reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zastanawiam mnie czy któras z was nie miała nacięcia podczas porodu, z tych z was co rodziły naturalnie, ja oczywiście miałam i to spore,dziecko było duże.A wy?

mnie też nacinali, i to chyba sporo, ale polożna na wizycie powiedziała,że szyła mnie najlepsza specjalistka, i że wszystko ładnie się goiło i będie OK i jest :tak::laugh2::tak:

Dziś przytulanko odpuszczam, jutro dalej działam - trzymajcie kciuki- PROSZĘ.

kciuki zaciśniete :tak::-D:tak:

a wogóle to witam ze wsi, pogoda taka sobie, we wtorek i środę jeszcze znośna, dzisiaj troszkę popadało ale ognisko sie udało i było co jeść( dzisiaj dałyśmy wolne mamie z obiadem i była kiełbaska z ogniska i sałatki na obiad) , mały szaleje, a apetyt ma taki,że chyba je za dwóch ...... :tak:

przyjemności :rofl2:

reklama
a wogóle to witam ze wsi, pogoda taka sobie, we wtorek i środę jeszcze znośna, dzisiaj troszkę popadało ale ognisko sie udało i było co jeść( dzisiaj dałyśmy wolne mamie z obiadem i była kiełbaska z ogniska i sałatki na obiad) , mały szaleje, a apetyt ma taki,że chyba je za dwóch ...... :tak:

przyjemności :rofl2:
Jarzębinko widać wiejskie powietrze wam służy:):tak:

Jarzębinko bawcie się dobrze i oby pogoda dopisała :tak:
Beatko ja zaciskam kciukaski za ciebie z całej siły, ale ty to wiesz ;-)

Czesc laseczki

U nas dzis zimno i strasznie deszczowo, moze pozniej sie rozpogodzi.
dzieki laseczki jestescie ok.....;-)

A u nas słonecznie,ale jeszcze czuć poranny chłodek:-). Krzyś zaraz do szkoły.
Dziś zero mdłości.
1535.gif

Medio fajnie że dziś dobrze się czujesz. A u nas coraz bardziej pada, zaraz mykam do Biedronki, bo w lodówce pusto.....;-)

Ostatnio zmusiałam męża, by porobił mi troche zakupów na zapas, bo juz miałam dość codziennie biegać.Miłego dnia Beatko.:-)

Hej laseczki. U nas póki co słonecznie, ale to się może w każdej sekundzie zmienić. Lecę przynieść pranie z dworu żeby nie zdążyło go zmoczyć. Wczoraj wywiesiłam, ale zdążyło lunąć ze 3 razy :dry:
Miłego dzionka babaeczki :-)

reklama
Do góry