mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kosmo to pozostaje mi życzyć Ci powodzenia w związku ze spaniem syna w swoim łóżku
Daria piękne zdjęcia a Ty śliczna ,zgrabna mamusia
))i Nadia super

Daria piękne zdjęcia a Ty śliczna ,zgrabna mamusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A żeby tego było mało, to jeszcze starszy syn tak mnie rano zdenerwował, rozlał kawę na stolik i jak mu powiedzielismy zeby pościerał to tak agresywnie się zachował, najlepiej to nic mu nie zwracać uwagi, nic od niego nie wymagać, aż się normalnie popłakałam, dlaczego on taki jest. AJ rozumiem, że on dojrzewa, ale bez przesady, ja ,
hej wam
a u nas zimno jak diabli i chyba nici z spacerku bo mały kaszle i ma katar
cześć kochane..ja w podłym nastroju...poprztykałam się z Tomem..generalnie nie wiem o co poszło ,ale potem to juz poleciało....
bez sensu.....pewnie ta pogoda
Czarodziajka- jaaaaa! poproszę kawęco będziesz tak sama piła
![]()
czesto jak tak sie meczylam w nocy to wstawalam rano wsciekla jak osa i zrezygnowana:-( odechciewalo mi sie juz chodzic w tej ciazy i w ogole wszystkiego mi sie odechciewalo. no ale teraz jest naprawde dobrzewidocznie izolacji i chlodu mi trzeba bylo;-)
?
hejka
my po kawce(czyt. mleku z kawą) i ciachu, Mati ogląda "zaplatanych" i oczywiście na wstępie bajki jak urodziła się królewna skwitował : Oni mają dzidziusia, a my nie...róbcie naszego dzidziusia dobseeee?
nie ma lajtu
to robimy
n![]()
Dziekuje i wiem ze ani wy ani ja nie macie na to wplywu.A reakcja mysle ze na to tez zebralo sie wiele innych rzeczy.Od 5 lat od smierci ojca mam pod gorke i ciagle cos.I teraz pewnie cos peklo i nie daje rady.Wiem ze musze ale nie wiem ile taka krucha istotka jak ja jeszcze wytrzyma.Bo wiem ze to nie koniec.