reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
jarzebinka jak się spotkanie udało ??? Pogoda dopisała ????

witamy witamy:tak: a spotkanko się udało, było kameralnie ale całkiem sympatycznie, spacerek zajął nam 3 godzinki z przerwa na plac zabaw, więc dzieciaczki też zadowolone :tak: teraz czekamy na lepszą pogodę to może znowu sie spotkamy i może w większym gronie :tak::-D:laugh2:

Stokrotko bardzo jestem zadowolona, teraz mam teorię ale jestem pełna zapału.....;-)

teoria jest nawet, nawet :tak: najnudniejsze są zajęcia ze znaków drogowych, poprostu porażka, :no: a napewno ciekawe są z pierwszej pomocy

( przynajmniej u mnie takie były bo bardzo praktyczne)

miłego i przytulaśnego wieczorku :rofl2:

Cześć Kobietki! Kilka dni mnie tu nie było ale ten tydzień miałam na maxa zakręcony i strasznie byłam zmęczona. Muszę nadrobić wszystkie zaległości choć nie wiem czy dziś dam radę , ale jedną muszę zrobić na pewno - obiecałam Jarzębince przepisy na sałatkę ze śledziem więc proszę:

Sałatka śledziowa warstwowa

śledzie ( pokroić i skropić cytryną)
cebulka
ogórek kwaszony
jajka
majonez
starte buraczki
ketchup

Jeszcze mam jedną sałatkę ze śledziem, co prawda ja ją robię na wigilię ale jak kto ma ochotę....

3-5 ziemniaki
25 dkg śledzia
1 cebula
5 dkg orzechów włoskich
10 dkg suszonych śliwek
sok z 1 cytryny
majonez sól pieprz

A w ogóle jak tu pięknie u Was, jakie ładne zdjęcia nowe i suwaczki mmmm....
A ja byłam u ginki i zapytała mnie czy mogę iść do szpitala na 3 dni to mi wszystkie badanka porobi. A ja na to jak na lato. Normalnie to bym się broniła i nie chciała iść ale biorąc pod uwage mój ostatni tryb życia i za chiny nie idzie zwolnic to ten szpital dla mnie to jak wakacje. Nareszcie odpocznę, no i wreszcie będę mogła tutaj częściej zaglądnąć bo cóż robić w szpitalu?

Pozdrawiam Was cieplutko. Trzymam kciuki za Beatkę i Medio. :-):happy:
Kasiu Jarzębinko Eliczku Ewciu Stokrotko pozdrawiam.:-D:-)

A co u Ciebie Kasiu? Jak tam wyniki badań, bo miałaś chyba jakieś robić no i jak staranka?:rofl2:

reklama
Medio jak się czuje Krzyś zeszła mu już opuchlizna z dziąsła, ma jeszcze gorączkę???
Przeczytałam że m obudziłaś rano na serduszko hihihihi dobra jesteś to chyba miałaś owulacje bo ja tak miałam w tamtym cyklu że chciałam zgwałcić m ;) tak mi się chciało :zawstydzona/y:
Poslizg faktycznie jest po wiesiołku hihiihihih i jak miło:zawstydzona/y:
Stokrotko dziękuję Krzyś już lepiej.:tak:Już gorączki nie ma wczoraj boleł go trochę brzuszek, a dziś jest już ok, za to mnie boli brzuch, pewnie jakiś wirus jelitowy się przypałętał. Pozdrawiam.

Do góry