reklama
Medio
Fanka BB :)
Witam:-)
U mnie dziś rano pojawiły się leciutkie nudności, zwalczyłam je herbata rumiankową, cukierkiem miętowym, no i jak mąż otworzył okno to powiew zimnego powietrza orzeźwił mnie trochę.Teraz juz jest git.
Pozdrawiam i miłego majowego życzę!

U mnie dziś rano pojawiły się leciutkie nudności, zwalczyłam je herbata rumiankową, cukierkiem miętowym, no i jak mąż otworzył okno to powiew zimnego powietrza orzeźwił mnie trochę.Teraz juz jest git.
Pozdrawiam i miłego majowego życzę!

Medio
Aniu Ty już 11 tydzień, ale ten czas leci:-)Ja tylko na chwilkę.
Beatko super zdjęcia.
Miłego majowego weekendu Wam życzę.:-);-)
![]()

Medio
Dorotko pojawiły się i szybko odeszły, zaraz po przebudzeniu, ale starałam się uspokoić i leżałam dalej,przysnęłam trochę, a później już nie było po n ich śladu.No proszę, pierwsze mdłości u Medio się pojawiły.
Wszystkim życzę udanego, słonecznego weekendu

Czesc
Dorotko spoko nie byloby az tak zle......;-)
Medio upssss pierwsze nudnosci- o kochana......;-)
Aniu witaj
U nas dzis piekna pogoda, bylismy na placu zabaw i w lesie, ale chyba za godzinke znowu wyjdziemy. A mialo padac......;-);-).;-)
Dorotko spoko nie byloby az tak zle......;-)
Medio upssss pierwsze nudnosci- o kochana......;-)
Aniu witaj
U nas dzis piekna pogoda, bylismy na placu zabaw i w lesie, ale chyba za godzinke znowu wyjdziemy. A mialo padac......;-);-).;-)
A u nas było oberwanie chmury 15 minut temu, dobrze że byliśmy w domu......;-).
Medio ja termin według ostatniej @ miałam na 10.09 a według usg na 11.09. a urodziłam 12.
Dziś przytulanko odpuszczam, jutro dalej działam - trzymajcie kciuki- PROSZĘ.
Medio ja termin według ostatniej @ miałam na 10.09 a według usg na 11.09. a urodziłam 12.
reklama
Medio
Beatko możesz na mnie liczyćA u nas było oberwanie chmury 15 minut temu, dobrze że byliśmy w domu......;-).

Podziel się: