reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczyny :-)

Żyję !!! ale choroba wymęczyła mnie bardzo, takiego bólu gardła dawno nie miałam plus gorączka i kaszel, katar no i mdłości. :baffled:
Miss- jak sie dzis czujesz?????

zasiadłam więc do Was z sernikiem-komu???:-)

:tak:
pewnie Sernik juz sie dla mnie nie ostal ale moze masz skarbie jakis fajny przepis?????

witam:-)
:zawstydzona/y:

Skurcze ustaly,choc brzuch mi sie coraz bardziej stawia...
Mam nadzieje,ze jeszcze tydzien wytrzymam...a moze i duzej...kto wie.
Jeszcze chwilka i malutka bedzie z Wami:))))
Fajna pora roku na porod...bedziesz chodzic na dluuugie spacerki:)

Ale miałam dziś ciężki dzień, od rana same stresy, nerwy a do tego kręci mi się w głowie i robi słabo jak tylko wstanę ...pewnie stres, zmęczenie i brak snu robią swoje.
Skarbie zadnych stresow...Tobie jest Tylko Spokoj potrzebny!!!!!!

Widze ze cos ostatnio BB szwanKuje!!!!!
Moze robia jakas modernizacje?!

A zmieniajac temat u nas pogoda mocno barowa..o wysjciu gdziekolwiek mowy nie ma!
no nic pogrzejemy dooopke w domku:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wieczorem to umieram.Tak od 19 to mysle tylko o tym aby zasnac i.obudzic sie tak w 18 tyg.Gdzies czytalam ze w 10 tyg jest najwiekszy wyrzut hcg.
Ale jak na zlosc jak juz ide spac to zasnac do 1 nie moge.Wiec jak tak leze to mam jazdy na temat plci...

hello wszystkim :-)
dziekuje wam za pomoc i kciuki :tak: licze na to ze jeszcze nic straconego, wieczor mialam udany :-D wiec zobaczymy czy udalo nam sie cos zmajstrowac :-D
Andziak to juz pojutrze masz wizyte? trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&7

Hej żabki!!!
Dawno nie pisalam ale czasem podczytuje co tam u was.
Kibicuje caly czas i nie moge sie doczekac kiedy pojawia sie kolejne dobre nowiny. U nas wszystko dobrze , Ninka ladnie rosnie i ogolnie jest grzeczna. Chlopcy sa dla niej bardzo mili i czasem do niej gadaja i pokazuja zabawki, najchetniej wlaczaja rozne grajace zabawki, karuzelke itd. Nie powiem jednak zeby jakos bardzo sie do niej garneli. Jest ich dwoje i wola raczej zajmowac sie swoimi sprawami. Ogolnie jest fajnie i dajemy rade ze wszystkim, chyba jest sporo prawdy w tym ,ze trzecie to juz samo sie chowa ;-)
Przesylam wam moooc fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a to Nineczka

Ostatnia edycja:
Aneczko- Boziuchnu Kochana ale "dostalas nagrode" w postaci tej cudnej Pociechy.
Boska jest!!! I jaka pogodna...do drugiego zdjecia brakuje mi tylko fonii:)))) wyobrazam sobie jak rechotala:)))))
Wspaniale ze u was sie uklada...Mysle ze to jest bardzo swiadome i dojrzale macierzystwo:)
Bardzo mocno Cie sciskam..i caluje dzieciarnie...a zwlaszcza Smieszke:))))))

Andziak- mysli jeszcze nie raz beda sie uaktywniac....to chyba zrozumiale...Badz dzielna...jeszcze troche i sie przekonasz ze cora mieszka pod sercem!!!! nie wiem dlaczego ale nie mam watpliwosci!!!!!

Marzycielko- Witaj:))))

Jest caly metalowy....bardzo ciezki ale na cale zycie:))))
Koncowki tez ma z metalu..Szok..jest cudny:))))) I dokladnie taki czerwony kolor

Witam się południowa porą!

U mnie synuś wstał o 11 godz, ciekawe o której pójdzie spac, strach się bać:-)

Piranha- mam nadzieję, że Ci nerwy odeszły i posżły precz! Spokój, spokój, tylko tego Ci teraz potrzeba!
Bardzo dziekuję za odpowiedź, M w końcu zamówił pośredni rozmiar akwarium 45l. Piekne zdjęcia rybek i krewetek, muszę się trochę z tematem zaznajomi, ale synek koniecznie chce rybkę czarną, a nie pomarańczową;-) A czy ten biostarter typu Sera Nitrivec czy Hagen Cycle to jest konieczny i do czego służy?

Marzycielko- trzymam kciuki za powodzenie&&&&&&&&, a dzisiaj jeszcze testy owu robisz?

Aneczko- cudną masz tą córunię, śliczności, Miss Polonia!
:-)

Agulek- witaj, co u Ciebie? Dawno Cię nie było, a wołałam Cię:-)

Andziak- 100% córa:tak:

Czarodziejko- Piekny mikser!

Mama05- pamiętam o Tobie, buźka!:-)

hej dziewczynki, witam się po weekendzie z mocniejsza niż zazwyczaj kawką.

ale naprodukowałyście, muszę wszystko nadrobić... ale dobrze, dobrze, róbcie te dzieci i potem piszcie, a potem znowu róbcie i znowu piszcie. I tak w kółko:-)

Czarodziejko dobrze, że dentystę masz już za sobą
Daria znam temat od podszewki, naprawdę współczuję, odzywaj się w miarę możliwości żebyśmy się nie martwiły, i postaraj się nie denerwować ze wzgledu na dzieciątko
Misbella dużo zdrówka życzę
Gal kciuki zaciśniete, jak zwykle
Truskawko, u mnie też coś grzmiało, musieliście poszeleć z mężusiem. Ja mam zakaz na razie więc naprawdę zazdroszczę. Mnie się ten seks już po nocach śni:-p
Mama po serniczku to pewnie wspomnienie zostało...:-( ale nic to dzisiaj koleżanka z pracy przyniosła ciasto czekoladowe, osłodziłam sobie trochę życie
Piranho gratuluję wiedzy akwarystycznej, piękną nam tu prezentację zrobiłaś. Widzę, że Ty jesteś taką osobą, która interesujący Cię temat zgłębia do perfekcji. Na razie zliczyłam dwa- planowanie płci i akwarystyka. Może jest jeszcze coś, pochwal się:-) Życzę Ci dużo odpoczynku, Ty musisz odpoczywać więcej dziewczyno, jak mama się denerwuje to córeczka też. Pamiętaj o tym.
Tasha wczoraj w sklepie widziałam rodzinę- mama, tata. kilkunastoletni chłopak, który prowadził za rękę małą śliczną siostrzyczkę, zaraz pomyslałam o Tobie:-)
pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Ja tez jeszcze na chwile,

Witaj Patrysiak! dzieki kochana!

Martika- Słonko, miałam jeszcze do Ciebie napisać i za szybko skończyłam, trzymam mega kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie, a skoro mąz mówi , że to był złoty strzał, to widocznie wie co mówi, słuchaj męża!:-D Powodzenia !

Do góry