reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Medio :-),śliczne te twoje zoo....:):):)

kasia moze moze,,nic nie przeczuwam,,ale obadamy,.czas pokaze...były moje 14-17 dc,,jak m był i było...:tak:;-)

Beciu nono ty dizałackzo ansza,,no ty gwałcisz meza ,,biedulek,,hihi

reklama
Ja dzis bym tylko leżała i troche też pospała.Buziaki.

895332hpkqzbbxhe.gif

ja niby dopiero mam jeden cykl staranek za soba - na dziewczynke- i narazie nic, choc moze i lepiej bo dopiero zaczelam lykac folika. Zobaczymy co tym razem wyjdzie. Przynajmniej troche mam radosci z planowania. :rofl2:
Zafasolkowane poprosze o fluidki :-p
Ewcia nigdy nie mow nigdy ;-), a moze bedzie taka mala niespodzianka :-), ale wiem wiem lepiej sie nastawiac ze nie i byc mile zaskoczonym
Beata podziwiam wytrzymalosc... te godziny tancow ;-)
Medio zwierzaczki :-D:-)
Kasia2005 trzymam kciuki coby temp ruszyla.

witam po weekendowo :tak::-D:tak:

wróciliśmy wczoraj do południa, ale jakoś nie było natchnienia na komputer, a dzisiaj witam sie z pracki buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, powrót do rzeczywistości :-(

ale widzę,że tu co poniektóre ostro działają, Beatko. Ewciu, Kasiu i Niczka, trzymam kciuki za te II kreseczki :tak::-D:tak: działo się, działo

pozdrawiam Was i życzę miłego tygodnia :rofl2:

ja niby dopiero mam jeden cykl staranek za soba - na dziewczynke- i narazie nic, choc moze i lepiej bo dopiero zaczelam lykac folika. Zobaczymy co tym razem wyjdzie. Przynajmniej troche mam radosci z planowania. :rofl2:
Zafasolkowane poprosze o fluidki :-p
Ewcia nigdy nie mow nigdy ;-), a moze bedzie taka mala niespodzianka :-), ale wiem wiem lepiej sie nastawiac ze nie i byc mile zaskoczonym
Beata podziwiam wytrzymalosc... te godziny tancow ;-)
Medio zwierzaczki :-D:-)
Kasia2005 trzymam kciuki coby temp ruszyla.
Witaj ;-)dostarczam zamówione fluidki &&&&&&&&&&$*****************#****************

Miłego dnia życzę:):-)

Cześć laseczki

Medio może dziś będzie lepiej.....;-)

Ewcia witaj, co u Ciebie?????

Niczka kurcze sama siebie podziwiam.

U mnie śluz kurzego jajka, temp 36.4 ale S nawet na mnie nie patrzy

dzien dobry

Beciu a nic,,samotna z synkiem,,ciepełko,fajowo,,marze juz o weekendzie,zeby jechac na wies,,a nie praca i praca,,hihi

medio łapie łapie dzieki...

niczka dokaldnie,,lepiej nie nastawiac siena nic...

jarzebinko działamy,,bynajmniej staramys ie,,,ale ja jzu po działaniu...

miłego dnia,,bo ja do pracy lece niedlugooo

reklama
Do góry