Czesc dziewczyny,
wiotam sie z mocno kawka bo dzis za oknem szaro, buro i deszczowo.
Wasze sloneczka na zdjeciach sa cudowne, GRATULACJE :-)
Pisalyscie o akwaricha i rybkach, ja tez mam. Zaczynalismy od takiedo malutkiego aby cora miala rybki a obecnie mamy 180l, dla mnie rybki sluza do relaksu, moglabym nic nie robic tylko siedziec i wpatrywas sie w nie.
Jestem taka wsciekla, dokupilam w niedziele troche sadzonek, posadzilam a w poniedzialek rano---rozpacz. Na dworze -2, kilka sadzonek zmarzlo, jejku jakie anomalia pogodowe, przeciez to juz polowa kwietnia![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Teraz tak szybko o tescie owul, w 13dc zrobilam test i pojawily sie II, wow super, widoczne,no ale nie czekalam i bylo bzyku-bzyk, w 14dc powtorzylam test i kreska slabsza, i teraz moje pytanko jest takie czy z pojawieniem sie owulacji zawsze wystepuje sluz???? U mnie nic, sucho. Dzis 15dc tak wiec zrobie jeszcze jeden wieczorkiem.
Moje II na tescie owul to tylko dzieki wit B :-):-):-)
Dziewczynki milego dnia, buziaczki
wiotam sie z mocno kawka bo dzis za oknem szaro, buro i deszczowo.
Wasze sloneczka na zdjeciach sa cudowne, GRATULACJE :-)
Pisalyscie o akwaricha i rybkach, ja tez mam. Zaczynalismy od takiedo malutkiego aby cora miala rybki a obecnie mamy 180l, dla mnie rybki sluza do relaksu, moglabym nic nie robic tylko siedziec i wpatrywas sie w nie.
Jestem taka wsciekla, dokupilam w niedziele troche sadzonek, posadzilam a w poniedzialek rano---rozpacz. Na dworze -2, kilka sadzonek zmarzlo, jejku jakie anomalia pogodowe, przeciez to juz polowa kwietnia
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Teraz tak szybko o tescie owul, w 13dc zrobilam test i pojawily sie II, wow super, widoczne,no ale nie czekalam i bylo bzyku-bzyk, w 14dc powtorzylam test i kreska slabsza, i teraz moje pytanko jest takie czy z pojawieniem sie owulacji zawsze wystepuje sluz???? U mnie nic, sucho. Dzis 15dc tak wiec zrobie jeszcze jeden wieczorkiem.
Moje II na tescie owul to tylko dzieki wit B :-):-):-)
Dziewczynki milego dnia, buziaczki