nasze pragnienia się nie spełniają ;-)

Mama tempka ładnie w górze się trzyma !!! &&&&&&&&& ;)

Marzycielko ale fajna z was rodzinka :D pozytywna z Ciebie osóbka i atrakcyjna:cool2:
mężulo ciacho :cool2: chłopaki rozbrajające:tak:
Cieszę się że i Ciebie zakręcone wykresy podniosły na duchu :) doczekamy się swoich brzuszków :)
doczytałam że gorzej sie czujesz :( zdrówka!! a tempka może zaburzona...a może nie ;p
Natusia a wy jakieś podejście do bejbika w tym cyklu robiliście czy nic a nic?
Ale fajną datę na urodzenie się wybrał synek :)
Ewcik Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting to ta stronka, tylko trzeba się zarejestrować żeby móc podglądać wykresy ;)
tulę słońce..mam nadzieję że dziś lepiej u ciebie
Kasia nieustannie &&&&& za wyniki :)
Misia zwijam trochę słonka ;) dzięki ;)
i byle do soboty, niech @ się nie pojawia!!!!
Patrysia KCIUKI WIELKIE trzymam za jutro :)
Marcelek niech dalej sobie wzorowo i zdrowo rośnie :)
Merylin kiedy masz kolejną wizytę i usg?
Andziak chłopaki przekonają się do braciszka, zobaczysz ;) tylko cały czas z mężem nakręcajcie ich pozytywnie ;) Krok po kroczku najmłodszy w rodzinie skradnie wasze serca, jestem dobrej myśli
Kinga proszę odczytaj pw pliiiiisssssss bo ciacha nie zrobię :(
a ja nie mówię że nie wierzę..bo może będzie niespodzianka ;)
ale nie da się ukryć że wykres zakręcony, dwa podejście do owulki i w końcu nie wiem czy była czy nie ...ale seksiliśmy się więc jak się maluch ma pojawić to się pojawi, a jak nie...to kolejny cykl nas czeka ;)
tempkę pomierzę w przyszłym tygodniu jak będę kończyć hormony ;)
Czarodziejka
mam nadzieje że ta pogoda i do nas dotrze ;) i kawki kawki bym chciała :sorry2:
Kosmo a może zaskoczy cię w najmniej spodziewanym momencie i szybko akcja się potoczy ...oj tego życze !! ;)

Mama kciuki zaciśnięte !!!!!

z samego rana codziennie wchodzę na Twój wykresik, wygląda na implantacyjny spadek, ale poczekajmy :) :) :)

kosmo dzisiuś wyjdzie wtedy kiedy będzie chciał, cuda wymyślałam i nic, co do gazu rozweselającego - dostałam teraz z Zuzą, na początku może pomagał , ale kręciło się po nim w głowie, przy mocnych skurczach, powiedziałam żeby tą rurkę wsadziły sobie w dupę ;) i tyle z gazu, a czemu nazwa rozweselający nie wiem :-D

pirania powodzenia i czekamy :)

Zuza dostała dziś lekki katar :( oby szybko przeszedł i moja kluska mlaska i ciamka jak cokolwiek jemy i wyrywa się do próbowania, mimo że butli i smoka dalej nie chce:-)

POZDRAWIAM wszystkie forumowe mamusie

reklama
misia oczywiście ze dzieci mają prawo czuć i myśleć:) ale ja uważam że to jaka bedzie płeć dziecka nie jest powodem do dyskusji. Niektóre kobiety nie mogą wogóle mieć dzieci..... albo tak jak JA marzą chociaż o tym jeszcze drugim i nie mogą.... dlatego dyskusja na temat płci (jaki to problem teraz w rodzinie bo nie chłopiec bo nie dziewczyna) to mnie porusza przyznam. MAM prawo:) to jest forum. A jeszcze mieszające się w to dzieci...to już wogóle... w tej kwesti akurat nie mają nic do powiedzenia. Bo co zrobisz jak bedzie się z tobą kłóciło że chce siostre to zrobisz wrecz wszystko aby była da siatra dla niego? brzuch to nie sklep w którym można przebierać i wybrać produkt. To jest cud. Miał być chłopak jest chłopak! miała być dziewczyna jest dziewczynka. I jezeli dziecko ma już z tym problem to nalezy mu wytłumaczyć i albo się z tym pogodzi albo nie. co to za fochy.... ech...

truskawka wybacz ja tu zabiegana i nie zauważyłam... zaraz odpisze! :)

Do góry