K
Kinga85
Gość
truskaffka dobrze powiedziane nie ma to jak wpadka...
:-)
ja testuję na koniec kwietnia ale pewnie nic z tego... przywykłam już![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
![Cool :cool2: :cool2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool2.gif)
ja testuję na koniec kwietnia ale pewnie nic z tego... przywykłam już
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Wszystkim!
Byłam dzisiaj na badaniu progesteronu, wyniki koło 17 tej. Nie spodziewam się rewelacji.
Piranha- mam nadzieję, że dzisiaj masz spokojniejszy dzień i wszystko idzie po Twojej mysli
Tak mnie dzisiaj zastanowiło, czy w czasie implantacji też jest niższy progesteron, bo przecież wtedy zreguły tempka spada? A wysoka tempka jest powodowana wysokim progesteronem.
Ai jeszcze wczoraj pisałaś, że ta kobieta co płodziła syna, leżała 3 godziny po z biodrami i nogami do góry. Czy takie położenie nóg wyżej sprzyja poczęciu chłopca?
Mama05- dzieki Słonko za kciuki i też wydrukowałam przepis i będę go robić:-)
Martika- no ja coś w długiej kolejce po córcię stoję, a po moich chłopców wogóle nie musiałam stać w kolejce, udało się bez ;-)
A Ty mam nadzieje, że będziesz pierwsza w tej kolejce i dostaniesz synka spod lady;-)
Wogóle fajnie, że jesteś z nami starającymi sie w wiekszości o córcię:-)
Pozdrawiam inne babeczki i idę z synkiem na rowerek:-)
mam nadzieje, ze strzepnelas go nie za mocno ;-) no wlasnie dlaczego tak trudno poczac synkaMartika przeczytałam i strzepnęłam lapka z kolanmuszę mu miejsce znaleźć nowe, bo wieczorami często ląduje na kolanach
Misia a niektóre pytają czemu tak trudno spłodzić synka
myślę że jak się chce "konkretną płeć" to synek i córka wydają się trudne do zaplanowania, spłodzenia.
Aaaaa jeszcze jest grono kobiet, które pytają:czemu tak trudno jest spłodzić dziecko..generalnie wszystko jakieś skomplikowane
nie ma to jak wpadka![]()
Gal kolejka caly czas sie przesuwa, a skoro stoisz w niej juz sporo czasu, miejsce masz zaklepane wiec mysle, ze niedlugo dojdziesz do lady, zaklepalam Ci tam mala ksiezniczke ;-)ja chetnie wezme tego synka spod lady, zza lady, z polki wszystko mi jedno byle byl :-) moj maz to by pewnie taki dumny chodzil , ze hej szczegolnie dlatego, ze nalezy do pewnej grupy survivalowo-militarnej w ktorej jest okolo pewnie 50 chlopa, jak nie wiecej liczac wszystkie oddzialy i wielu ma dzieci w tym tylko 2 ma chlopakow, reszta to maly oddzial dziewczynek teraz jest dziewczynek chyba juz szt 12 w wieku 0-5 latCześć Wszystkim!
Martika- no ja coś w długiej kolejce po córcię stoję, a po moich chłopców wogóle nie musiałam stać w kolejce, udało się bez ;-)
A Ty mam nadzieje, że będziesz pierwsza w tej kolejce i dostaniesz synka spod lady;-)
Wogóle fajnie, że jesteś z nami starającymi sie w wiekszości o córcię:-)
Pozdrawiam inne babeczki i idę z synkiem na rowerek:-)
przykro mi z powodu ciezkiej nocki i problemow z skarbowka, trzymam kciuki by dokumenty sie znalazly i wszystko ulozylo sie po waszej mysli...Cześć dziewczyny!
Za mną kolejna ciężka noc (ale ja zrzędzę). Udało mi się zasnąć dopiero przed 5 nad ranem (ciężko u mnie z zasypianiem w 3 trymestrze, cierpnie mi boleśnie cały bok, duszno mi a każdy obrót to spory ból) ale i tak miałam potem całą serię pobudek i 2 razy wstawałam z pełnym pęcherzem po którym córcia mnie bez skrępowania kopie ;-) O 8 zauważyłam, że synek jest potwornie przesikany (mokra była cała piżamka, materac a nawet poduszka), przy przebieraniu się obudził, rozpłakał i nie mógł już potem usnąć. No ale koniec już tego narzekania ;-)
Ka
Ewcik, u mnie to pismo to poważniejsza sprawa, M nie dopilnował dostarczeniu pewnych dokumentów (pomimo iż błagałam go o to przez kilka lat a skarbówka upominała się o to 4 razy) i jeśli nie dostarczy ich do piątku (co jest mało prawdopodobne) to czeka nas zapłata sporej kwoty, której nie mamy :-( No ale mam nadzieję, że M stanie na rzęsach by do tego nie dopuścić bo ta kwota skarbówce się nie należy.
Martika, no to nieźle się przygotowaliście i musi być z tego śliczny, mały królewicz!A sprawdzałaś pH po tym stuningowanym Pre-Seedzie? Może warto też wypróbować tą BSF (Baking Soda Finger czyli soda oczyszczona na palcu) skoro taka skuteczna w podbijaniu pH? ...może nie pozbywaj się jeszcze pasków pH? :-)