reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
cześć dziewczyny
ja dziś zrobiłam sobie wolne
pogoda piękna :) ja poza domem ciągle.
zaraz po Fiola idę i idziemy nad jezioro poleżeć na kocu:)))

Pozdrawienia z pięknych Mazur! ;))

Agulek no baa..jasne że się nie poddamy, koniec zabawy, teraz już serio zachodzę w ciąże, nie ma to tamto ;)
ktoś śmie wątpić?
Piranha też właśnie skojarzyła mi się historia MissBelli ..i mam nadzieję że i u mnie będzie takie zakończenie :)
nie mam dokładnie napisane ile beta wynosiła-tylko że poniżej 10
brawa dla Krzysia!
Daria
a dziś wizyta bez usg? tak czy siak odezwij się po ;)
Kinga miłego słonecznego wypoczynku :)

Truskafffkooo nie opuszczaj mnie!!!!!! :-( kurcze mialam nadzieje ze razem bedziemy przez te piekne 9 miesiecy przechodzic :-(
u mnie nadal cisza. (.)(.) bola, brzuszek tez.

Marzycielka a Ty kiedy sikasz???
zatestuj jutro,ja w sobotę wyjeżdżam a nie biorę kompa(wiadomo) a chciałabym Ci pogratulować :tak:

Mama - dziękuję kochana, jak przeczytałam twojego posta o Zuzance to aż mi się oczy zaszkliły...pewnie czułabym to samo i też wyłabym w poduszkę...dziękuję jeszcze raz; kochana ja będę bezustannie trzymać za Ciebie kciuki, bo tak życzliwej i dobrej osobie Bóg powinien wynagrodzić!!!!

Tasha-dziękuję ;**
do dzis pamiętam ta pustkę -połozna przywiozła dzieci do karmienia,ja z usmiechem na twarzy szykuję sie do karmienia,siadam(co było wyczynem na tych zapadły lóżkach:)) czekam ,czekam a tu zong...dziewczyny dostały dzieci a do mnie podchodzi pediatra i mówi co i jak..więc ja wstaję i mówię,że jadę z córką,ale wytłumaczył mi ,żę zanim mi zrobią wypis..zanim ,zanim...to oni juz wrócą i tak leżałam te 4 h i czekałam ,ryczałam i modliłam się....nieopisane uczucie gdy oddali mi dziecko które miał dopiero dobę zycia....

dlatego rozumiem Twój niepokój i strach ,ale kochana-będzie si-urodzisz zdrową ,silną babkę :))

Mama widzisz...przynajmniej Twój cytrynian wapnia się jeszcze przyda :sorry2:
Truskaffka przytulam kurczę jego mać :sorry2:
szkoda,że jednak się przyda ten cytranian ,ale...tak sobie pomyślałam,że nasza Bella też tak miała-w jednym cyklu II i lipa a na drugi cykl II i juz tak zostało-wiec głowa do góry...

Mama pogoda zapowiada sie cudnie na wyjazd, tylko pozazdrościć.

Agulek a dziękuję -sama sobie zazdroszczę :-Dpranie na wyjazd już schnie,dzieci z hulajnogą i rowerem na ogrodzie,Bono gryzie kość dinozaura a ja zabieram się za spagetti carbonara:-D

Kinga rownież pozdrawiam z Wielkopolski;)

Pirania no Ty weź mnie nie strasz tymi bliźniakami;-)jak tam dziś Krzysztof?:-D

Kate buziaki dla Ciebie i tulaski dla chłopców:tak:

mama u nas dziś też spaghetti było na obiad:)

Ja byłam z Asem w lesie... wybiegał się maksymalnie. Teraz śpi rozwalony na kocu:)
Fiol zmęczony bo byli na długiej wyprawie z grupą dziś. Nad jezioro idziemy za małą chwilę.
Pogoda śliczna.
Ciesze się że Majówka tuż tuż:))) My w sobotę idziemy na balety z M:) a we wtorek grilujemy ze znajomymi! :)))

do nas teraz na weekend przyjeżdżają znajomi, też starają się o bejbika, to sobie popsioczymy:-p
a potem się zobaczy...nie wiem dokładnie jak wolne będziemy mieć, ale już w planach co najmniej dwa grille ze znajomymi:happy2:

Mama a noo trzymam tą łepetynę wysoko w górze, choć łatwo nie jest, bo boli franca..
jestem dobrej myśli :) cieszę sie że ciało się ryszyło, widzę światełko nadziei :)

Mama tak myslalam ze w sobote zatestuje, o ile jutro nie przyjdzie @ :no:. dlatego wlasnie
u mnie dzis 28dc wiec coraz blizej finalu ;-)
Piranha zgadzam sie z toba ze wiele kobiet nawet nie zdaje sobie z tego sprawy ze byly w ciazy i ja utracily na samym poczatku. dlatego chyba dobrze jest sie zaopatrzyc w leki na podtrzymanie.
ja mysle ze pewnie tez pare razy nam sie udawalo ale poniewaz mialam te brazowe plamienia, co swiadczy o niskim progesteronie, to ciaza poprostu nie byla w stanie sie utrzymac :-(

Piranha ja od wczoraj uzywam tylko krem na progesteron bo bcomplex mi sie skonczyl. mam nadzieje ze to wystarczy.

reklama
Piranha wielkie dzieki ze sie odezwałaś. mam nadzieje że do was dołącze na dobre i za jakiś czas pochwale sie dobrymi wieściami co do córki mieszkającej w brzuszku:-) póki co jestem dopiero w 5 tyg ciąży więc to sam start:-)
Piranha a robiłaś sobie bete? jeśli tak to rzeczywiście przy dziewczynce znacznie przyrasta czy to raczej regułą nie jest?
Aha i jak byście mogły mi napisać jak wkleic suwczki byłabym wdzieczna:-)
Pozdrawiam !!

Do góry