reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc dziewczyny,
wiotam sie z mocno kawka bo dzis za oknem szaro, buro i deszczowo.
Wasze sloneczka na zdjeciach sa cudowne, GRATULACJE :-)
Pisalyscie o akwaricha i rybkach, ja tez mam. Zaczynalismy od takiedo malutkiego aby cora miala rybki a obecnie mamy 180l, dla mnie rybki sluza do relaksu, moglabym nic nie robic tylko siedziec i wpatrywas sie w nie.

Jestem taka wsciekla, dokupilam w niedziele troche sadzonek, posadzilam a w poniedzialek rano---rozpacz. Na dworze -2, kilka sadzonek zmarzlo, jejku jakie anomalia pogodowe, przeciez to juz polowa kwietnia :szok:

Teraz tak szybko o tescie owul, w 13dc zrobilam test i pojawily sie II, wow super, widoczne,no ale nie czekalam i bylo bzyku-bzyk, w 14dc powtorzylam test i kreska slabsza, i teraz moje pytanko jest takie czy z pojawieniem sie owulacji zawsze wystepuje sluz???? U mnie nic, sucho. Dzis 15dc tak wiec zrobie jeszcze jeden wieczorkiem.
Moje II na tescie owul to tylko dzieki wit B :-):-):-)

Dziewczynki milego dnia, buziaczki

reklama
mama i piranha dziekuje Wam za odpowiedz z dupkiem, sama nie wiem co robic.Poczatek czerwca jestem w Pl i pewnie pojde do gin, a teraz wielka dziura i zapytanie brac czy nie???? Jeszcze raz dziekuje za porady

dzień dobry:-)

dziś mam na 12 do pracy, M zawiózł Małego do żłoba

beatka rozpieszczasz nas zdjęciami Hanusi:tak:

mama oj, te ciasteczka do kawki idealne:tak:

marzycielka trzymam kciuki.. będzie dobrze!

kinga jakie ładne zdjęcia w avatarze i podpisie :tak:

pirania my też dostaliśmy pismo ze skarbówki, trzeba jakieś papiery dosstarczyć, M dziś pojechał.. to nic takiego, ale też się zestresowałam. No trochę Ci się zwaliło na głowę.. ale szkoda na to nerwów Twoich i córuni ;-)

tasha dzięki za odpowiedź;-)

kasia u nas dziś w KOŃCU słońce po kilku dniach deszczy;-) co do dupka, to ja zacznę brać w tym cyklu.. nie wiem tylko, od którego dnia.. ginka kazała od 16 dc, ale ja mam owu /o ile mam/ w okolicach 25 dc :eek:i bądź tu człowieku mądry

witaj Ewcik ja tez mam problem z dupkiem, brac czy nie.....
U mnie w kilku cyklach test owul pozytywny dopiero wychodzil w 17-18dc a dlugosc 25-26dc, tak wiec mimo szczerych checi, mimo bzyku-bzyk... nic nie moglo sie utrzymac. Dopiero Piranha doradzila mi wit B complex no i od stycznia ja biore. W poprzednim cyklu nie wiem, bo wypiep.... testy, uznalam dosc ale w lutym juz byla wielka roznica, test owul pozytywny wyszedl w 15dc a cykl wydluzyl sie do 27d. Teraz 4cykl z wit B i test pozytywny w 13dc :-):-):-) dla mnie to radosc wielka, ogromna bo coraz blizej jestem mojej fasolki.
Nie wiem czy to witB czy to WY, ktore jestescie na tym forum i tak wspaniale potraficie doradzic, no ale jak wszystko razem polacze to fasolka juz coraz blizej ....

Hejka Dziewczyny!
Dawno się nie odzywałam bo strasznie zalatana jestem a poza tym mam dostęp do kompa tylko w pracy bo ten w domy padł :-) Zdjęcia dziewuszek prześliczne :tak::tak: Jak ja bym chciała mieś taką piękność to moje największe marzenie - wierze, że się kiedyś spełni. Ostatnio namówiłam znajomą na staranie się o maleństwo jej obojętnie czy chłopiec czy dziewczynka więc ma trochę łatwiej a ja strzelam w dziewczynkę i dałyśmy sobie najbliższe pół roku trzymajcie kciuki żeby się udało :-)

cześć dziewczynki:)
Ja już od 7 na nogach. Fiol w przedszkolu
pieczątki się ładnie sprzedają jest co robić! :)

u nas też dziś słonecznie.. aż miło

Na samą myśl że może mi się udać dostaje dreszczy ;-) ale ma myśl że byłby kolejny chłopczyk (cieszyłabym się bo to moje dziecko)mam wątpliwości czy próbować. Przydałby się jakaś czarodziejka albo wróżka która by wspomogła moje marzenia ;-)

Witajcie Kochane.:)
U nas dziś cudnie..sloneczko wysoko na niebie, choc narazie chlodno...no ale na weekend zapowiadaja do 20 stopni i pierwsze wiosenne burze:)
305.gif

BeatKo- ale wesolutka Hania:))) Pieknie wyglada..Kochaniutka:))))

Dziewczyny co do mixera...zrobilam wczoraj ciasto drozdzowe...tam jest specjalna koncowka (hak) do ciast drozdzowych. Nie trzeba reka machac tylko tym hakiem. Pizze to teraz w moment zrobie..:) Pomijajac czas wyrastania ciasta -oczywiscie:))) Jestem taka happy:)))Naprawde polecam jak ktos duzo robi cista itp. A do tego mizera mozna dokupowac rozne koncowki np do szatkowania warzyw czy do zrobienia makaronu lub koncowka do mielenia miesa...naprawde super sprzet...bede dokupowac te koncowki:)))
Nie jest to najtansza impreza ale mysle ze warto bo to rzecz na lata!!!!!:)))))

Dziewczynki Usciski:)

reklama
Jak ja bym chciała mieś taką piękność to moje największe marzenie - wierze, że się kiedyś spełni. Ostatnio namówiłam znajomą na staranie się o maleństwo jej obojętnie czy chłopiec czy dziewczynka więc ma trochę łatwiej a ja strzelam w dziewczynkę i dałyśmy sobie najbliższe pół roku trzymajcie kciuki żeby się udało
biggrin.gif
3mam kciuki aby się wam udało tak jak pragniesz:))

Do góry