reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatko, mam nadzieję że udało się chłopa zwerbować (wiesz ten twoj urok osobisty :))

Dorotko, tulę mocno, mam nadzieję że ból w końcu minie..

ja tez śluzik po wiesiołku mam marny..znaczy na wierzchu bo w środku jest ok..mam nadzieje ze w koncu tempka sie ruszy,Beatko idziemy jednym ściegiem,hihi,jak nie wieczorkiem to rano go (faceci lubią poranne przytulanka) i tak załapiesz się na owulkę :))

Rany, kuzynka przyjechała a pogoda do bani..no nic,choc z szymonem sie pobawi, mam nadzieje ze jutro troche wyjdzie sloneczko

Dobrej nocki dziewuszki

reklama
Cześć

A u nas pada deszcz, wieje wiatr i jest zimno....brrr......
Siedzimy w domu, aż nie chce się wychodzić .

Medio, Kasiu 2005 2 godziny tańczyłam przed nim- tak, siak i udało się. S spisał się na 6+....hihihi.....:-) w poniedziałek z rana go wezmę....hihihi....;-)
Miłego dnia

Cześć

A u nas pada deszcz, wieje wiatr i jest zimno....brrr......
Siedzimy w domu, aż nie chce się wychodzić .

Medio, Kasiu 2005 2 godziny tańczyłam przed nim- tak, siak i udało się. S spisał się na 6+....hihihi.....:-) w poniedziałek z rana go wezmę....hihihi....;-)
Miłego dnia
To brawo dle mężusia :-),a w poniedziałek jak najbardziej, działajcie:tak:;-):-):happy:.

Dzień dobry, my zaraz śniadanko i szykujem się do kościoła:tak:, byle tylko nie padało.

227035xiktrwi02p.gif
789368t6zrbw9gcs.gif
344094vncfa1r88m.gif

Dzien dobry niedzielniee
MOj m juz pojechał,u nas troszke sie dizało,oj dizało,,hehe,,ale nci z tego bo to nie te dni chybaaaaaaaa:baffled:..

Medio jak zdrówko..
beciu było cyz niee;-)

No Beatko, brawo :)) To jeszcze go w poniedziałak..albo dziś wieczorem powyginaj się ;))
Ja też działam i działam..ale owu jakoś nie chce nadejść bo tempka jakiegoś gwałtownego skoku nie wykonuje,nie chce sie jej
ruszyć,leniwa,już ja ją rozruszam

Ewcia...a może jednak TE dni :))

MEdio
, słodkie te zwierzaczki

reklama
Cześć laseczki

Medio u nas dziś pięknie.

Ewciu było, w piątek po 23....hihihi.

Kasiu ja dziś mam 36.4C - 16 dc, podbrzusze i krzyż boli jak nic- wieczorem powtorzę.

Do góry